- 7 Kasım 2013
- 51
- 29
- 18
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.641
Ben sağlık ocağına gittim idrarı burda yapmıyoruz diye hastaneye yönlendirdiler sonuçlar çıktı sağlık ocağında doktor yoktu gösteremedim :) ama bence git şansını dene derim :)geçmiş olsun benmde 6.5 ama bende daha gitmedim doktora sağlık ocağınamı gitsem diye düşünüyorum . tekrar sıra al bekle hastane ile uğraşmamak için
işteyim çalışıyorum gün içinde yatma ımkanım olmuyor canım maalesefsoluna yatarak dinlen gün içinde gerçekten işe yarıyor neredeyse birkaç gün hiç oturmadım hep soluma yatark dinlendim bence yan yatınca dönmek için alan genişliyor.o kadar ki artık sol tarafım çok acımıştı bütün gün o şekilde yatmaktan.sanırım iişe yaradı gerçekten rahatladım.beni en az 4 hafta geriye götürdü rahatlık açısından çünkü o baskı beni çok kötü yapmıştı
çok saol cnm iyi olur bizim içindepazartesi soracam canım bılgılendırırım dönüşte
bencede hiç çıkmamak en mantıklısıcanım evde dogum ıznınde oluruz o zaman alırız pc mizi telefonumuzu otururuz wc ye öyle geçiririz zamanı :)
ben hazırladım canım şöyleki : 2 adet gecelik biri dantelli şık diğeri penye,bir adet sabahlıklı penye lohusa pijama takımı,emzirme sütyeni,emzirme atleti,kullan at lohusa kilodu,orkid gece pedi,göğüs kalkanı,göğüs pompası,göğüs pedi,2 adet hamile kilodu,2 adet çorap,lohusa tacı-terliği,humana still tea, bunlar benm için.bebişede 1 tane 10 lu hastane çıkışı bi tane 5 li hastane çıkışı,bi tane penye yelek,2 tane penye battaniye,3 eldiven,2 şapka,iki tane yedek uzun kollu çıtçıtlı body,emzik,biberon,ıslak pamuk,normal temizleme pamuğu,10 tane bez,10 tane ağız silme müslin bez,1 tane mermerşahi,2 adet çorap.şimdilik bunlaru koyudm,eksik varsa aklıma geldikçe koyarım heraldemerhaba kızlar doğum için çantalarınızı hazırladınızmı ben sezaryan ile doğum yapacağım hazırlayanlar neler koyduklarını paylaşabilirler mi?
maşallah kuzuna cnm gayet iyi kilosu,benmde 27+4 te 1260 kiloydu doktor gayet iyi dedi.bizde bende kilo alıyorum bebişte ama orantısız oluyor dağılım, o 500 gr alırken ben 2 kilo alıyorumSelam kızlar
dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür minnoşumuz iyi kilosu 1586 gr olmuş doktor biraz haftasına göre fazla gibi oyüzden şeker için diyetini bozmadan devam ediceksin dedi.ben gr gr da olsa kilo veriyorum bebiş alıyointernettende baktım bu haftada 900-1900 normal diyo okadar da sınırların dışında değilde doktor ben diyeti bozmayım diye biraz gözümü korkutuyo sanırım ama tabiki bende helede şeker yüzünden bebiş boşuna pof kilo alsın istemiyorum elimden geleni yapıyorum Allahım hepimiz için hayırlısını versin inşallah
cnm ya göğüs kalkanına gerek varmı?ben hazırladım canım şöyleki : 2 adet gecelik biri dantelli şık diğeri penye,bir adet sabahlıklı penye lohusa pijama takımı,emzirme sütyeni,emzirme atleti,kullan at lohusa kilodu,orkid gece pedi,göğüs kalkanı,göğüs pompası,göğüs pedi,2 adet hamile kilodu,2 adet çorap,lohusa tacı-terliği,humana still tea, bunlar benm için.bebişede 1 tane 10 lu hastane çıkışı bi tane 5 li hastane çıkışı,bi tane penye yelek,2 tane penye battaniye,3 eldiven,2 şapka,iki tane yedek uzun kollu çıtçıtlı body,emzik,biberon,ıslak pamuk,normal temizleme pamuğu,10 tane bez,10 tane ağız silme müslin bez,1 tane mermerşahi,2 adet çorap.şimdilik bunlaru koyudm,eksik varsa aklıma geldikçe koyarım heralde
canım teşekkür ederimben hazırladım canım şöyleki : 2 adet gecelik biri dantelli şık diğeri penye,bir adet sabahlıklı penye lohusa pijama takımı,emzirme sütyeni,emzirme atleti,kullan at lohusa kilodu,orkid gece pedi,göğüs kalkanı,göğüs pompası,göğüs pedi,2 adet hamile kilodu,2 adet çorap,lohusa tacı-terliği,humana still tea, bunlar benm için.bebişede 1 tane 10 lu hastane çıkışı bi tane 5 li hastane çıkışı,bi tane penye yelek,2 tane penye battaniye,3 eldiven,2 şapka,iki tane yedek uzun kollu çıtçıtlı body,emzik,biberon,ıslak pamuk,normal temizleme pamuğu,10 tane bez,10 tane ağız silme müslin bez,1 tane mermerşahi,2 adet çorap.şimdilik bunlaru koyudm,eksik varsa aklıma geldikçe koyarım heralde
bende öyleydimmaşallah kuzuna cnm gayet iyi kilosu,benmde 27+4 te 1260 kiloydu doktor gayet iyi dedi.bizde bende kilo alıyorum bebişte ama orantısız oluyor dağılım, o 500 gr alırken ben 2 kilo alıyorum
Aşağıda başı tatlım :) bnde öyleyim. Nerdeyse hiç çıkamıyorum wc den :)Kızlar ,bebişi idrar torbasına baskı yapan var mı benim gibi ,sabahtan beri sanki oraya vuruyormuş gibi oluyor ,wc ye gittim çıkınca anında gene baskı var,bu durumda bebek hangi pozisyonda bunu da bır anlasam??Kafası mı aşağıya gıttı bılemedim
Cnm ben şuan medline selçuk doğana gidiyorum. Adanaya daha yeni taşındım 1 ay oldu. Doktoruma tavsiye üstüne gittim 1 kere görüştüm henüz. Elektriği iyi bir doktor. Sorulara ve iletişime açık güleryüzlü. Bakalım. Sen hangi doktora gidiyorsun? Memnun musun?Hangi dr gidiyon cnm memnunmusun dr dan
Cnm neden doktor ciğer geliştirici iğne verdi? İnşallah erken doğum riskin yoktur?slm hayırlı cumalar kızlar dr un bana verdiği ciğer geliştirici iğnenin içinde kortizon varmıs az biras sağlık ocağındaki hemşire ile eczacı korkuttu beni dr u aradım söledm bn de dr hiç bi zararı yok mutlaka vurdurman gerek sakın ihmal etme dedi offf ne zormus yaa içime kurt düşürdüler arastırdım biçok hamile kadın da vurdurmus gayet sağlıklı bebikler doğurmuşlar
burda sadece sonuç göstercem ama idrar tahlilide yapmışlardı sağlık ocağında ilk zamanlarda öyle hatırlıyormBen sağlık ocağına gittim idrarı burda yapmıyoruz diye hastaneye yönlendirdiler sonuçlar çıktı sağlık ocağında doktor yoktu gösteremedim :) ama bence git şansını dene derim :)
göğüs yara olursa acırsa işe yarıyo dediler bende aldım gitticnm ya göğüs kalkanına gerek varmı?
rica ederim cnm ne demekcanım teşekkür ederim
HEE ondnmı o ee ne aldın nası resim atsan ya bende alayım ya yaradan korkuyomgöğüs yara olursa acırsa işe yarıyo dediler bende aldım gitti
Canim senin ikizlerin var. Doktorun her ihtimale karsi vermistir. Bencede doktorunu dinle. Sonucta erken dunyaya gelirlerse daha uzun sure kuvezde kalabilirlerslm hayırlı cumalar kızlar dr un bana verdiği ciğer geliştirici iğnenin içinde kortizon varmıs az biras sağlık ocağındaki hemşire ile eczacı korkuttu beni dr u aradım söledm bn de dr hiç bi zararı yok mutlaka vurdurman gerek sakın ihmal etme dedi offf ne zormus yaa içime kurt düşürdüler arastırdım biçok hamile kadın da vurdurmus gayet sağlıklı bebikler doğurmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?