• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim en başından beri hep var canım
hiç geçmiyor Allah tan çok kilo almadım yani aldım da çok çok değil:nazar::nazar:

onu düşündüm haftaya Ramazan başlıyor
bizim eskiler hep tutmuşlar hamile iken oruç
nasıl dayanmışlar diye
ben tutamam şekercim.
sonra kaza yaparım inşallah . nasip olursa

bak oğluşum için aldığım sırt çantası bu

bunun pembesi de var. almak istersen 13 tl.
küçük bi şey ki bebek çantası için yeterli bence. kendimizi hamal etmeyelim. kocaman çanta ile çıkmayalım diye düşünüyorum.
sonuçta gittiğimiz yer 3-4 saatlik bi yer oluyor.
ya komşu ya akraba ya da ne bileyim bi avm ye gidiyoruz. yeteri kadar malzeme alır bence canımcım

http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-10-srt-cantas-mavi-turuncu-id_8331384.html

,
,
,

Ben icmiyorum cok oldu birakali beslenmeme dikkat ediyorum sadece bebegim.de gayet iyi kilosu benimde simdilik 6-7 kilo.arasinda gelip gidiyorum
ben malesef içtim ve çok kilo aldım 16 kilo ama bıraktım artık içmiyorum.çok şükür ki zayıftım bide kilolu olsaydım 16 kiloyla yuvarlanırdım heralde

günaydın ben hep içiyorum doktor doğum yapana kadar içeceksin dedi
bir de balık yağı ekledi balık yiyemediğimden onu haftada 2 içiyorum
yani toplamda 4 ilacım var nerdeyse
decavit, ostecare, ferrum font bide ocean balık yağı
sizleri de okuyunca ne kadar çok diye düşünüyorum ister istemez :KK43:
ben bıraktım cnm vitamini gereksiz kilo aldırdı bana doktorda bırakabilirsin artık deyince kestim.şmd sadece magnorm ve gynoferon içiyorum

Yok cnm sigorta yapmış olmuyon Akdeniz sigorta nın indirim anlaşması var onun kartını çıkarıyor sun herzaman var birmez hastaneyle anlaşmalı aslında % 50 mis indirim ama bu sene % 20 olmuş kartı sadece 20 tl karşılığında çıkarıyor sun bi sene geçerli oluyor kart

aa çok sağol canım çok makbule geçti hiç bilmiyodum :) gittiğimde alırım hemen doğurmazsam o zamana kadar :))

Günaydınnn kızlarrr...bu ay sadece 2 kilo aldımmm inşş yarısı bebişindir kilonun.decaviti bırakmıştım bu ay yavaşladı kilo almam..doktor bıraktırdı bencede yeter artık ben zaten besleniyorum..sizler içiyormusunuz hala vitamin hapını

evett doktor hiç bırakma gibi birşeyden bahsetmedi..hangi testi yapıyorlar vitaminler için??

Ben pumadan aldim.genis spor cantasi seklinde

Bende kullandim ilk aylarda doktorum zkullan dedi ama.sonra midem cok rahatsiz oluyodu zaten dddim.bsslenmeme dikkat edeyim.zbakalim nolcak baktim.tahlilerde sonuclar iyi bebiste iyi allaha emanetler
teşekkürler canım
ben ne olur ne olmaz diye ikisindende aldım cnm.biri büyük seyahat içinde kullanılcak bi tarz.diğeride sırt çantası hangisinde rahat edersem onu kullanırım
yok ben 1 tane alacağım canım.. teşekkürler
ben tutamam şekercim.

küçük bi şey ki bebek çantası için yeterli bence. kendimizi hamal etmeyelim. kocaman çanta ile çıkmayalım diye düşünüyorum.
ya komşu ya akraba ya da ne bileyim bi avm ye gidiyoruz. yeteri kadar malzeme alır bence canımcım

,
,
,
aynen canım bende tutamam kızımda emzirirken bile tutamamıştım
sonra kaza inşallah dediğin gibi
şimdi inceliyorum çantayı güzel bişeymiş
işte bilemedim kol mu sırt çantası mı alayım diye :)
ben bıraktım cnm vitamini gereksiz kilo aldırdı bana doktorda bırakabilirsin artık deyince kestim.şmd sadece magnorm ve gynoferon içiyorum
bana doktorum devam edeceksin dedi
o yüzden içiyorum canım ben..

canim bende 1 tane hastane cikisi alicam ama bir iki tanede 0-3 aylik tulumlardan alicam.
Oglumda 2-3 tane yanimda kiyafet goturmustum ihtiyacta oldu. O zaman da 1 gece hastende kaldik ama ihtiyac olabiliyor.
bende kıyafeti hemen hemen böyle koyacağım galiba canım
ek olarak ağız silme bezi bide önlük koyabilirim
ben sezeryan olacağım için 2 gece yatacağım kıyafeti çoğaltabilirim belki o yüzden

ben tutamam şekercim.

,
,
,
canım çok teşekkürler ya güzel çantalar var burda hemde fiyatı uygun.

bende nike de begenmiştim çanta netten yakından bakma imkanı buldum hiç beğenmedim kumaşı falan çok kötü idi ve 75 tl idi iyikide almamışım dedim senın gonderdıgın sıtede de begendım canta

tünaydın kızlarrr bnde bu sabah bebiklerimin giysilerini renklş beyaz diye ayırdm 2 makine beyaz yıkadm asacak yer kalmadı renkliler beklemede hiçbişi almadık gibi geliyodu yıkayınca 2 de bebik olunca ne çok sey cıktı ortaya ama çok güzel oldular pembeler maviler her renk var:nazar: kurusalarda yerlerştirsem bide hastane cantamızı hazırlasam sabırsızlanıyorm artık cmts dr randevumz var beşiklere de o gün bakıcaz

evett doktor hiç bırakma gibi birşeyden bahsetmedi..hangi testi yapıyorlar vitaminler için??
kan tahlilinden bakıyorlar.b12 fln iiydi benm kanım dışında herşey normal kilo aldığımdan şikayet edince artık bırakabilirsn dedi.bn zatn beslenmeme dikkt ediyorum balığımı etimi fln yiyorum hep

Back