2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben dün gece kalktım hazırladım sabah maşallah iyiydim. allah bize de yardım ediyor.
geçer napalım benimkide aramaz bişey

Canım ben de yarın 30 . Haftama gireceğim inş, kız bebek bekliyorum, benim de karnım bana küçük gibi geliyor. Göbeğinin resmini çeker misin benim için merak ettim de
son halimiz bunlar :)üst deki geçen tayin yemeği vardı orada böyle idim kimse inanmadi herkes cinsiyet soruyor du :)dedim bende doğum geldi

Ben de yapmalıyım aslında bak bana çok iyi bir örnek oldun kuzum bahsettiğin için bu şekilde kullandığından çok teşekkür ederim ..
ne demek cnm herzaman..yap bencede elimizden geleni yapalımda çatlarsakta artık yapcak bişey yok.hem cilt rahatlıyo kaşıntı olmuyo hemde çatlak için bi önlem.düşün ben 16 kilo aldım karnım dümdüzdü bi anda kocaman oldu ve çatlak yok daha

çokkk sevindim canımm maşallah ayazaaa cok cok emer inşş tez zamandaa bizde sizi öptükkkk

alıntı yapamadım.cnm bu vitamin hapı mahvetti beni çok hızlı kilo aldırdı ve iştah açtı bende hiç kısmadım kendimi saldım çayıra mevlam kayıra su bende 2-3 lt içiyorum mutlaka öncedende çk içerdim.amannn napıyım bebişim sağlıklı gelsinde veririm inş

teşekkürler canım
yeni hastaneyi beğendin mi?
hastaneyi beğenmedim malesef ama fiyatları daha uygun bana doğum 1250 tl dedi yatıştaki kadın herşey içinde.nts den fln da para almadılar eski hastane alıyomuş o yönleri daha iyi medstara göre.ultrasonu çok iyi ilk defa güzel bi pozu oldu oğluşumun.doğumhanesi ebeler fln nasıl cnm

bizde 1250 ödedik canım
doğumhaneyi pek hatırlamıyorum desem yeridir bizim her şey yarım saat içinde oldu bitti
ama ebeler sabırsız sezaryenci doktorlara alışmışlar beni bile sezaryene alacaklardı neredeyse gökbay beyin hastası olduğumu öğrenince beklediler tabi

Canim, kasilma normal ama saatte dort defa olursa ve duzenliyse drla konus.
teşekkürler canım cevap için.Haklısın ama daha tam anlayamıyorum kasılmamı hareketlermi.geçen ağrıyla birlikte tuaf şeyler olunca korktum.Ama sanırım artık bu haftalarda zaman zaman ağrılar normal diye düşünüyorum ama inşallah kuzucuklarımız zamanında sağlıklı bir şekilde doğar.

Canım benimde aynı durum var ama ben yattığım odaya alacağım bebeği ve 2 yaşına kadarda böyle olacak.zaten uzağımda olamayacağı için ayrı bir odaya gerek yok.sende canını sıkma bence.

karnım hergün az daha yırtılıyor yine kilo aldım sanırım 3 hafta önce gitmiştim en son kontroletakmıyım diyorum ama 90 kiloyu geçmek üzereyim .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…