- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.881
gözün aydın cnm bende hazırladım herşeyi kafam çk rahat o yüzden.yıkaması ayrı zevkli ütülemesi ayrıtünaydın kızlarrr bnde bu sabah bebiklerimin giysilerini renklş beyaz diye ayırdm 2 makine beyaz yıkadm asacak yer kalmadı renkliler beklemede hiçbişi almadık gibi geliyodu yıkayınca 2 de bebik olunca ne çok sey cıktı ortaya ama çok güzel oldular pembeler maviler her renk varkurusalarda yerlerştirsem bide hastane cantamızı hazırlasam sabırsızlanıyorm artık cmts dr randevumz var beşiklere de o gün bakıcaz
kan tahlilinden bakıyorlar.b12 fln iiydi benm kanım dışında herşey normal kilo aldığımdan şikayet edince artık bırakabilirsn dedi.bn zatn beslenmeme dikkt ediyorum balığımı etimi fln yiyorum hep
gözün aydın canım :)Cumartesi dr. kontrolümüz vardı, çok şükür ki her şey yolunda, kızım 2.100 gr. olmuş çok sevindim çünkü yediklerime dikkatten dolayı kilo vermişim bebişim almış mı almamış mı düşüncesi vardı. Kızım kilo almış ben vermişim,
yarında tahlil sonuçlarımız alıcaz ve de raporumuzu nasipse bu ay son iş için...
Bende henüz hazırlıklara başlamadım, yarından sonra başlarım artık Temmuza bir şey kalmasın...
Teşekkür ederim canım, dr. dan çıktığımda ağzım kocaman olmuştu sevinçten,gözün aydın canım :)
Moralini yüksek tutmaya çalış bebişin için, İnşallah geçici bir durumdur ...kızlar merhaba, kontrolden geldim ama hiç keyfim yok canım sıkıldı. 10 gün önce erken doğum şüphesiyle hastaneye yatmıştım, suyum fazla ve böbreğimde büyüme çıktı. bu günde kasıklarımda ağrım vardı nst ye gönderdi dr ve ciğer geliştirici iğne verdi 4 tane . kasılmalar içinde bi ilaç verdibenim bebikom daha çok minik 1600 gr . sancın olursa gel hastaneye yatıralım dedi. 1 aycık daha dursa diye dua ediyorum moralim alt üst oldu işe bile gitmek istemedim
maşallah cnm kuzuna yediklerin bebişe yaramış demekki.bende bu cumartesi gidicem inş doktora çk merak ediyorum kaç kilo oldu.bn 2 kilo aldım bu ay bakalım kaçı bebişin merak ediyorum.inşşş bi aksilik çıkmazsa bende çalışır raporu alıcam kontroldeCumartesi dr. kontrolümüz vardı, çok şükür ki her şey yolunda, kızım 2.100 gr. olmuş çok sevindim çünkü yediklerime dikkatten dolayı kilo vermişim bebişim almış mı almamış mı düşüncesi vardı. Kızım kilo almış ben vermişim,
yarında tahlil sonuçlarımız alıcaz ve de raporumuzu nasipse bu ay son iş için...
Bende henüz hazırlıklara başlamadım, yarından sonra başlarım artık Temmuza bir şey kalmasın...
aynen ya bide kızıyo sütünü içmedin mi muzunu yememişin flnbende mecburen yiyorum eşim çok sıkı bu konuda hergün yumurta süt olacak kahwaltıda günleride ayarlamış et balık tavuk diyee bi disiplin içindeyiz bende söyleyim baksn bi doktor :)
geçmiş olsun cnmm yaa dikkat et kendine yat bol bol.inşş erken gelmez vaktinde gelir bebişinn.kızlar merhaba, kontrolden geldim ama hiç keyfim yok canım sıkıldı. 10 gün önce erken doğum şüphesiyle hastaneye yatmıştım, suyum fazla ve böbreğimde büyüme çıktı. bu günde kasıklarımda ağrım vardı nst ye gönderdi dr ve ciğer geliştirici iğne verdi 4 tane . kasılmalar içinde bi ilaç verdibenim bebikom daha çok minik 1600 gr . sancın olursa gel hastaneye yatıralım dedi. 1 aycık daha dursa diye dua ediyorum moralim alt üst oldu işe bile gitmek istemedim
inşallah canım sağolasın allah yardım etsin hepimize.Moralini yüksek tutmaya çalış bebişin için, İnşallah geçici bir durumdur ...
teşekkür ederim inşallah 1 ay daha beklese razıyım yeterki şimdi gelmesingeçmiş olsun cnmm yaa dikkat et kendine yat bol bol.inşş erken gelmez vaktinde gelir bebişinn.
teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.Teşekkür ederim canım, dr. dan çıktığımda ağzım kocaman olmuştu sevinçten,
bu arada havalarda ki bu düzensizlikten dolayı dr. uyardı, kalabalıklara helede kapalı ortamdaki kalabalıklara girmek yok ve de sadece insanlarla tokalaş dedi çünkü tekrar bi salgın başlamış,
enfeksiyona dikkat edelim, bebekler büyüdüğü için yerleri daralmaya başlıyor ve daha sık wc ihtiyacı doğacaktır dedi,
onun için bu aylardan sonra daha da tedbirli olalım...
kızlar merhaba, kontrolden geldim ama hiç keyfim yok canım sıkıldı. 10 gün önce erken doğum şüphesiyle hastaneye yatmıştım, suyum fazla ve böbreğimde büyüme çıktı. bu günde kasıklarımda ağrım vardı nst ye gönderdi dr ve ciğer geliştirici iğne verdi 4 tane . kasılmalar içinde bi ilaç verdibenim bebikom daha çok minik 1600 gr . sancın olursa gel hastaneye yatıralım dedi. 1 aycık daha dursa diye dua ediyorum moralim alt üst oldu işe bile gitmek istemedim
Hepimize 41 kere maşallah olsun...maşallah cnm kuzuna yediklerin bebişe yaramış demekki.bende bu cumartesi gidicem inş doktora çk merak ediyorum kaç kilo oldu.bn 2 kilo aldım bu ay bakalım kaçı bebişin merak ediyorum.inşşş bi aksilik çıkmazsa bende çalışır raporu alıcam kontrolde
inşşş cnmmm bebişte büyümüştür.mecbur çalışcam ben memurum işi bırakma gibi bi durumum yok malesef.doğum izni yıllık izin rapor,heyet raporu ne bulursam alıcam artıkHepimize 41 kere maşallah olsun...
Eminim ki bebeğinde sağlıklı kilo aralığındadır,
Ben iş hayatına bi 3 yıl kadar ara veriyorum, böylesi daha uygun olacağı için,
ama sen çalışmaya devam edeceksen doğum sonrasına ne kadar izin kalırsa kardır :)
Ne demek,teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.
wc olayına katılıyorum bende cok sık gidiyorum
Allah sağlıcakla tam zamanında gelmesini nasip bebişinin Allah acil şifalar versin sanada canımkızlar merhaba, kontrolden geldim ama hiç keyfim yok canım sıkıldı. 10 gün önce erken doğum şüphesiyle hastaneye yatmıştım, suyum fazla ve böbreğimde büyüme çıktı. bu günde kasıklarımda ağrım vardı nst ye gönderdi dr ve ciğer geliştirici iğne verdi 4 tane . kasılmalar içinde bi ilaç verdibenim bebikom daha çok minik 1600 gr . sancın olursa gel hastaneye yatıralım dedi. 1 aycık daha dursa diye dua ediyorum moralim alt üst oldu işe bile gitmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?