• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim göbüs küçük :)herkes daha cinsiyet soruyor bende doğum geldi ne cinsiyeti diyorum hiç çatlak yok karnım da ama bacaklarım ve yanlarim göğüslerim çatladı tabiki :(

kuzum korse bende alıcam ama ne zaman takabilcek hale geliyoruz bilgin varmı?
cnm dikişler iyileşene kadar babamın beline sardığı bant gibi bişey var onu sarıcam dikişler geçer geçmezde korseye geçerim.yani 1 hafta 10 gün sonra takmaya başlarım,tabi dikişlerin geçme zamanı önemli

inşş atlatırız cnmm yaaa..bana sanki çatlamıcakmışım gibi geliyo çünkü hiç kuru ve gergin bırakmıyorum karnımı hep nemlendiriyorum..

Ben o kadar iyi bakamıyorum. Günde 1 defa akşamları sürüyorum hep. Tabi gün içinde nemli tutamıyorum. Kız sen bu sıcakta nasıl dayanıyorsun o kadar neme ya :/

Numarası yok ki doktorumun çok moralim bozuldu
Aci
Çok geçmiş olsun. Dinlen ve bol bol su iç. Allah ın izniyle 37 leri görürsün inşallah. Az suyla 38e kadar gidenler var. Moralini bozma hiç. Bu mübarek günlerde Allah ım dualarımızı kabul eder inşallah.
Amin canim. İnsallah dayanabiliriz oglum direncli cikar umarim. :KK46:Boyle aceleci olup yuregimi agzima getirmese cok sevinicem aslinda. :KK76::KK76:

Ben o kadar iyi bakamıyorum. Günde 1 defa akşamları sürüyorum hep. Tabi gün içinde nemli tutamıyorum. Kız sen bu sıcakta nasıl dayanıyorsun o kadar neme ya :/
sorma cnm sabah krem akşam karışımlı yağ vıcık vıcık oluyorum eve gelince duşa zor atıyorum kendimi :KK53:

Back