2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işte tam anlattığım şeye örnek geldi güzel oldu.son ayda çatladığın için küçük ince çatlak oldu dimi cnm? erken çatlayınca büyük yarıklar oluyo bildiğim kadarıyla
Evet canim hatta o kadar ince ki gobegim bu hamilelikte buyudukten sonra farkedilmeye basladi hamilelikten once hic belli bile olmuyordu

Kizlar 3 gundur bu saatlerde karnim cok sertlesiyor surekli tuvaletim.geliyo gibi hissediyorum uzaninca geciyo gibi oluyo ama ayaga kalkinca yine ayni acaba yalanci sanci dedikleri mi bu benim gibi olan varmi acaba

Amin canim!

Kizlar 3 gundur bu saatlerde karnim cok sertlesiyor surekli tuvaletim.geliyo gibi hissediyorum uzaninca geciyo gibi oluyo ama ayaga kalkinca yine ayni acaba yalanci sanci dedikleri mi bu benim gibi olan varmi acaba
Ben varim erken dogum tehlikesi yasiyoruz. Doktora git canim.

çok hoşuma gitti ama aşırı kilo aldığım için artık sadece bakmakla yetineceğim sanırm cok moralim bozuk .44-46 beden var ama insana yakısmaz bile

Eklentiler

• ayse-melek-kuyruklu-elbise-7062-morsiyah-42407-82-O.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 137
  • ayse-melek-sarmasik-elbise-7063-somonsiyah-42607-82-O.jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 136
benmde aynı şey var ama enfeksiyondan diye düşünüyorum daha gitmedm doktora 3 hafta geçtii .bebekin bir yerleri diye düşünüyrm birde o sert kısmı popo yada baş gibi

Son zamanlar baya sıkıntılı geçiyor sırtım belim ağrıyor , mide yanması fena
Sırtım ağrıyor, azıcık yürüsem yoruluyorum kızlar ya

Tatlım sezaryene yönlendiriliyor çünkü sezaryen daha pahalı. Adamlar bu olaya ticari gözle bakıyorlar. Ama eşlerine dostlarına kesinlikle normal doğumu tavsiye ediyorlar...

Canım okul bitti de seminerler var haftaya son ben mecburen kullanıyorm sonrası yaz tatili bizim için ama artk zor da geliyo ayaklarım şişiyor o da çok zorluyor beni

Kuzum 1 hafta daha dayansan, o 1 haftayı bebişle geçirsen doğumdan sonraya aktarıp daha mutlu olmaz mısın? Ben de çok zorlanıyorum artık ama mecbur dayanıyorum...

Tamam hayatim cok tesekkur ederim
Son haftalar oldugu icin de daha cok panikliyorum ins. Sag saglim kucagimiza alsakta bebiklerimizi artik gözumun önunde olsa hep

Hepimiz aynıyız kuzum ya.. bugün benim 32.haftam bitiyor Son 8 hafta ve kafayı yemek üzereyim aslında da kendimi tutmaya çalışıyorum işte yuppiii bebişlere az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…