- Konu Sahibi ayse1234512
- #37.821
selam ağustos anneleri,ben de inşallah ağustos annesi olacağım.2.gebeliğim.aslında hamileliğimi öğrendiğimden beri burayı takip ediyorum ama kayıt olmam bugüne kısmet oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim bebeyimin besiyi var amma karsi odaya ola biler buyukluyu ne ? Salaniyomu?Selam ağustos anneleri
Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Bende nisan 2013 ve Mart 2015 annesiyim.
Bir oğlum bir kızım var. Kızım doğmadan önce yatak odası için mini park yatak almıştım fakat kızım içinde 10 gün bile yatmadı. Oğlum için aldığım büyüyen karyolada yatıyor. Park Yatak elimde kaldı. Fotoğrafları asagidaki gibi bütün orjinal malzemeleri var. Anadolu yakasında oturanlar elden teslim alabilirler. Ben 269 liraya almıştım ama 100 liraya veririm. Daha taksitleri bitmedi.
Buyuklugunun olculerini ogrenebilirmiyim?Selam ağustos anneleri
Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Bende nisan 2013 ve Mart 2015 annesiyim.
Bir oğlum bir kızım var. Kızım doğmadan önce yatak odası için mini park yatak almıştım fakat kızım içinde 10 gün bile yatmadı. Oğlum için aldığım büyüyen karyolada yatıyor. Park Yatak elimde kaldı. Fotoğrafları asagidaki gibi bütün orjinal malzemeleri var. Anadolu yakasında oturanlar elden teslim alabilirler. Ben 269 liraya almıştım ama 100 liraya veririm. Daha taksitleri bitmedi.
Canim hamilelik takviminin altinda kirmizi yaziyla: hamilelik takvimi- hamilelik gunlugunu imza alanina ekleyiniz cikiyor. Orayi tiklayip bebegin beklenen dogum tarihi yaziyorsun hepsi bu.ayrıca rica etsem şu hamilelik takvimini nasıl hazırlıyorsunuz,anlatabilir misiniz?
canım günaydıngünaydın kızlar :)
şimdi bişey söyleyeyim de gülün :)
biz hiç alışveriş yapmadık ama bu haftasonu yapacağız Ramazan başlamadan
ben tutamasam bile eşim tutacak oruçlu iken eşim alışverişe çıkmayalım diye
araştırcaktım ama gözletimden uyku akıyor tembellik ediyorum
neler alınmalı.. kolayında olan varsa bana liste olarak gönderebilir mi
bu arada bebek ve benim için
beşiğimiz ablamızdan kalma var bebek arabası da alınacak bunun için de tavsiye alabilirim
öpüyorum sizleri
bır araştırayım canım sagolGünaydın kızlar iyi pazarlar
canım ben pijamaları Ankara da Loya mağazasından deneyerek aldım geceliklerde vardı.Loyanın mağazaları istanbulda da var diye biliyorum
Yok cnm sigorta yapmış olmuyon Akdeniz sigorta nın indirim anlaşması var onun kartını çıkarıyor sun herzaman var birmez hastaneyle anlaşmalı aslında % 50 mis indirim ama bu sene % 20 olmuş kartı sadece 20 tl karşılığında çıkarıyor sun bi sene geçerli oluyor kartSigorta mı yaptırmış oluyorsun?? ben kastamonudaym şuanda ne zamana kadar devam eder bu kampanya 3hafta sonra geliyorum çünkü ben..daha konuşcam tatile filan çıkmaz umarım yaza gelince doğum doktorda sıkıntı
hoş geldin.selam ağustos anneleri,ben de inşallah ağustos annesi olacağım.2.gebeliğim.aslında hamileliğimi öğrendiğimden beri burayı takip ediyorum ama kayıt olmam bugüne kısmet oldu.
doktorumun bütün ısrarlarına rağmen hiç kullanmadım canım ama şimdi demir ilacı kullanmak zorunda kaldım , kanım çok düştüGünaydınnn kızlarrr...bu ay sadece 2 kilo aldımmm inşş yarısı bebişindir kilonun.decaviti bırakmıştım bu ay yavaşladı kilo almam..doktor bıraktırdı bencede yeter artık ben zaten besleniyorum..sizler içiyormusunuz hala vitamin hapını
canım ben içmiyorum vitaminGünaydınnn kızlarrr...bu ay sadece 2 kilo aldımmm inşş yarısı bebişindir kilonun.decaviti bırakmıştım bu ay yavaşladı kilo almam..doktor bıraktırdı bencede yeter artık ben zaten besleniyorum..sizler içiyormusunuz hala vitamin hapını
ben de sadece demir başladım geçen ay .doktorumun bütün ısrarlarına rağmen hiç kullanmadım canım ama şimdi demir ilacı kullanmak zorunda kaldım , kanım çok düştü
Graco mini park yatak 1 yaşına kadar kullanılan modeli eni 48×73Merhaba canim bebeyimin besiyi var amma karsi odaya ola biler buyukluyu ne ? Salaniyomu?
48 × 73 1 yaşına kadar kullanılan modeliBuyuklugunun olculerini ogrenebilirmiyim?