• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cumartesi dr. kontrolümüz vardı, çok şükür ki her şey yolunda, kızım 2.100 gr. olmuş çok sevindim çünkü yediklerime dikkatten dolayı kilo vermişim bebişim almış mı almamış mı düşüncesi vardı. Kızım kilo almış ben vermişim,
yarında tahlil sonuçlarımız alıcaz ve de raporumuzu nasipse bu ay son iş için...
Bende henüz hazırlıklara başlamadım, yarından sonra başlarım artık Temmuza bir şey kalmasın...
Kaçıncı haftadasın ve toplam kaç kilo aldın benim kilo almamam lazım neler yedin de bebek kilo alıp sen verdin

inşşş cnmmm bebişte büyümüştür.mecbur çalışcam ben memurum işi bırakma gibi bi durumum yok malesef.doğum izni yıllık izin rapor,heyet raporu ne bulursam alıcam artık
Memurlar için daha esnek yasalar
Ben gibi özel sektör de olanlar için maalesef çok farklı
Alabildiğin kadar izni al :)

Kaçıncı haftadasın ve toplam kaç kilo aldın benim kilo almamam lazım neler yedin de bebek kilo alıp sen verdin
Merhaba,
Ben 32. haftamdayım, 4 ve 5. ay arası hızlı kilo alınca dr. yasaklar getirdi. şu ana kadar 10 kg aldım,
Yediklerim sadece sağlıklı gıdalar,
Hamur işleri, tatlılar, paketlenmiş ürünler, kuruyemişler, kızartma olan herşey, çikolata, v.b. şeyler yasak
bunların hiç birini yemiyorum 5. aydan beri
Bunların dışında olanları da porsiyorn kontrollü yiyorum ...

Ne demek,
Bak yine bilgi diyince aklıma geldi:)
Su içme olayını sordum, suyu arttırdığımız için bunun bebeğin amniyon sıvısı ile bi etkileşimi olur mu diye
şöyle açıkladı;
İçtiğimiz su ne kadar fazla olursa o kadar iyi imiş, bebeğin amniyon sıvısı ile hiç alakası yokmuş
yediğimiz herşeyin minaralini su içmek bebeğe daha çabuk iletiyormuş ve bu da bebeğin gelişimi için son derece faydalıymış bebeğin en çok ihtiyacı olan da minerallermiş onun için bol bol su...
çok mantıklı bencede.aminyon sıvısı biz su içsekte içmesekte zatn 3 saatte bir yenileniyomuş.içmezsek bizim suyumuz azalır vücutta çünkü bebek herhalükarda bizim suyumuzu alıyor.bende su besinlerin emilimini arttırıyor diye biliyorum o yüzden 2,5-3 lt ye çıkardım suyu

çok mantıklı bencede.aminyon sıvısı biz su içsekte içmesekte zatn 3 saatte bir yenileniyomuş.içmezsek bizim suyumuz azalır vücutta çünkü bebek herhalükarda bizim suyumuzu alıyor.bende su besinlerin emilimini arttırıyor diye biliyorum o yüzden 2,5-3 lt ye çıkardım suyu
Evet, bebiş çişi ile dengeliyormuş sıvıyı,
bende de günde 3,5 lt yi buluyor...

Evet, bebiş çişi ile dengeliyormuş sıvıyı,
bende de günde 3,5 lt yi buluyor...
benm daha okdr olmuyo ama sıcaklar bastırınca artar benimde.sen 10 kilo iyi almışsın cnm ya ben tammmm 16 kilo ladım 68 kilo olmuşum :KK14: ama bu ay 2 kilo aldım bence iyi gayet.diğer ayda 2-3 kilo alsam 18-20 kilo arası tamamlarım diye umuyorum

benm daha okdr olmuyo ama sıcaklar bastırınca artar benimde.sen 10 kilo iyi almışsın cnm ya ben tammmm 16 kilo ladım 68 kilo olmuşum :KK14: ama bu ay 2 kilo aldım bence iyi gayet.diğer ayda 2-3 kilo alsam 18-20 kilo arası tamamlarım diye umuyorum
Kilo almaya çok ama çok müsaitim,
benim boy 1,56 ve 56 ile hamile kaldım şuanda 66 yım, benimde hedefim 68 ile bitirmek:) önceden 65 di:)
sen zayıf başlamıştın yanlış hatırlamıyorsam onun için senin kilon normal

Kilo almaya çok ama çok müsaitim,
benim boy 1,56 ve 56 ile hamile kaldım şuanda 66 yım, benimde hedefim 68 ile bitirmek:) önceden 65 di:)
sen zayıf başlamıştın yanlış hatırlamıyorsam onun için senin kilon normal
evet cnm 52 kiloyla başladım boyum 1.60 benmde.16 kilo aldım ama herkes göbeğe gitmiş hep diyo yani kollarım kalçam fln kalınlaşmadı pek çk şişman durmuyorum.benm bünye çabuk yakıyo çok şükür hep zayıftım o yüzden vereceğime inanıyorum kiloları

Back