• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,
Mide agrısından ve bulanmasından hiç bişey yapmak istemiyorum artık.
Ama ben bu bulantının bebekten oldugunu düşünmüyorum midemle ilgili bir problem var :KK43: Ama resmen öldürüyo beni.
Midem yanıyo, agzma ekşi sular geliyo, gegiriyorum :KK43: gegirerek rahatlıyorum 2 sn sonra gene aynı.
Ne yapacagımı ne yiyeceğimi şaşırdım artık.
Doktora gittim dahiliyeye rabelis diye bir ilaç verdi. 12.haftadan sonra kullan dedi. Şikayetlerim artınca kadın dogum doktoru ilacını kullan dedi rabelisi. içime sinmedi kullanmak açıkcası ama çok zorlanıyorum. Lütfen bana midemi rahatlatacak bir öneride bulunun. Su bile içemiyorum artık.

canım sabahları 1 kaşı bala bi tutam çörek otu ez karıştır ye , benim midem bu karışımla iyileşti.1 hafta yaptıktan sonra farkedersin iyi geliyo

cnm çok geçmiş olsun ilk hamileliğimde bende çok çektim midemden ciddi derecede reflüden kaynaklanıyordu benim şikayetlerim ayrıca kullandığım kan vitamin ilacı vs. bunlarda tetikliyordu ne yesem dokunuyordu mide koruyucu hapta içemiyordum dr.vermiyordu sadece gaviskon rennie falan içebiliyordum onlarda pek işe yaramıyordu mide ağrım ve ekşimelerim yüzünden çabucak doğurmayı istiyordum o kadar kötüydüm yanii. sana tavsiyem gece yatmadan ılık süt iç ve iki yastık kullan başın yüksek olunca ekşime fazla olmaz bide geç saatlerde yemek meyve yememeye çalış :KK66: allah yardımcın olsun

Allah razı olsun hepinizden. Aynı beni anlatmışsın valla çok ciddi şikayetlerim var.
Şuan ılık süt içiyorum umarım iyi gelir.

Merhaba,
Bende Ağustos annesi olacağım inşallah:)
Hosgeldin hayirli olsun
Bende hepinizi tebrik ederim:) adetimi 6 gün geçmişti betahcg 7000 çıktı, Dr 2 kese gördü:) ikiz galiba, haftaya kesin bilgi:))
Sizlerin betahcg sonuçlarınız nasıl??
Sevgiyle:)
Hayirli olsun cok guzel bir haber.benim transferin onuncu gunu 601 onikinci gunu 1421 ilk test adete uc gun kala.kese gormeye cuma gidicez.
Kizlaaar iyi aksamlaaar. Ekim_ kasim ayinda tup bebek yaptiracaklar topiginden buraya terfi oldum allah in izniylee:)) 15 kasim son adetim ve 29 kasim transfer tarihim yarin kesemi gormeye gidicem bi aksilik cikmaz insallah ve bende agustos ayinda anne olurummm:)))
Hosgeldin canim ben de tup bebek aralik topiginden geldim.hayirli olsun insallah gorursun keseyi
Merhaba Bayanlar. cocugum zamaninda gelirse bende agustos annesi olacagim. En Büyük TÜRKİYE
Hayirli olsun canim
Bu gruptaki herkesin ilk cocugumu olacak :)
ben ikinciyi bekliyorumda
Benim de ikinci,ikisi de tup bebek insallah
Evet fazlası ile salı günü ilk kontrolü muz inşaallah kesemizi görürüz :)
Insallah gorursunuz canim
günaydın kızlar kızçem hasta çok üzgününm :KK42::KK42::KK42:
cok gecmis olsun allah sifa versin canim.benimki de hasta olacak diye korkuyorum babasi hasta da soguk alginligi.

Merhaba kızlar günaydın, iyi haftalar.
Ben hala kalp sesini duymadım doktor geçen hafta 4-5 haftalık görünüyor dedi ultrasonda.
Perşembe günü tekrar gideceğim.
Progestan içiyorum ama hala koyu kahverengi su gibi akıntım geliyor. Ağrımda var.
Çok korkuyorum.
Bana dua edin lütfen :( :(
İlk gebeliğim.

Günaydın kızlar,
Mide agrısından ve bulanmasından hiç bişey yapmak istemiyorum artık.
Ama ben bu bulantının bebekten oldugunu düşünmüyorum midemle ilgili bir problem var :KK43: Ama resmen öldürüyo beni.
Midem yanıyo, agzma ekşi sular geliyo, gegiriyorum :KK43: gegirerek rahatlıyorum 2 sn sonra gene aynı.
Ne yapacagımı ne yiyeceğimi şaşırdım artık.
Doktora gittim dahiliyeye rabelis diye bir ilaç verdi. 12.haftadan sonra kullan dedi. Şikayetlerim artınca kadın dogum doktoru ilacını kullan dedi rabelisi. içime sinmedi kullanmak açıkcası ama çok zorlanıyorum. Lütfen bana midemi rahatlatacak bir öneride bulunun. Su bile içemiyorum artık.
canim sakiz cignersen rahatlatir bir dene biaey kaybetmezsin arkadasmi cok rahatlatti o bana analtmsti

Ben hala kalp sesini duymadım doktor geçen hafta 4-5 haftalık görünüyor dedi ultrasonda.
Progestan içiyorum ama hala koyu kahverengi su gibi akıntım geliyor. Ağrımda var.
Çok korkuyorum.
Bana dua edin lütfen :KK43: :KK43:
İlk gebeliğim.

Dua et bol bol canım. Rabbim hayırlısını versin de.

Gunaydin, bugun 2 hafta oldu bulantilarim ve kusmalarim baslayali, bu surecte evde hic yemek pismedi, kayinvalide ve annem yakinda Allah' tan, hala da koku hassasiyetim var ama kusmalarim gunde 5 den 2 ye dustu, buna da sukur, insallah yakinda hepsi biter

ewet canm altinci hastalikmis su an yaygin dedi doktor..krese gdyo ordan bulasti buyuk ihyimal arkadaslarindan

benim küçük oğlan 6 aylıkken yakalamıştı.
7 gün hiç düşmeyen ateşi oldu.
yemedi içmedi. iştah gitti.
ateş düşürücüler de işe yaramadı. sonra döküntü oldu.
geçmiş olusn

kızlar günaydın . bebeğinizin kalbinin kaç attığını söyledi mi doktorunuz. bilenler paylaşabilirler mi?

Çok korkuyorum.
Bana dua edin lütfen :KK43: :KK43:
İlk gebeliğim.

umudumu kaybetme canım.Dua et sende Allah hayırlısını nasip etsin. İyi düşün hep.

ben de cuma günü doktora gittim ilk kez
ultrasonla baktı.
5 haftalık , 9mm dedi
31 aralıkta yeniden gel kalp atışını duyalım dedi.
kan tahlili yazdı . idrar tahlili yazdı
kan veremedim . geç olmuştu. idrar tahlili bırakabildim sadece
kan için de 31 aralıkta tekrar gittiğimde erken giderim diyorum.

Back