• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işte tam anlattığım şeye örnek geldi güzel oldu.son ayda çatladığın için küçük ince çatlak oldu dimi cnm? erken çatlayınca büyük yarıklar oluyo bildiğim kadarıyla
Evet canim hatta o kadar ince ki gobegim bu hamilelikte buyudukten sonra farkedilmeye basladi hamilelikten once hic belli bile olmuyordu

Kizlar 3 gundur bu saatlerde karnim cok sertlesiyor surekli tuvaletim.geliyo gibi hissediyorum uzaninca geciyo gibi oluyo ama ayaga kalkinca yine ayni acaba yalanci sanci dedikleri mi bu benim gibi olan varmi acaba

teşekkürler canım cevap için.Haklısın ama daha tam anlayamıyorum kasılmamı hareketlermi.geçen ağrıyla birlikte tuaf şeyler olunca korktum.Ama sanırım artık bu haftalarda zaman zaman ağrılar normal diye düşünüyorum ama inşallah kuzucuklarımız zamanında sağlıklı bir şekilde doğar.
Amin canim!

çok hoşuma gitti ama aşırı kilo aldığım için artık sadece bakmakla yetineceğim sanırm cok moralim bozuk .44-46 beden var ama insana yakısmaz bile:(

Eklentiler

• ayse-melek-kuyruklu-elbise-7062-morsiyah-42407-82-O.jpg
    ayse-melek-kuyruklu-elbise-7062-morsiyah-42407-82-O.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 137
  • ayse-melek-sarmasik-elbise-7063-somonsiyah-42607-82-O.jpg
    ayse-melek-sarmasik-elbise-7063-somonsiyah-42607-82-O.jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 136
Kizlar 3 gundur bu saatlerde karnim cok sertlesiyor surekli tuvaletim.geliyo gibi hissediyorum uzaninca geciyo gibi oluyo ama ayaga kalkinca yine ayni acaba yalanci sanci dedikleri mi bu benim gibi olan varmi acaba
benmde aynı şey var ama enfeksiyondan diye düşünüyorum daha gitmedm doktora 3 hafta geçtii .bebekin bir yerleri diye düşünüyrm birde o sert kısmı popo yada baş gibi

Son zamanlar baya sıkıntılı geçiyor sırtım belim ağrıyor , mide yanması fena
Sırtım ağrıyor, azıcık yürüsem yoruluyorum kızlar ya

Kesinlikle katılıyorum bir arkadaşıma vajina muayenesinde dar olduğunu normal doğumun zor olacağını söylemişler ama ısrarla normal doğum istedi ,yaptı da ve çok memnun hem de çok meşhur Ac.. hastanelerinin birinde. Yani özeller genelde sezeryana yöneltiyorlar ama anne kararlı olursa doğal doğumu seçme hakkı kendisine ait...

Tatlım sezaryene yönlendiriliyor çünkü sezaryen daha pahalı. Adamlar bu olaya ticari gözle bakıyorlar. Ama eşlerine dostlarına kesinlikle normal doğumu tavsiye ediyorlar...

Canım okul bitti de seminerler var haftaya son ben mecburen kullanıyorm sonrası yaz tatili bizim için ama artk zor da geliyo ayaklarım şişiyor o da çok zorluyor beni

Kuzum 1 hafta daha dayansan, o 1 haftayı bebişle geçirsen doğumdan sonraya aktarıp daha mutlu olmaz mısın? Ben de çok zorlanıyorum artık ama mecbur dayanıyorum...

Tamam hayatim cok tesekkur ederim
Son haftalar oldugu icin de daha cok panikliyorum ins. Sag saglim kucagimiza alsakta bebiklerimizi artik gözumun önunde olsa hep:anneadayı::KK46:

Hepimiz aynıyız kuzum ya.. bugün benim 32.haftam bitiyor :D Son 8 hafta ve kafayı yemek üzereyim aslında da kendimi tutmaya çalışıyorum işte :D:D:D:D yuppiii bebişlere az kaldı :D:D:D

Back