• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım günaydın
ben de bi şey almadım. ama kaynanoş al artık. çantanı da hazır et . 3. bebek . erken gelebilir dedi
1 takim hastane çıkışı alacağım.
park yatağımızı veriyormuş kaynanamın arkadaşı.
torunları geçen yıl izne gelmemiş.
yatmamışlar dolayısıyla.
bu yıl da gelemeyebilirlermiş. o yüzden alıyoruz biz de.
zaten almanya dan 15 günlüğüne falan geliyorlardı.

mama sandalyemizi de verir sanırsam. o da onlarda çünkü.

pusetimiz abimizden kalma var. ama ardiyede. kaybolmamıştır inşallah.

biberon var . cam almış arkadaşım.
emzik almak lazım en küçük boydan 1 tane.
ıslak mendil almalı. sonra su ile sıktırmak için
3-4 paket de bez alıp koymalı bi kenara canımcım.
çok teşekkür ederim canım
bizim beşiğimiz abladan kalma demiştim ya eşim bir ara tutturdu park yatak alalım beşik şimdiki yatak odamıza sığmaz diye
ee düşündüm düşündüm oda hemen hemen aynı ebatlarda artı genelde çekmeceleri yok dedim ki beşik varken
neden alalım.. pusetimiz de var aslında ama iskelet model var ya onlardan
hastane çıkışı 1 takım yeter değil mi dilek?
gecelik pijama takımı olarak almayı düşünüyorum

bir de kızlar bebek için alacağımız çantayı sırt mı kol çantası mı olarak aldınız?
hangisi daha kullanışlı?

bizim beşiğimiz abladan kalma demiştim ya eşim bir ara tutturdu park yatak alalım beşik şimdiki yatak odamıza sığmaz diye
ee düşündüm düşündüm oda hemen hemen aynı ebatlarda artı genelde çekmeceleri yok dedim ki beşik varken
canım bence de karyola beşiğinizi kullanın
ben 2. de öyle yaptım.
ama 2. oğlan da büyüdükten sonra o karyola beşiği söktük. ediz e mini bir yatak haline dönüştürdük.
o yüzden o artık bi araya getirilmez.
ediz için park yatak almıştık zaten. onu vermiştik. bi daha bebek düşünmediğimiz için.
ama böyle olunca yeniden park yatak ihtiyacımız oldu
ve kaynanama hafta sonu sordum. park yatak alacağız yeniden diye.
alma dedi. verecek dedi
pusetimiz de 2. bebekte aldığımız puset. her bebeğe bi puset almışız.
o yüzden onu kulanacağız.
ne kadar çok kullanılır bilmiyorum ama eskitiriz onu da .
ben 1 takım hastane çıkışı alırım canımcım.
yeter
evde 1 tane sarı renk var hastane çıkışı
2 takım da mavi renk var.
onlarla idare ederim.

canım bence de karyola beşiğinizi kullanın
ben 2. de öyle yaptım.
ama 2. oğlan da büyüdükten sonra o karyola beşiği söktük. ediz e mini bir yatak haline dönüştürdük.
o yüzden o artık bi araya getirilmez.
ediz için park yatak almıştık zaten. onu vermiştik. bi daha bebek düşünmediğimiz için.
ama böyle olunca yeniden park yatak ihtiyacımız oldu
ve kaynanama hafta sonu sordum. park yatak alacağız yeniden diye.
alma dedi. verecek dedi
pusetimiz de 2. bebekte aldığımız puset. her bebeğe bi puset almışız.
o yüzden onu kulanacağız.
ne kadar çok kullanılır bilmiyorum ama eskitiriz onu da .
ben 1 takım hastane çıkışı alırım canımcım.
yeter
evde 1 tane sarı renk var hastane çıkışı
2 takım da mavi renk var.
onlarla idare ederim.
oh çok şükür :D fazla eksik yokmuş canım
benim kız 9 yaşında olduğu için bir biçok şeyini dağıttık
bir daha belki olur belki olmaz diye.. bide pek saklayacak yerimiz yok evde
o yüzden eksiğimiz var bayağı ama buna da çok şükür
bugün eşime kızımdan kalmaları çıkarttırıcam.. bakalım ona göre de karar vereceğim canım

kızlar ben molfix kullanmayı düşünüyorum göbek oyuntulu 1 paket alacağım 1 haftada göbek bağı düşüyor nasıl olsa ondan sonra 1 nurama mı almak lazım

ben sırt çantası olarak kullandım şimdiye kadar canımcım. sırt çantası çok pratik oluyor.
tamam canım teşekkürler
şunu düşündüm sırt çantası takarım artı önüne de kangru takarsam zorlanma olmaz dimi inşallah
ilk kızımda kanguruyu kullanırken rahat etmiştim bunda da kullanırım diye düşünüyorum...

Günaydınnn kızlarrr...bu ay sadece 2 kilo aldımmm inşş yarısı bebişindir kilonun.decaviti bırakmıştım bu ay yavaşladı kilo almam..doktor bıraktırdı bencede yeter artık ben zaten besleniyorum..sizler içiyormusunuz hala vitamin hapını
Ben icmiyorum cok oldu birakali beslenmeme dikkat ediyorum sadece bebegim.de gayet iyi kilosu benimde simdilik 6-7 kilo.arasinda gelip gidiyorum

günaydın kızlar :)

şimdi bişey söyleyeyim de gülün :)

biz hiç alışveriş yapmadık ama bu haftasonu yapacağız Ramazan başlamadan
ben tutamasam bile eşim tutacak oruçlu iken eşim alışverişe çıkmayalım diye
araştırcaktım ama gözletimden uyku akıyor tembellik ediyorum
neler alınmalı.. kolayında olan varsa bana liste olarak gönderebilir mi:KK48::KK48:
bu arada bebek ve benim için
beşiğimiz ablamızdan kalma var bebek arabası da alınacak bunun için de tavsiye alabilirim
öpüyorum sizleri
Yanliz degilsin canim bende dogru duzgun birsey almadim henuz :)

Günaydınnn kızlarrr...bu ay sadece 2 kilo aldımmm inşş yarısı bebişindir kilonun.decaviti bırakmıştım bu ay yavaşladı kilo almam..doktor bıraktırdı bencede yeter artık ben zaten besleniyorum..sizler içiyormusunuz hala vitamin hapını
günaydın ben hep içiyorum doktor doğum yapana kadar içeceksin dedi
bir de balık yağı ekledi balık yiyemediğimden onu haftada 2 içiyorum
yani toplamda 4 ilacım var nerdeyse
decavit, ostecare, ferrum font bide ocean balık yağı
sizleri de okuyunca ne kadar çok diye düşünüyorum ister istemez :(

kızlar sık sık acıkma oluyor mu sizde deo_O
benim en başından beri hep var canım
hiç geçmiyor Allah tan çok kilo almadım yani aldım da çok çok değil:nazar::nazar:

onu düşündüm haftaya Ramazan başlıyor
bizim eskiler hep tutmuşlar hamile iken oruç
nasıl dayanmışlar diye

günaydın kızlar :)

şimdi bişey söyleyeyim de gülün :)

biz hiç alışveriş yapmadık ama bu haftasonu yapacağız Ramazan başlamadan
ben tutamasam bile eşim tutacak oruçlu iken eşim alışverişe çıkmayalım diye
araştırcaktım ama gözletimden uyku akıyor tembellik ediyorum
neler alınmalı.. kolayında olan varsa bana liste olarak gönderebilir mi:KK48::KK48:
bu arada bebek ve benim için
beşiğimiz ablamızdan kalma var bebek arabası da alınacak bunun için de tavsiye alabilirim
öpüyorum sizleri
Daha bende hiç birşey almadım sayılır banyo seti, bebek arabası, iki üç çıtçıtlı badi ve iki üç babba (ayakkabı) battaniye ve alt açma seti aldım nevresim takımı ıslak mendil ve sabun tozunu aldım hepsi bu :)

doktorumun bütün ısrarlarına rağmen hiç kullanmadım canım ama şimdi demir ilacı kullanmak zorunda kaldım , kanım çok düştü :KK43:

demir ilacı bende kullanıyorum onda sıkıntı yok vitamin kilo aldırıyor.

canım ben içmiyorum vitamin
doktor yazmıştı 7. haftada
ama bulantı yapıyordu her bi şey. sonra başka bi doktora gittim. bence bırak. ben hastalarıma vitamin yazmıyorum dediğinde bıraktım.
bulantılarım da hafiflemişti.
ben de 60 kilo oldum. 7 kilo aldım.

bana aslında vermemişti kendim kaşındım.kuzenler vitamin kullan mutlaka biz içmiştik dedi bnde doktora söyledim 4. ayda tamam verelim bakalım dedi başladım öyle.ama çok pişmanım içmesem bukdr kilo almazdım.bende 16 kilo aldım 68 kilo oldum :KK14: bir aydır içmiyorum bu ay sadece 2 kilo aldım kilo alımı yavaşladı.bütün kiloyu 5-6-7 . aylarda aldım malesef :KK50:

bir de kızlar bebek için alacağımız çantayı sırt mı kol çantası mı olarak aldınız?
hangisi daha kullanışlı?
Ben pumadan aldim.genis spor cantasi seklinde
canim hic kullanmadim. oglumda da kullanmamistim. saglikli dunyaya gelmisti. Yediklerime dikkat ediyorum ama.
Bende kullandim ilk aylarda doktorum zkullan dedi ama.sonra midem cok rahatsiz oluyodu zaten dddim.bsslenmeme dikkat edeyim.zbakalim nolcak baktim.tahlilerde sonuclar iyi bebiste iyi allaha emanetler

canim bende 1 tane hastane cikisi alicam ama bir iki tanede 0-3 aylik tulumlardan alicam.
Oglumda 2-3 tane yanimda kiyafet goturmustum ihtiyacta oldu. O zaman da 1 gece hastende kaldik ama ihtiyac olabiliyor.

tamam canım teşekkürler
şunu düşündüm sırt çantası takarım artı önüne de kangru takarsam zorlanma olmaz dimi inşallah
ilk kızımda kanguruyu kullanırken rahat etmiştim bunda da kullanırım diye düşünüyorum...
canım küçük bi sırt çantası al.
ben yeni aldım büyük oğlum için
yaz okuluna yazdırdım. üniversitenin yaz okulu
matara vs koymak için.
10lt olanlardan.
tavsiye ederim. koca çanta alma.
içine biberon emzik 3-4 tane bez ve ıslak mendil alsın yeter.

Daha bende hiç birşey almadım sayılır banyo seti, bebek arabası, iki üç çıtçıtlı badi ve iki üç babba (ayakkabı) battaniye ve alt açma seti aldım nevresim takımı ıslak mendil ve sabun tozunu aldım hepsi bu :)
bana gore cooook bile. bende bunlarda yok :) sadece 2 tane citcitli bady aldim :)

Back