2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorma cnm sabah krem akşam karışımlı yağ vıcık vıcık oluyorum eve gelince duşa zor atıyorum kendimi

Ben de yapmalıyım aslında bak bana çok iyi bir örnek oldun kuzum bahsettiğin için bu şekilde kullandığından çok teşekkür ederim ..

Bukdr az kilo almayı nasıl başardınızz...ben 16 kilo aldım 68 kiloyum

Kuzum ben mayıs ayına kadar sadece 4 kilo almıştım. Yani ilk 6 ayda 4 kilo. Mayıs ayı içinde yaklaşık 3 haftada 5 kilo aldım. Sonra kendime dur demem gerektiğini fark ettim. Ve sonra aradan 1 ay geçti hala kilo almadım. Tek farklı yaptığım günde 3 litre suyu bitirmek oldu bu süreçte. Sen de dene istersen tatlım. Ama ben hiç su içmeyen biriydim. Ona göre arttırabilirsin su içme miktarını. Bebekte de olumsuz bişey olmamış ben 5 kilo aldığım zaman bebek 1301gram-38cm idi. 1 ay sonra bu pazartesi bakıldığımda 1739gram-42cm idi.

Arkadaslar oruc tutabilen var mi ben tutamiyorum hergun ignemde var:-(
Yüce rabbim gebe ve emzikli kadına oruç tutmaması için ruhsat vermişken neden üzülüyorsunuz. Herkes tutarken tabi ki burukluk olması normal ama rabbimizin emanetini besleyip büyütüyor ve taşıyoruz. Günler çok uzun susuzluk ve açlık bebeği etkileyebilir o zaman vicdan azabı duymuyacak mısınız? Sonrasında inşallah tutarız şuan tutmak doğru değil bence

kuzum benimkide yiyip yatıcak ama gariban nası yicek 9 da yedikten sonra.
hergece ne hazırlıcaz o beni geriyor.
inş kolaylan geçer halim hiç yok.
evet cnm bizimde ilk gece yedi yattıydı dün saat gec olunca dediğin gibi yiyecek yeri kalmadı ama tokum tutarım filan dedi de bn yine gece kalktm bişiler hazırladm yedi içti yattı da dediğin gibine hazırlıcz var ama kahvaltı gibi olsa yeter diyo bnmki

Kesinlikle katılıyorum bir arkadaşıma vajina muayenesinde dar olduğunu normal doğumun zor olacağını söylemişler ama ısrarla normal doğum istedi ,yaptı da ve çok memnun hem de çok meşhur Ac.. hastanelerinin birinde. Yani özeller genelde sezeryana yöneltiyorlar ama anne kararlı olursa doğal doğumu seçme hakkı kendisine ait...

Kuzum günaydın :) Okul bitmiyor mu zaten tatile az kaldı neden raporunu şimdiden kullanıyorsun ki?
Canım okul bitti de seminerler var haftaya son ben mecburen kullanıyorm sonrası yaz tatili bizim için ama artk zor da geliyo ayaklarım şişiyor o da çok zorluyor beni

O zaman ben de catı muayene baktiramasam da sancımi bekleyeceğim kısmet son anda bir şey olacak olursa alır sezaryen normali herşekil de deneyecegm

Benim göbüs küçük :)herkes daha cinsiyet soruyor bende doğum geldi ne cinsiyeti diyorum hiç çatlak yok karnım da ama bacaklarım ve yanlarim göğüslerim çatladı tabiki
Canım ben de yarın 30 . Haftama gireceğim inş, kız bebek bekliyorum, benim de karnım bana küçük gibi geliyor. Göbeğinin resmini çeker misin benim için merak ettim de

Tamam hayatim cok tesekkur ederim
Son haftalar oldugu icin de daha cok panikliyorum ins. Sag saglim kucagimiza alsakta bebiklerimizi artik gözumun önunde olsa hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…