• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bnmkiler ikiz ve tüp bebek 34-38.haftalarda doğabilir diye verdi genelde 37de doğar bnm ikizlerim bi sorun olmaz ama dedi yine önlem alalım dedi zaten haftalık 2 ampul progestan da oluyorm erken gelmesinler diye
Aaaaa ne güzel canım. Allah bebişlerini sana bağışlasın sağlıkla vaktinde gelsin inşallah. Doktorun deneyimli bir doktor anlaşılan önlemini alıyor tebrik ettim :)

Cnm ben cem cengize gidiyordum biraz ağır gelmeye başladı şimdi muzaffer Şengül e gidiyorum ama soğuk adam cem daha sıcak herşeyi en ince ayrıntısına anlatıyor güler yüzlü ama muane yeri oldugundan pahalı malesef bu arada hoş geldin cnm
Hoşbulduk canım çok sağol :) benim doktoru da bir araştır istersen iyi duyumlar aldım. Sıcakkanlı güleryüzlü sormak istediğin soru var mı şikayetin var mı vs diye soruyor.

Kizim 4.5 yasinda bi yardimci alicam canim bundan once hic dikkat etmedim hic hamile degilmisim gibi temizlik yaptim cam sildim simdi esim kiziyo dun ortaligi topladim esim disardaydi gelince sen evi mi supurdun diye kocaman acti gozlerini:) kizim da hasta sabah aksam kusuyo yavrum babasi ugrasiyo daha cok
Oyyy Allah şifa versin kızına. Biran
önce toparlasin kuzun insallah.
Ben de seninngibi yaptım canim tez
canliyim.. Ama gerçekten yormusum
kendimi. Dikkat etmek lazım bundan sonra.

Bodyleri falan kacar tane aldin canim baya bi kiyafet gorunuyo dolapta..ben bir tane hastane cikisi aldim kizimdan kalma ortak renklerde 2 takim daha hastane cikisi vardi onlari yikadim bir kac tane patikli alt var ilk gunler sivi kakadan dolayi kiyafet cok lazim oluyo birkac tane daha alt alsam bir kac tane de tulum alsam yeter herhalde ananemiz bir suru battaniye yaptirmisti onlar yikanacak ev boya badana olacak karyolamiz kurulacak sepet besigimiz de vardi biryerlerde cikarilip ici disi yikanacak oturuyoruz halen
Canim bizim ilk bebek ne gordum aldim Bodileri Aziz bebedende aaldiklarim 12 lira tanesi caramelden 3 tanesi 30 lira bahar bebeninde oda 9 lira cok iyi 10 tane 03 aldim 4 hastane cikisindandada 4 tane var

Kızlar merhaba burda mi okumuştum bir arkadaş limonata yapıp buzluga atacaktı. Benim de eşim mersin den bol bol limon almış ziyan olmasınlar diye bende yapayım diyorum nasıl yapıp atiyorsunuz

Hayırlı geceler kızlar.. Kalça ağrım çok fena uyutmuyo .. Sizlere iş gclr ben bu arıyla ne yapıcM bilmiyorum:(

Oyyy Allah şifa versin kızına. Biran
önce toparlasin kuzun insallah.
Ben de seninngibi yaptım canim tez
canliyim.. Ama gerçekten yormusum
kendimi. Dikkat etmek lazım bundan sonra.
Cok sagol canim evet dikkat etmek lazim bundan sonra.. Ama o kadar işim var ki hep eşim sebep oldu yapalim dedikce zaman var erken daha diye durdurdu beni..dun soylenip durdum dur dedin simdi ne olacak dinlen dedi doktor nasil yapicam diye

Günaydınlarr herkese iyi pazarlar :KK54: bikaç gündür giremiyorum İzmir den misafirim geldi ona yetişicem gezelim vs derken dinlenmeye bile vakit bulamadım hamileyken çok zormuş misafir ağırlamak umarım bebişler ve güzel anneleri çok iyidir başta yazılanlara bakamadım şimdi geriye dönüp okuyabildiklerime bakıyım

Back