- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
- #37.841
güzelmiş ama bizim var. arkadaşımıza vermiştik. şimdi yeniden bize iade ediyor.Graco mini park yatak 1 yaşına kadar kullanılan modeli eni 48×73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzelmiş ama bizim var. arkadaşımıza vermiştik. şimdi yeniden bize iade ediyor.Graco mini park yatak 1 yaşına kadar kullanılan modeli eni 48×73
çok teşekkür ederim canımcanım günaydın
ben de bi şey almadım. ama kaynanoş al artık. çantanı da hazır et . 3. bebek . erken gelebilir dedi
1 takim hastane çıkışı alacağım.
park yatağımızı veriyormuş kaynanamın arkadaşı.
torunları geçen yıl izne gelmemiş.
yatmamışlar dolayısıyla.
bu yıl da gelemeyebilirlermiş. o yüzden alıyoruz biz de.
zaten almanya dan 15 günlüğüne falan geliyorlardı.
mama sandalyemizi de verir sanırsam. o da onlarda çünkü.
pusetimiz abimizden kalma var. ama ardiyede. kaybolmamıştır inşallah.
biberon var . cam almış arkadaşım.
emzik almak lazım en küçük boydan 1 tane.
ıslak mendil almalı. sonra su ile sıktırmak için
3-4 paket de bez alıp koymalı bi kenara canımcım.
canım bence de karyola beşiğinizi kullanınçok teşekkür ederim canım
bizim beşiğimiz abladan kalma demiştim ya eşim bir ara tutturdu park yatak alalım beşik şimdiki yatak odamıza sığmaz diye
ee düşündüm düşündüm oda hemen hemen aynı ebatlarda artı genelde çekmeceleri yok dedim ki beşik varken
neden alalım.. pusetimiz de var aslında ama iskelet model var ya onlardan
hastane çıkışı 1 takım yeter değil mi dilek?
gecelik pijama takımı olarak almayı düşünüyorum
oh çok şükür fazla eksik yokmuş canımcanım bence de karyola beşiğinizi kullanın
ben 2. de öyle yaptım.
ama 2. oğlan da büyüdükten sonra o karyola beşiği söktük. ediz e mini bir yatak haline dönüştürdük.
o yüzden o artık bi araya getirilmez.
ediz için park yatak almıştık zaten. onu vermiştik. bi daha bebek düşünmediğimiz için.
ama böyle olunca yeniden park yatak ihtiyacımız oldu
ve kaynanama hafta sonu sordum. park yatak alacağız yeniden diye.
alma dedi. verecek dedi
pusetimiz de 2. bebekte aldığımız puset. her bebeğe bi puset almışız.
o yüzden onu kulanacağız.
ne kadar çok kullanılır bilmiyorum ama eskitiriz onu da .
ben 1 takım hastane çıkışı alırım canımcım.
yeter
evde 1 tane sarı renk var hastane çıkışı
2 takım da mavi renk var.
onlarla idare ederim.
ben sırt çantası olarak kullandım şimdiye kadar canımcım. sırt çantası çok pratik oluyor.bir de kızlar bebek için alacağımız çantayı sırt mı kol çantası mı olarak aldınız?
hangisi daha kullanışlı?
tamam canım teşekkürlerben sırt çantası olarak kullandım şimdiye kadar canımcım. sırt çantası çok pratik oluyor.
Ben icmiyorum cok oldu birakali beslenmeme dikkat ediyorum sadece bebegim.de gayet iyi kilosu benimde simdilik 6-7 kilo.arasinda gelip gidiyorumGünaydınnn kızlarrr...bu ay sadece 2 kilo aldımmm inşş yarısı bebişindir kilonun.decaviti bırakmıştım bu ay yavaşladı kilo almam..doktor bıraktırdı bencede yeter artık ben zaten besleniyorum..sizler içiyormusunuz hala vitamin hapını
Yanliz degilsin canim bende dogru duzgun birsey almadim henuz :)günaydın kızlar :)
şimdi bişey söyleyeyim de gülün :)
biz hiç alışveriş yapmadık ama bu haftasonu yapacağız Ramazan başlamadan
ben tutamasam bile eşim tutacak oruçlu iken eşim alışverişe çıkmayalım diye
araştırcaktım ama gözletimden uyku akıyor tembellik ediyorum
neler alınmalı.. kolayında olan varsa bana liste olarak gönderebilir mi
bu arada bebek ve benim için
beşiğimiz ablamızdan kalma var bebek arabası da alınacak bunun için de tavsiye alabilirim
öpüyorum sizleri
günaydın ben hep içiyorum doktor doğum yapana kadar içeceksin dediGünaydınnn kızlarrr...bu ay sadece 2 kilo aldımmm inşş yarısı bebişindir kilonun.decaviti bırakmıştım bu ay yavaşladı kilo almam..doktor bıraktırdı bencede yeter artık ben zaten besleniyorum..sizler içiyormusunuz hala vitamin hapını
canim hic kullanmadim. oglumda da kullanmamistim. saglikli dunyaya gelmisti. Yediklerime dikkat ediyorum ama.Ben icmiyorum cok oldu birakali beslenmeme dikkat ediyorum sadece bebegim.de gayet iyi kilosu benimde simdilik 6-7 kilo.arasinda gelip gidiyorum
benim en başından beri hep var canımkızlar sık sık acıkma oluyor mu sizde de
o zaman paylaşımları alırız inşallah :)Yanliz degilsin canim bende dogru duzgun birsey almadim henuz :)
Daha bende hiç birşey almadım sayılır banyo seti, bebek arabası, iki üç çıtçıtlı badi ve iki üç babba (ayakkabı) battaniye ve alt açma seti aldım nevresim takımı ıslak mendil ve sabun tozunu aldım hepsi bu :)günaydın kızlar :)
şimdi bişey söyleyeyim de gülün :)
biz hiç alışveriş yapmadık ama bu haftasonu yapacağız Ramazan başlamadan
ben tutamasam bile eşim tutacak oruçlu iken eşim alışverişe çıkmayalım diye
araştırcaktım ama gözletimden uyku akıyor tembellik ediyorum
neler alınmalı.. kolayında olan varsa bana liste olarak gönderebilir mi
bu arada bebek ve benim için
beşiğimiz ablamızdan kalma var bebek arabası da alınacak bunun için de tavsiye alabilirim
öpüyorum sizleri
doktorumun bütün ısrarlarına rağmen hiç kullanmadım canım ama şimdi demir ilacı kullanmak zorunda kaldım , kanım çok düştü
canım ben içmiyorum vitamin
doktor yazmıştı 7. haftada
ama bulantı yapıyordu her bi şey. sonra başka bi doktora gittim. bence bırak. ben hastalarıma vitamin yazmıyorum dediğinde bıraktım.
bulantılarım da hafiflemişti.
ben de 60 kilo oldum. 7 kilo aldım.
Ben pumadan aldim.genis spor cantasi seklindebir de kızlar bebek için alacağımız çantayı sırt mı kol çantası mı olarak aldınız?
hangisi daha kullanışlı?
Bende kullandim ilk aylarda doktorum zkullan dedi ama.sonra midem cok rahatsiz oluyodu zaten dddim.bsslenmeme dikkat edeyim.zbakalim nolcak baktim.tahlilerde sonuclar iyi bebiste iyi allaha emanetlercanim hic kullanmadim. oglumda da kullanmamistim. saglikli dunyaya gelmisti. Yediklerime dikkat ediyorum ama.
canim bende 1 tane hastane cikisi alicam ama bir iki tanede 0-3 aylik tulumlardan alicam.çok teşekkür ederim canım
bizim beşiğimiz abladan kalma demiştim ya eşim bir ara tutturdu park yatak alalım beşik şimdiki yatak odamıza sığmaz diye
ee düşündüm düşündüm oda hemen hemen aynı ebatlarda artı genelde çekmeceleri yok dedim ki beşik varken
neden alalım.. pusetimiz de var aslında ama iskelet model var ya onlardan
hastane çıkışı 1 takım yeter değil mi dilek?
gecelik pijama takımı olarak almayı düşünüyorum
canım küçük bi sırt çantası al.tamam canım teşekkürler
şunu düşündüm sırt çantası takarım artı önüne de kangru takarsam zorlanma olmaz dimi inşallah
ilk kızımda kanguruyu kullanırken rahat etmiştim bunda da kullanırım diye düşünüyorum...
bana gore cooook bile. bende bunlarda yok :) sadece 2 tane citcitli bady aldim :)Daha bende hiç birşey almadım sayılır banyo seti, bebek arabası, iki üç çıtçıtlı badi ve iki üç babba (ayakkabı) battaniye ve alt açma seti aldım nevresim takımı ıslak mendil ve sabun tozunu aldım hepsi bu :)