• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın,
cumartesi kontrole gittim. kese büyümüş gördük bebek yerleşmiş kalbini itersen altdan duyarız dedi ama ben seni cuma gene görmek isticem istersen ozaman dinleteyim dedi. tmm dedim. cuma 1 hafta sonra bidha neden görmek istedi ki böyle 1 hafta arayla çağrılan varmı?

Bende cumartesi kontrole gttim. Keseyi gördük. Ama beni 3hafta sonra çağırdı, hem kalp atışlarını dinleriz hem de bebeği görürüz dedi. Ben de çok mu ara verdi acaba dedim şimdi seninkini duyduktan sonra

Bugün kan verelim diyor eşim yarın kontrol ol diyor .şimdi ultrason dan başka birşey olmuyor ikinci görüsme de değil mi .kanı sağlık ocağında versem değeri de doktoruMa gösterSem olurmu

sen elinden geleni yapıyorsun . dinleniyorsun . ilacını içiyorsun..
tabi haklısın insanın elinde değil stres yapmamak .

Evet bol bol yatıyorum evde oldukça.
İş yerinde biraz zor oluyor ama Allah büyük.
Rabbime sığınıyorum inşallah iyi olur herşey hepimiz için.

Nazlianne insallah kalp atisini duyarsin allah yardimcin olsun
bulantisi olanlar cok gecmis olsun gercekten zor bende bulanti kusma ilkinde olmamisti bunda da sadece agzimda cok agir metalimsi tat var butun yiyecekler zehir gibi geliyor tatlari degismis adeta hic tat alamiyorum istahim da yok aciktikca yiyorum sadece.

İnşallah canım inşallah.
Bu perşembe gideceğim ama heralde benim döllenme geç oldu duyamadım bir türlü :(

Nurum aynıyım :KK43: çok zor geçiyor bulantı halsizlik midede ağrı yanma heran bayılcam gibi geliyor. çörekotu hamileler almasın yazıyo netde oyüzden hiç yemiyorum. sudan nefret geldi içmem şart ama bulanıo içtikçe.napıcamı şaşırdım daha 6 hafta var 3. ayda geçer diyorlar.sanki mideme bişe oturmuş :KK43:
Yaaaa benimde midem cok fena denemedigim sey kslmadi nasil gecicek bu bi bucuk ay cok zor yaaaa:KK61:

Bende cumartesi kontrole gttim. Keseyi gördük. Ama beni 3hafta sonra çağırdı, hem kalp atışlarını dinleriz hem de bebeği görürüz dedi. Ben de çok mu ara verdi acaba dedim şimdi seninkini duyduktan sonra
Benim doktorumda üç hafta sonra çağırdı, bu hafta içinde kalp atışı duyulur merak ediyorsan gel dedi ama ben gitmeyi düşünmüyorum. Sürekli ultrason ısısına maruz kalmasın bebeğim.zaten doktorumda bencede gerek yok gelmene dedi.

kizlar 2.adet donemi gelen varmi ben donemdeyim ve kasiklarim agriyo sizce normalmi doktorum adet doneminde kanamada olabilir demisti ama agri icin bisey dememisti ben 6+4 te kap atislarini duydum cok sukur ama kasik agrisi beni korkutuyo birazda evhamliyim bebegim iimi kalbi atiomu hala die :(

Merhaba kızlar, Rabbim herkese hayırlısı ile evladını sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin. Benim de ikinci olacak inşallah, yalnız bulantılar bir hafta daha önce başladı, diğeri 7. hafta bu 6. haftada, bana göre bulantı işi doğumdan zor:) Rabbim yardımcımız olsun.

kizlar 2.adet donemi gelen varmi ben donemdeyim ve kasiklarim agriyo sizce normalmi doktorum adet doneminde kanamada olabilir demisti ama agri icin bisey dememisti ben 6+4 te kap atislarini duydum cok sukur ama kasik agrisi beni korkutuyo birazda evhamliyim bebegim iimi kalbi atiomu hala die :KK43:
normalde adet olacağın tarihte tüm adet belirtileri oluyormuş ağrı da dahil her yerde öyle yazıyor

kızlar dr dan geldim dr 2 kese gördü biri5+6 diğeri 5+2 günlük dedi küçük olan gelişimi durdurabilir de devam da edebilir dedi çoooook mutluyuz 2 hafta snr kalp atışı için gitcez keseler suan zaten boş olur bebekleri de o zmn görücez inş dedi :KK54::KK68:
Hayirli olsunn ne mutlu size:nazar:

Back