• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yaşadım ve ihmal ettim kanamam olunca dr um il dışındaydi gelmesini bekledim.sanki başka dr yok devlette ilgilenmedi.bebegimin kalbi durdu :KK43: kanaması olup sağlıklı doğum yapan birçok anne var canım lütfen dikkat et yorma kendini

İnsaah bende o saglikli dogum yapabilen annelerden olurum ;) yormuyorum zaten ama ister istemez bu durum geriyo beni .. Hayirlisi olsun hakkimizda beklemekten baska yapicak bisey yok zaten .. Destegin icin tesekkurler ;) insallah sende sagljkla alirsin kucagina bebisini ;)

Merhaba kizlar .. Bende 31 aralikta kahverengi lekelenmelerimden sonra kanama yasadim berbat bi yeniyila giris oldu anlicaginiz :KK43: hemen doktora gittik kalbi atiyodu cok sukur progestan verdi vajinal kullaniyorum iki gundur de ise gitmiyorum izin aldim kanamam kahverengi lekelenmelere donustu yine doktor muayenem de 7 ocakta kafam surekli mesgul acaba kotu bisey olur mu diye ? Boyle bi durum yasayaniniz var mo acaba ?
Gecmis olsun canim insallah iyidir bebisin iyi dusun iyi olsun
arkadaşlar biz keseyi gördük yol sac da var ama embiriyo yok doktor 1 hafta daha bekleyelim görünmezse alalım dedi kendi doktorum sonra baska bir hastaneye gittim oda beklemeye gerek yok şimdiye görünmesi gerekiyordu dedi artık 1 hafta beklicem hayırlısı neyse olsun ben geç döllenmeden şüpheleniyorum
Insallah gozukur canim yolk sac olunca bebek de olmuyor muydu zaten anlamadim bu isi.
Slm kizlar kalp atışlarıni duyduk biz de çok şükür 6+1 dedi Dr . Kan tahlili verdik 10 gun sonra kontrole çağırdı. Durum bu bizde ki
gozunaydin darisi biz bekleyenlere insallah

Insallah gozukur canim yolk sac olunca bebek de olmuyor muydu zaten anlamadim bu isi.

bende anlamadım hayırlısı bekleyelim bakalım nasibimiz varsa gözükür inallah

Selam kızlar kurstayım arada muayeneye gittim 2.44 cm olmuş kuzum be hareket etmeye başlamış her şey yolunda çok şukur 3 hafta sonra ikili test için gideceğim sizde iyisiniz inşallah akşam okurum kusura bakmayın optum

Arkadaşlar yaa tarih olarak agustos çıkıyor fakat emin olamadım doğum tarihi konusunda..acaba bu hesaplamalar tam tutuyor mu
Canim doktorun birsey soylemistir muhtemelen ama hic bir cocuk gununde dogmuyor zaten. oglumda doktor olcumleri hep 1 hafta ileride olmasina ragmen ben 41. haftayi doldururken oglumu dunyaya getirdim. cok takilma bu hesaplara tahmini olarak sana bir tarih veriyor.:cool:

Meraba arkadaşlar ilk doktor kontrolümden sonra bir daha gitmedim hafif bulanti harici bir problemim yok insaallah iyidir bebegim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insaallah

Az önce hafif kanama oldu ama nedense hiç panik yapmıyorum.. Tüm gebeliklerimde aynı şey oldu şu progestanı kullanmayı hiç istemiyorum çok fena yapıyo..
Bende de oluyor sinir sistemim cokuyor bir an:)sen yinede kullan cnm ne olur ne olmaz.benden de minnacik geliyor aslinda hic onemli degil ters bir hareket yapiyorum ondan oluyor herhalde.sen ic yinede ben 3 kere 2 ser tane iciyorum

Selam kızlar kurstayım arada muayeneye gittim 2.44 cm olmuş kuzum be hareket etmeye başlamış her şey yolunda çok şukur 3 hafta sonra ikili test için gideceğim sizde iyisiniz inşallah akşam okurum kusura bakmayın optum

Ayy ne guzeeel. Masallah hareketlerini hissettigmz gunler de gelir ins. Cok cok guzel bi duygu.

[UOTE="ABCDEFCD, post: 38652914, member: 573566"]Cnm yollar aciliyo tabi ama soğuk yeni başlıyor diyo hbrlerde cumaya kdr tekrar yağar mi bilmem ama anayollar acık

Ana yollar aciksa yeterli canim kat kat giyincem artik Hoppa[/QUOTE]
Tatlım seninle yani haftadayiz kalp atislarini duydun mu?

Merhaba tatlım iki kişiye sordum sana da sorayım..... meraklı gebe oldum ciktim:KK54: sen duydun mu canım kalp atislarini:KK36:

Back