- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.861
ben ne olur ne olmaz diye ikisindende aldım cnm.biri büyük seyahat içinde kullanılcak bi tarz.diğeride sırt çantası hangisinde rahat edersem onu kullanırımbir de kızlar bebek için alacağımız çantayı sırt mı kol çantası mı olarak aldınız?
hangisi daha kullanışlı?
ben tutamam şekercim.benim en başından beri hep var canım
hiç geçmiyor Allah tan çok kilo almadım yani aldım da çok çok değil
onu düşündüm haftaya Ramazan başlıyor
bizim eskiler hep tutmuşlar hamile iken oruç
nasıl dayanmışlar diye
BENDE KULLANMAMIŞTIM SAĞLIK OCAĞINDAKİ DOKTORUM KIZDI GEÇEN HAFTA BAŞLADIM KAN İLACI VE DECAVİTEcanim hic kullanmadim. oglumda da kullanmamistim. saglikli dunyaya gelmisti. Yediklerime dikkat ediyorum ama.
ben malesef içtim ve çok kilo aldım 16 kilo ama bıraktım artık içmiyorum.çok şükür ki zayıftım bide kilolu olsaydım 16 kiloyla yuvarlanırdım heraldeBen icmiyorum cok oldu birakali beslenmeme dikkat ediyorum sadece bebegim.de gayet iyi kilosu benimde simdilik 6-7 kilo.arasinda gelip gidiyorum
:)))bana gore cooook bile. bende bunlarda yok :) sadece 2 tane citcitli bady aldim :)
ben bıraktım cnm vitamini gereksiz kilo aldırdı bana doktorda bırakabilirsin artık deyince kestim.şmd sadece magnorm ve gynoferon içiyorumgünaydın ben hep içiyorum doktor doğum yapana kadar içeceksin dedi
bir de balık yağı ekledi balık yiyemediğimden onu haftada 2 içiyorum
yani toplamda 4 ilacım var nerdeyse
decavit, ostecare, ferrum font bide ocean balık yağı
sizleri de okuyunca ne kadar çok diye düşünüyorum ister istemez
Yok cnm sigorta yapmış olmuyon Akdeniz sigorta nın indirim anlaşması var onun kartını çıkarıyor sun herzaman var birmez hastaneyle anlaşmalı aslında % 50 mis indirim ama bu sene % 20 olmuş kartı sadece 20 tl karşılığında çıkarıyor sun bi sene geçerli oluyor kart
Günaydınnn kızlarrr...bu ay sadece 2 kilo aldımmm inşş yarısı bebişindir kilonun.decaviti bırakmıştım bu ay yavaşladı kilo almam..doktor bıraktırdı bencede yeter artık ben zaten besleniyorum..sizler içiyormusunuz hala vitamin hapını
teşekkürler canımBen pumadan aldim.genis spor cantasi seklinde
Bende kullandim ilk aylarda doktorum zkullan dedi ama.sonra midem cok rahatsiz oluyodu zaten dddim.bsslenmeme dikkat edeyim.zbakalim nolcak baktim.tahlilerde sonuclar iyi bebiste iyi allaha emanetler
yok ben 1 tane alacağım canım.. teşekkürlerben ne olur ne olmaz diye ikisindende aldım cnm.biri büyük seyahat içinde kullanılcak bi tarz.diğeride sırt çantası hangisinde rahat edersem onu kullanırım
aynen canım bende tutamam kızımda emzirirken bile tutamamıştımben tutamam şekercim.
sonra kaza yaparım inşallah . nasip olursa
bak oğluşum için aldığım sırt çantası bu
bunun pembesi de var. almak istersen 13 tl.
küçük bi şey ki bebek çantası için yeterli bence. kendimizi hamal etmeyelim. kocaman çanta ile çıkmayalım diye düşünüyorum.
sonuçta gittiğimiz yer 3-4 saatlik bi yer oluyor.
ya komşu ya akraba ya da ne bileyim bi avm ye gidiyoruz. yeteri kadar malzeme alır bence canımcım
http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-10-srt-cantas-mavi-turuncu-id_8331384.html
,
,
,
bana doktorum devam edeceksin dediben bıraktım cnm vitamini gereksiz kilo aldırdı bana doktorda bırakabilirsin artık deyince kestim.şmd sadece magnorm ve gynoferon içiyorum
bende kıyafeti hemen hemen böyle koyacağım galiba canımcanim bende 1 tane hastane cikisi alicam ama bir iki tanede 0-3 aylik tulumlardan alicam.
Oglumda 2-3 tane yanimda kiyafet goturmustum ihtiyacta oldu. O zaman da 1 gece hastende kaldik ama ihtiyac olabiliyor.
a.s ben bayramdan sonra düşünüyorum senin izin nasıl gidiyorselam kızlar izne cıkan var mı ?
iyi çok şükür eksıklerı tamamlamaya calısıyorum ama nerdee daha ortada bısey yok. sırtım cok agrıyor tam zamanında cıkmısım iznea.s ben bayramdan sonra düşünüyorum senin izin nasıl gidiyor
bende bu ay 15 inden sonra alışverişe başlıyacağım Allahım izin verirseiyi çok şükür eksıklerı tamamlamaya calısıyorum ama nerdee daha ortada bısey yok. sırtım cok agrıyor tam zamanında cıkmısım izne
canım çok teşekkürler ya güzel çantalar var burda hemde fiyatı uygun.ben tutamam şekercim.
sonra kaza yaparım inşallah . nasip olursa
bak oğluşum için aldığım sırt çantası bu
bunun pembesi de var. almak istersen 13 tl.
küçük bi şey ki bebek çantası için yeterli bence. kendimizi hamal etmeyelim. kocaman çanta ile çıkmayalım diye düşünüyorum.
sonuçta gittiğimiz yer 3-4 saatlik bi yer oluyor.
ya komşu ya akraba ya da ne bileyim bi avm ye gidiyoruz. yeteri kadar malzeme alır bence canımcım
http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-10-srt-cantas-mavi-turuncu-id_8331384.html
,
,
,
teşekkür ederim canım bir bakacam o taraflaraEminönünden aldım canım ben havuzlu Hana bebek alışverişine gittiğimde. Bir sürü mağaza var zaten. Fiyatlar da fena değil l.
kan tahlilinden bakıyorlar.b12 fln iiydi benm kanım dışında herşey normal kilo aldığımdan şikayet edince artık bırakabilirsn dedi.bn zatn beslenmeme dikkt ediyorum balığımı etimi fln yiyorum hepevett doktor hiç bırakma gibi birşeyden bahsetmedi..hangi testi yapıyorlar vitaminler için??
bende 3 hafta sonra fln çıkıcam inşş gün sayıyorumiyi çok şükür eksıklerı tamamlamaya calısıyorum ama nerdee daha ortada bısey yok. sırtım cok agrıyor tam zamanında cıkmısım izne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?