- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #39.141
ben dün gece kalktım hazırladım sabah maşallah iyiydim. allah bize de yardım ediyor.evet cnm bizimde ilk gece yedi yattıydı dün saat gec olunca dediğin gibi yiyecek yeri kalmadı ama tokum tutarım filan dedi de bn yine gece kalktm bişiler hazırladm yedi içti yattı da dediğin gibine hazırlıcz var ama kahvaltı gibi olsa yeter diyo bnmki
Canım ben de yarın 30 . Haftama gireceğim inş, kız bebek bekliyorum, benim de karnım bana küçük gibi geliyor. Göbeğinin resmini çeker misin benim için merak ettim de
bende öyleyim cnm sülalede de kilolu yok hiç bizim,bende hep zayıftım kendimi bildim bileli 50-52 arası hep kilom.ama hamilelikte iştah patlaması yaşadım ve beraberinde kilo bombardımanıAslında çok da yedim ama bünye meselesi galiba ailecek miyon tipiz
ne demek cnm herzaman..yap bencede elimizden geleni yapalımda çatlarsakta artık yapcak bişey yok.hem cilt rahatlıyo kaşıntı olmuyo hemde çatlak için bi önlem.düşün ben 16 kilo aldım karnım dümdüzdü bi anda kocaman oldu ve çatlak yok dahaBen de yapmalıyım aslında bak bana çok iyi bir örnek oldun kuzum bahsettiğin için bu şekilde kullandığından çok teşekkür ederim ..
BANADA ikizmi diyorlar canımEki Görüntüle 1560618 Eki Görüntüle 1560620 son halimiz bunlar :)üst deki geçen tayin yemeği vardı orada böyle idim kimse inanmadi herkes cinsiyet soruyor du :)dedim bende doğum geldi
HİÇ YOK GİBİ MAŞALLAH KAÇ KİLO ALDINEki Görüntüle 1560618 Eki Görüntüle 1560620 son halimiz bunlar :)üst deki geçen tayin yemeği vardı orada böyle idim kimse inanmadi herkes cinsiyet soruyor du :)dedim bende doğum geldi
Kuzum ben mayıs ayına kadar sadece 4 kilo almıştım. Yani ilk 6 ayda 4 kilo. Mayıs ayı içinde yaklaşık 3 haftada 5 kilo aldım. Sonra kendime dur demem gerektiğini fark ettim. Ve sonra aradan 1 ay geçti hala kilo almadım. Tek farklı yaptığım günde 3 litre suyu bitirmek oldu bu süreçte. Sen de dene istersen tatlım. Ama ben hiç su içmeyen biriydim. Ona göre arttırabilirsin su içme miktarını. Bebekte de olumsuz bişey olmamış ben 5 kilo aldığım zaman bebek 1301gram-38cm idi. 1 ay sonra bu pazartesi bakıldığımda 1739gram-42cm idi.
Kuzum ben mayıs ayına kadar sadece 4 kilo almıştım. Yani ilk 6 ayda 4 kilo. Mayıs ayı içinde yaklaşık 3 haftada 5 kilo aldım. Sonra kendime dur demem gerektiğini fark ettim. Ve sonra aradan 1 ay geçti hala kilo almadım. Tek farklı yaptığım günde 3 litre suyu bitirmek oldu bu süreçte. Sen de dene istersen tatlım. Ama ben hiç su içmeyen biriydim. Ona göre arttırabilirsin su içme miktarını. Bebekte de olumsuz bişey olmamış ben 5 kilo aldığım zaman bebek 1301gram-38cm idi. 1 ay sonra bu pazartesi bakıldığımda 1739gram-42cm idi.
çokkk sevindim canımm maşallah ayazaaa cok cok emer inşş tez zamandaa bizde sizi öptükkkkselam kızlar herkesler iyidir umarım
Ayazım iyi çok şükür emzirmeye gidiyorum günde iki kere uyanıksa güzel emiyor uyuyorsa zor oluyor iyice emmeyi başardığı zaman taburcu olacağız inşallah çok şükür bir sıkıntımız yok hepinizi öptük
Ay güldürdün canımm ya sen çok yasaBANADA ikizmi diyorlar canım
8kilo aldım canımHİÇ YOK GİBİ MAŞALLAH KAÇ KİLO ALDIN
teşekkürler canımçokkk sevindim canımm maşallah ayazaaa cok cok emer inşş tez zamandaa bizde sizi öptükkkk
hastaneyi beğenmedim malesef ama fiyatları daha uygun bana doğum 1250 tl dedi yatıştaki kadın herşey içinde.nts den fln da para almadılar eski hastane alıyomuş o yönleri daha iyi medstara göre.ultrasonu çok iyi ilk defa güzel bi pozu oldu oğluşumun.doğumhanesi ebeler fln nasıl cnmteşekkürler canım
yeni hastaneyi beğendin mi?
bizde 1250 ödedik canımhastaneyi beğenmedim malesef ama fiyatları daha uygun bana doğum 1250 tl dedi yatıştaki kadın herşey içinde.nts den fln da para almadılar eski hastane alıyomuş o yönleri daha iyi medstara göre.ultrasonu çok iyi ilk defa güzel bi pozu oldu oğluşumun.doğumhanesi ebeler fln nasıl cnm
teşekkürler canım cevap için.Haklısın ama daha tam anlayamıyorum kasılmamı hareketlermi.geçen ağrıyla birlikte tuaf şeyler olunca korktum.Ama sanırım artık bu haftalarda zaman zaman ağrılar normal diye düşünüyorum ama inşallah kuzucuklarımız zamanında sağlıklı bir şekilde doğar.Canim, kasilma normal ama saatte dort defa olursa ve duzenliyse drla konus.
Canım benimde aynı durum var ama ben yattığım odaya alacağım bebeği ve 2 yaşına kadarda böyle olacak.zaten uzağımda olamayacağı için ayrı bir odaya gerek yok.sende canını sıkma bence.Tatlım bizim ev 1+1 şuan. Yeni eve çıkmalıyız. Alacağımız evin de sahibinin emlakçıyla sözleşmesinin bitmesini bekliyoruz işte. O yüzden erken gelmemesi lazım yoksa mahvolurum benDua ediyorum ben de napıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?