• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razı olsun hepinizden. Aynı beni anlatmışsın valla çok ciddi şikayetlerim var.
Şuan ılık süt içiyorum umarım iyi gelir.
ben de yiyemiyorum bi şey
sabah 6 da kalktım ama hala kahvaltı yapamadım
1 küçük paket çubuk krakeri zar zor yedim

Günaydın sayımız hızla artmış ne güzel...yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum hayırlısiyla kucaklarız hepimiz inşallah bebelerimizi.Bugün kese görmeye gidecem dua edin bana lütfen....

Günaydın kızlar,
Mide agrısından ve bulanmasından hiç bişey yapmak istemiyorum artık.
Ama ben bu bulantının bebekten oldugunu düşünmüyorum midemle ilgili bir problem var :KK43: Ama resmen öldürüyo beni.
Midem yanıyo, agzma ekşi sular geliyo, gegiriyorum :KK43: gegirerek rahatlıyorum 2 sn sonra gene aynı.
Ne yapacagımı ne yiyeceğimi şaşırdım artık.
Doktora gittim dahiliyeye rabelis diye bir ilaç verdi. 12.haftadan sonra kullan dedi. Şikayetlerim artınca kadın dogum doktoru ilacını kullan dedi rabelisi. içime sinmedi kullanmak açıkcası ama çok zorlanıyorum. Lütfen bana midemi rahatlatacak bir öneride bulunun. Su bile içemiyorum artık.

Nurum aynıyım :( çok zor geçiyor bulantı halsizlik midede ağrı yanma heran bayılcam gibi geliyor. çörekotu hamileler almasın yazıyo netde oyüzden hiç yemiyorum. sudan nefret geldi içmem şart ama bulanıo içtikçe.napıcamı şaşırdım daha 6 hafta var 3. ayda geçer diyorlar.sanki mideme bişe oturmuş :(

kızlar günaydın,
cumartesi kontrole gittim. kese büyümüş gördük bebek yerleşmiş kalbini itersen altdan duyarız dedi ama ben seni cuma gene görmek isticem istersen ozaman dinleteyim dedi. tmm dedim. cuma 1 hafta sonra bidha neden görmek istedi ki böyle 1 hafta arayla çağrılan varmı?

Günaydın,
Gözün aydınn maşallah :KK39: Ben her hafta gidiyorum kontrole. Bi muayene, bi kontrol oluyor. Bi sıkıntı yoktur korkma. Kese kaç mm di acaba senin?

Nurum aynıyım :KK43: çok zor geçiyor bulantı halsizlik midede ağrı yanma heran bayılcam gibi geliyor. çörekotu hamileler almasın yazıyo netde oyüzden hiç yemiyorum. sudan nefret geldi içmem şart ama bulanıo içtikçe.napıcamı şaşırdım daha 6 hafta var 3. ayda geçer diyorlar.sanki mideme bişe oturmuş :KK43:
Canım benim ya. Allah yar ve yardımcımız olsun. Çok zor gerçekten. Suda tiksiniyorum bende. içmek için zorluyorum kendimi daha beter bulanıyo. Dişimi fırçalayamıyorum ya o kadar fena :(

kızlar mide bulantısı başlayan varmı ben 5 gundur 2 kılo verdım yedıgımı cıkarıyorum su bıle ıcemıyorum 2 gun once 2 tane serum yedım 8 haftadayım 5 gun oncesıne kadar hıc mıde blantısı olmamıstı

Aynen. Bende bu sabah şiddetli baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum. Hiç yoktu şikayetim. Bugün ilk kez kustum :( hiç iyi hissetmiyorum. Umarım artmaz

Nazlianne insallah kalp atisini duyarsin allah yardimcin olsun
bulantisi olanlar cok gecmis olsun gercekten zor bende bulanti kusma ilkinde olmamisti bunda da sadece agzimda cok agir metalimsi tat var butun yiyecekler zehir gibi geliyor tatlari degismis adeta hic tat alamiyorum istahim da yok aciktikca yiyorum sadece.

Back