- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
- #39.101
inşş atlatırız cnmm yaaa..bana sanki çatlamıcakmışım gibi geliyo çünkü hiç kuru ve gergin bırakmıyorum karnımı hep nemlendiriyorum..Acaba hiç çatlamadan atlatabilir miyiz ki :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşş atlatırız cnmm yaaa..bana sanki çatlamıcakmışım gibi geliyo çünkü hiç kuru ve gergin bırakmıyorum karnımı hep nemlendiriyorum..Acaba hiç çatlamadan atlatabilir miyiz ki :S
rica ederim cnm ne demek..bende aldım notumu hemen netten bakıcam senin dediğin kitabaNotumu aldım tatlım çok sağol :)
Sağol canım benim Ne güzel ya inşallah herşey güzel olur normal olur sağlıklı olur
bende anneme güveniyorum cnm ilk etapta rol modelim o sonra ben kendi tekniğimi geliştirirm artık
cnm dikişler iyileşene kadar babamın beline sardığı bant gibi bişey var onu sarıcam dikişler geçer geçmezde korseye geçerim.yani 1 hafta 10 gün sonra takmaya başlarım,tabi dikişlerin geçme zamanı önemlikuzum korse bende alıcam ama ne zaman takabilcek hale geliyoruz bilgin varmı?
inşş atlatırız cnmm yaaa..bana sanki çatlamıcakmışım gibi geliyo çünkü hiç kuru ve gergin bırakmıyorum karnımı hep nemlendiriyorum..
Benim göbüs küçük :)herkes daha cinsiyet soruyor bende doğum geldi ne cinsiyeti diyorum hiç çatlak yok karnım da ama bacaklarım ve yanlarim göğüslerim çatladı tabiki
hadi ya bizde severek evlendik bende olmadı herkesde olmaz tabiki. ama demekki olabiliyor.
allah anlayışlı eş versin.
Günaydınnn
Hayırlı cumalar herkese
Günaydınnnn..bend eiki hafta sonra alıcam çalışmaz raporumu gün sayıyıorumm.Herkese günaydın bi hafta daha çalıştıktan sonra çalışamaz raporu alıcam artk çok zor geliyor okula gitmek bu arada iki gündür takip edemiyorum umarım herkes iyidir
AciNumarası yok ki doktorumun çok moralim bozuldu
Amin canim. İnsallah dayanabiliriz oglum direncli cikar umarim. Boyle aceleci olup yuregimi agzima getirmese cok sevinicem aslinda.Çok geçmiş olsun. Dinlen ve bol bol su iç. Allah ın izniyle 37 leri görürsün inşallah. Az suyla 38e kadar gidenler var. Moralini bozma hiç. Bu mübarek günlerde Allah ım dualarımızı kabul eder inşallah.
sorma cnm sabah krem akşam karışımlı yağ vıcık vıcık oluyorum eve gelince duşa zor atıyorum kendimiBen o kadar iyi bakamıyorum. Günde 1 defa akşamları sürüyorum hep. Tabi gün içinde nemli tutamıyorum. Kız sen bu sıcakta nasıl dayanıyorsun o kadar neme ya :/
8kilo aldım canım ..65kiloyumKaç kilo aldın tatlım toplamda ve kaç kilosun?
Bukdr az kilo almayı nasıl başardınızz...ben 16 kilo aldım 68 kiloyum8kilo aldım canım ..65kiloyum