- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #39.121
Aslında çok da yedim ama bünye meselesi galiba ailecek miyon tipizBukdr az kilo almayı nasıl başardınızz...ben 16 kilo aldım 68 kiloyum
Benim için son iş günü değil tatlım 2 haftada 1 cumartesileri de çalışıyoruz bizGünaydın kızlar ,haftanın son işgünü çok şükürrrrrrrrrrrrrrrr :)
sorma cnm sabah krem akşam karışımlı yağ vıcık vıcık oluyorum eve gelince duşa zor atıyorum kendimi
yarım gün olsun bari cumartesi ??Benim için son iş günü değil tatlım 2 haftada 1 cumartesileri de çalışıyoruz bizyarın çalışıcam
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hafta-hafta-bebek-gelisimi-resimleri.829878/ KIZLARRRR mutlaka bakın derimmm süperrr
8kilo aldım canım ..65kiloyum
Bukdr az kilo almayı nasıl başardınızz...ben 16 kilo aldım 68 kiloyum
Yüce rabbim gebe ve emzikli kadına oruç tutmaması için ruhsat vermişken neden üzülüyorsunuz. Herkes tutarken tabi ki burukluk olması normal ama rabbimizin emanetini besleyip büyütüyor ve taşıyoruz. Günler çok uzun susuzluk ve açlık bebeği etkileyebilir o zaman vicdan azabı duymuyacak mısınız? Sonrasında inşallah tutarız şuan tutmak doğru değil benceArkadaslar oruc tutabilen var mi ben tutamiyorum hergun ignemde var:-(
Evett şekerimmAynıyız senle tamamen tatlımÜstelik aynı haftada sayılırız da benden 3 gün ilerdesin sen :)
evet cnm bizimde ilk gece yedi yattıydı dün saat gec olunca dediğin gibi yiyecek yeri kalmadı ama tokum tutarım filan dedi de bn yine gece kalktm bişiler hazırladm yedi içti yattı da dediğin gibine hazırlıcz var ama kahvaltı gibi olsa yeter diyo bnmkikuzum benimkide yiyip yatıcak ama gariban nası yicek 9 da yedikten sonra.
hergece ne hazırlıcaz o beni geriyor.
inş kolaylan geçer halim hiç yok.
Tatlım doğum o kadar zor birşey gözüyle bakma. Bunu baskı olarak hissetme. Binyıllardır kadınlar normal doğum yaptı hep. Sezaryen tıp ve bilimin gelişmesinden sonra ortaya çıkan bir yöntem oldu. Adı üstünde normal yolla doğum. Maymunundan atından insanına herkes normal doğum yapmış da sen mi yapamayacağını düşünüyorsun? Bir kedi bir köpek senden daha mı güçlü diye düşünüyorsun tatlım? İçinde bulunduğun stresten dolayı böyle bakıyorsun olaya bence. Ama bir nefes eğitimi alabileceğin bir yer varsa hiçbişeyin korkun kalmaz. Sezaryen dünyada en çok Türkiye'de gerçekleştirilen bir yöntem. Diğer ülkeler mecbur kalmadıkça bu yöntemi kullanmazlar. Bizim ülkemizde leğen kemiğin dar diye sezaryene itiyor mesela doktorlar. İzmirde geçen ay bir arkadaşım doğum yaptı. Eski doktoru bu sebepten sezaryen gerekiyor demişti. Doktorunu değiştirdi. Bunun sezaryene sebep olmadığını, leğen kemiğini genişletmenin de sporla yöntemlerinin olduğunu belirtti doktoru ve arkadaşım normal doğum yaptı. Bunu söyleme sebebim şu, içinde bulunduğun şartlarla kendini koşullandırma. Sen neyi istediğine karar ver, ve daha önemlisi neden istediğine karar ver. Ama başta sakin olman gerek kuzum, seni rahatlatacak şeyler yap...
Canım okul bitti de seminerler var haftaya son ben mecburen kullanıyorm sonrası yaz tatili bizim için ama artk zor da geliyo ayaklarım şişiyor o da çok zorluyor beniKuzum günaydın :) Okul bitmiyor mu zaten tatile az kaldı neden raporunu şimdiden kullanıyorsun ki?
O zaman ben de catı muayene baktiramasam da sancımi bekleyeceğim kısmet son anda bir şey olacak olursa alır sezaryen normali herşekil de deneyecegmKesinlikle katılıyorum bir arkadaşıma vajina muayenesinde dar olduğunu normal doğumun zor olacağını söylemişler ama ısrarla normal doğum istedi ,yaptı da ve çok memnun hem de çok meşhur Ac.. hastanelerinin birinde. Yani özeller genelde sezeryana yöneltiyorlar ama anne kararlı olursa doğal doğumu seçme hakkı kendisine ait...
Canım ben de yarın 30 . Haftama gireceğim inş, kız bebek bekliyorum, benim de karnım bana küçük gibi geliyor. Göbeğinin resmini çeker misin benim için merak ettim deBenim göbüs küçük :)herkes daha cinsiyet soruyor bende doğum geldi ne cinsiyeti diyorum hiç çatlak yok karnım da ama bacaklarım ve yanlarim göğüslerim çatladı tabiki
Nasıl yani ,,,,,hiç mi?????ben hiç kg almadım kızlar
Tamam hayatim cok tesekkur ederimKuzum senin hareketsizleşmeye başladığın sıralarda bebeğin hareketlenmeye başlaması çok normal. İçine hiç böyle korkular sokma kuzum sen. Ultrason yokken millet napıyordu? Korkudan kafayı yerdi ya insan o zaman. Öyle düşünme bebeğim...
Artik dusunmemeye calisiyorum canim anneme de öyle seyleri bana söyleme dedim herkesden bisey duyunca insan korkuyoiçini ferah tut cnm hiç bişey olmaz Allahın iznyle.kordon dolanması çk nadir olan bişey kötü şeyleri hiççç düşünmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?