• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha işyerime söylemedim kalbi duymadım diye ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz kızlar?

bende şüpheli bişeymi var bidaha görücek diye düşündüm. valla doktorlar açıklamaları lazım bizde çekiniyoruz sormaya ben hala seveceğim bi doktor bulamadım ya

Demekki insan illa endişelenicek bir şey buluyor. Sık çağırsalar kabahat seyrek çağırsalar kabahat;) Sorun yoktur canım tamamen doktorun tarzıyla alakalı. Benim doktorum biraz rahat bir adamdır, ilk gebeliğimden de tanıyor herhalde çok sık çağırmaya gerek yok dedi. Kalp atışı dinlemedik halbuki.. Bilmiyorum gerçekten dört dörtlük doktor bulmak zor. Yanlış bir şey yapmadıktan sonra çok takılmamak lazım.

6. Haftada kesesi boyle olup 7. Haftada bebegi goren varmi? Bombos sanki yolk sac da yok gbi kese 13mm cok korkuyorum :(

Eklentiler

• DSC_0853.JPG
    DSC_0853.JPG
    55,5 KB · Görüntüleme: 91
6. Haftada kesesi boyle olup 7. Haftada bebegi goren varmi? Bombos sanki yolk sac da yok gbi kese 13mm cok korkuyorum :KK43:

Canım benim de kese böyleydi yani bebeği görmedik içinde ve doktor 3hafta sonra çağırdı sorun yok o zaman görüp kalp atışını dinleriz dedi.

Keselerin mm lerine takılmayın bence, her gebelik birbirinden farklı. Doktorun normal dediyse normaldir, hiç sıkma canını. Ben hiç bakmadım bile kesenin ölçüsüne vs. Rahat olmakta fayda var;)

Demekki insan illa endişelenicek bir şey buluyor. Sık çağırsalar kabahat seyrek çağırsalar kabahat:KK66: Sorun yoktur canım tamamen doktorun tarzıyla alakalı. Benim doktorum biraz rahat bir adamdır, ilk gebeliğimden de tanıyor herhalde çok sık çağırmaya gerek yok dedi. Kalp atışı dinlemedik halbuki.. Bilmiyorum gerçekten dört dörtlük doktor bulmak zor. Yanlış bir şey yapmadıktan sonra çok takılmamak lazım.

Canım bana ilk gebelikmi yaşımı kg mi boyumu tansiyon vs hiç birşey bakmadı sadece satı sordu okadar. bu cuma soracağım ve diyeceğim. sizin bunları sormanız gerekmiyormuydu?

6. Haftada kesesi boyle olup 7. Haftada bebegi goren varmi? Bombos sanki yolk sac da yok gbi kese 13mm cok korkuyorum :KK43:
6+5 te bebegi görmüştüm ben ama herkesinki farkli tqrihte olablyo kisyaslamayin kizlar dollenem tarhi ile alakali bole seyler..ben sekizde duydum kalbj mesela yedi de duyan da war anlatabldm mi

Canım benim de kese böyleydi yani bebeği görmedik içinde ve doktor 3hafta sonra çağırdı sorun yok o zaman görüp kalp atışını dinleriz dedi.

Keselerin mm lerine takılmayın bence, her gebelik birbirinden farklı. Doktorun normal dediyse normaldir, hiç sıkma canını. Ben hiç bakmadım bile kesenin ölçüsüne vs. Rahat olmakta fayda var:KK66:
Bana olumsuz bişey söylemedi. Ama haftaya tekrar gel dedi. Bulantın başlamadımı diye imalı bişekilde sordu sadece. O yüzden endişeleniyorum. Yolk sacla ilgili bişey de söylemedi. Ben de unuttum sormayı.

Keselerin mm lerine takılmayın bence, her gebelik birbirinden farklı. Doktorun normal dediyse normaldir, hiç sıkma canını. Ben hiç bakmadım bile kesenin ölçüsüne vs. Rahat olmakta fayda var:KK66:
tebrik ederim seni:KK50:

6+5 te bebegi görmüştüm ben ama herkesinki farkli tqrihte olablyo kisyaslamayin kizlar dollenem tarhi ile alakali bole seyler..ben sekizde duydum kalbj mesela yedi de duyan da war anlatabldm mi
Adetlerim felanda düzenlidir ama . İnsan ister istemez endişeleniyor. Her dk ulturasona girmek istiyorum zaman geçmiyor :( Sağol canımm inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.

Adetlerim felanda düzenlidir ama . İnsan ister istemez endişeleniyor. Her dk ulturasona girmek istiyorum zaman geçmiyor :KK43: Sağol canımm inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.
ilk gebelikte ole oluyo ben esime dyrdum ultrason cihazi satin alcam zengin olsam:KK53:ama simdi daha rahatim heyecanalrin normal yani:oops:

Canım bana ilk gebelikmi yaşımı kg mi boyumu tansiyon vs hiç birşey bakmadı sadece satı sordu okadar. bu cuma soracağım ve diyeceğim. sizin bunları sormanız gerekmiyormuydu?
Canim bulantilarin olmayada bilir yada 8. Haftada baslayabilir. Doktor haftaya keseyi daha net gorur. 6. Haftada bazen net gorunmuyor. Birde muayene olacagin zaman sıkışık olursan daha net goruntu oluyor. Son olarak zayif olanlarda da ustten bakilinca daha net goruntu aliyotlar.

ilk gebelikte ole oluyo ben esime dyrdum ultrason cihazi satin alcam zengin olsam:KK53:ama simdi daha rahatim heyecanalrin normal yani:oops:

Evet hakikaten ilk gebelikte öyle oluyo, boş kesenin fotoğrafına bile ikide birde bakıp ay bebeğim ya dediğimi bilirim.. Şimdi aldığımda bir kere baktım attım çantama.. :P ilkinde insan aşamaları bilmediği için daha heyecanlı oluyor..

Heyecanlı olun ama evhamlı olmayın arkadaşlar.. İyi düşünün iyi olsun :)

Benim dr kilo tansiyon kan aldırır ilk gidiştede sorar ilk gebelikmi geçmişte düşük var mı kızımda öncesi kimyasal olduğu için progesteron kullandırmıştır kimi dr rahat oluyo benim dr um muayenede de her seyi bilsemde neyi niye yaptığını açıklıyo o konuda çok rahat içim

Kızlar bizim masalımız burda sona erdi 72 saat içinde kanamam başlaması gerekiyo düşük hapı veya kürtaj olmadım ama zaten kese bozulmuş arka tarafında kanama alanı başlamış ağladım üzüldüm çok eşim ailem bu konuda destek oldu çok bugün aldım az önce doktordan geldim vucüt atmaya başlamış ben ağustos annesi olamıycam ilk kez anneliği tatcaktım artık başka bahara yaza kışa kaldı bu kısa masalım bitti benim .allah sizlere sağlıklı almayı nasip etsin inşallah kimse bu acıyı yaşatmasın allah

Kızlar bizim masalımız burda sona erdi 72 saat içinde kanamam başlaması gerekiyo düşük hapı veya kürtaj olmadım ama zaten kese bozulmuş arka tarafında kanama alanı başlamış ağladım üzüldüm çok eşim ailem bu konuda destek oldu çok bugün aldım az önce doktordan geldim vucüt atmaya başlamış ben ağustos annesi olamıycam ilk kez anneliği tatcaktım artık başka bahara yaza kışa kaldı bu kısa masalım bitti benim .allah sizlere sağlıklı almayı nasip etsin inşallah kimse bu acıyı yaşatmasın allah

canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı yaşayan biri olarak diyorum çok güzel bi zamanda gelecek mucizen emin ol buna

Rabbim tez zamanda tekrar hamilelik yaşatsın inşallah. sağlıklı sıhhatli bi bebek kucağına al inşallah
ne yaşayacağımızı gerçekten bilmiyoruz . hayat bir sınav
sen de üzülmemeye çalış lütfen.

Canım çok üzüldüm :( geçmiş olsun.. Herşeyde bir hayır vardır, üzme kendini.. Daha hayırlı bir zaman vardır belki senin için.. Allah bundan sonra gönlüne göre versin inşallah

Back