- 16 Ağustos 2013
- 191
- 88
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
- #37.801
uykusuz gecelere merhaba dedik çok zor uykuya dalıyorum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ins. Canim veremeyecegim diye korkuyorumCanim hamilesin tabiki kilo alicaksin. 5 kilonun biraz bebek birazi rahim, plasentaydi, suyu derken belkide dogumdan sonra kilo vermis bile olabilirsin.
Cem e göre ilgisiz cnm ağzından zorla cevap alıyorsun ama benim çoğu müşterim onunla doğum yaptı eli çok hafif diyorlar hatta fesi var ordan takip et bende mecbur muzafferde doğum yapacam hatta indirim kartı var % 20 indirimi oluyor 560 doğum dedi onuda çıkart cnm cemde 2 bin istedi yani gücüm yok ama gönlüm cem diyor tabi mecbur muzefferde yapacam cnm
Rica ederim canim ne demekTamam canim benim tesekkur ederim sekerle ekmegi azalttim artik bakalim nasil oluyor
sağol cnm evet dr umun bu sekilde takip ettiği çok hastası varmıs zaten bu konuda güveniyorm kendisine:))Aaaaa ne güzel canım. Allah bebişlerini sana bağışlasın sağlıkla vaktinde gelsin inşallah. Doktorun deneyimli bir doktor anlaşılan önlemini alıyor tebrik ettim :)
Fotoğrafını koymuş maşallah iyiymiş:)Artık herkez Facebook da heralde burda çok takılan kalmadı E eylul deniz den haberleri bizimlede paylaşırsanız sevinirim ayaz paşa nasıl merak ediyoruz
Drum bana gaviscon şurup verdi onu içiyorum iyi geliyoArkadaşlar mide yanmasına süt dışında iyi gelen bir şey var mı?
Gaviscon diye bir mide şurubu var rahatlatıcı hamilelere de yazıyor doktorlar.bence kullanmalısın 1 kaşık içtiğinde bayağı rahatlatıyorArkadaşlar mide yanmasına süt dışında iyi gelen bir şey var mı?
Ben netten nevresim dünyasından aldım canımkızlar nevresim ya da uyku takımı aldınız mı aldıysanız nerden aldınız net üzerinden?
Tmm cnm bi arastirim bakim hangisi hayırlısı ise o olsun yeterki sağlıklı bebişlerimizi kucamıza alalımHoşbulduk canım çok sağol :) benim doktoru da bir araştır istersen iyi duyumlar aldım. Sıcakkanlı güleryüzlü sormak istediğin soru var mı şikayetin var mı vs diye soruyor.
Cnm zaten kötü desem yalan söylerim ama insanı aydinlatmiyor dediyim gibi ameliyatlarından hep memnunuz diyeni duydum allah var yukarda şimdi indirim kartını Akdeniz sigorta veriyor cnm çarşıda yeri inci oteliyanı cnm yapan bayan zaten benim müşterim di bende öyle öğrendim faydası oluyor bi kimlik fotokopisi birde resim sana kart çıkartıp tekrar geri veriyorlar onunla doğum 560 a geliyor nerden baksan 200 karın oluyor eyer bulamazsan ords danismaya sor o yardımcı olur muanedede yardımı oluyor ondada % 20 indirimnerde indirim kartı??benim annem rahmini aldrdı onda ordan biliyorum ameliyatı çoo iyiydi ondan gitcrktim ona bende
Çook teşekkür ediyorum İlaç kullanmayayım demiştim ama mecbur artık yapacak bişey yokGaviscon diye bir mide şurubu var rahatlatıcı hamilelere de yazıyor doktorlar.bence kullanmalısın 1 kaşık içtiğinde bayağı rahatlatıyor
Çok direndim içmiyim diye ilaç ama gitgide artmaya başladı mide yanmalarım çok teşekkür ediyorumGaviscon diye bir mide şurubu var rahatlatıcı hamilelere de yazıyor doktorlar.bence kullanmalısın 1 kaşık içtiğinde bayağı rahatlatıyor
Cnm zaten kötü desem yalan söylerim ama insanı aydinlatmiyor dediyim gibi ameliyatlarından hep memnunuz diyeni duydum allah var yukarda şimdi indirim kartını Akdeniz sigorta veriyor cnm çarşıda yeri inci oteliyanı cnm yapan bayan zaten benim müşterim di bende öyle öğrendim faydası oluyor bi kimlik fotokopisi birde resim sana kart çıkartıp tekrar geri veriyorlar onunla doğum 560 a geliyor nerden baksan 200 karın oluyor eyer bulamazsan ords danismaya sor o yardımcı olur muanedede yardımı oluyor ondada % 20 indirim