2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun benmde 6.5 ama bende daha gitmedim doktora sağlık ocağınamı gitsem diye düşünüyorum . tekrar sıra al bekle hastane ile uğraşmamak için
Ben sağlık ocağına gittim idrarı burda yapmıyoruz diye hastaneye yönlendirdiler sonuçlar çıktı sağlık ocağında doktor yoktu gösteremedim :) ama bence git şansını dene derim :)

işteyim çalışıyorum gün içinde yatma ımkanım olmuyor canım maalesefhaftasonu deneyecem bol bol sola yatmayı

merhaba kızlar doğum için çantalarınızı hazırladınızmı ben sezaryan ile doğum yapacağım hazırlayanlar neler koyduklarını paylaşabilirler mi?
ben hazırladım canım şöyleki : 2 adet gecelik biri dantelli şık diğeri penye,bir adet sabahlıklı penye lohusa pijama takımı,emzirme sütyeni,emzirme atleti,kullan at lohusa kilodu,orkid gece pedi,göğüs kalkanı,göğüs pompası,göğüs pedi,2 adet hamile kilodu,2 adet çorap,lohusa tacı-terliği,humana still tea, bunlar benm için.bebişede 1 tane 10 lu hastane çıkışı bi tane 5 li hastane çıkışı,bi tane penye yelek,2 tane penye battaniye,3 eldiven,2 şapka,iki tane yedek uzun kollu çıtçıtlı body,emzik,biberon,ıslak pamuk,normal temizleme pamuğu,10 tane bez,10 tane ağız silme müslin bez,1 tane mermerşahi,2 adet çorap.şimdilik bunlaru koyudm,eksik varsa aklıma geldikçe koyarım heralde

Selam kızlar
dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür minnoşumuz iyi kilosu 1586 gr olmuş doktor biraz haftasına göre fazla gibi oyüzden şeker için diyetini bozmadan devam ediceksin dedi.ben gr gr da olsa kilo veriyorum bebiş alıyo internettende baktım bu haftada 900-1900 normal diyo okadar da sınırların dışında değilde doktor ben diyeti bozmayım diye biraz gözümü korkutuyo sanırım ama tabiki bende helede şeker yüzünden bebiş boşuna pof kilo alsın istemiyorum elimden geleni yapıyorum Allahım hepimiz için hayırlısını versin inşallah

maşallah kuzuna cnm gayet iyi kilosu,benmde 27+4 te 1260 kiloydu doktor gayet iyi dedi.bizde bende kilo alıyorum bebişte ama orantısız oluyor dağılım, o 500 gr alırken ben 2 kilo alıyorum

cnm ya göğüs kalkanına gerek varmı?

canım teşekkür ederim

maşallah kuzuna cnm gayet iyi kilosu,benmde 27+4 te 1260 kiloydu doktor gayet iyi dedi.bizde bende kilo alıyorum bebişte ama orantısız oluyor dağılım, o 500 gr alırken ben 2 kilo alıyorum
bende öyleydim ama şekerden dolayı diyete girince bana yaradı bu durum

Aşağıda başı tatlım :) bnde öyleyim. Nerdeyse hiç çıkamıyorum wc den :)

Hangi dr gidiyon cnm memnunmusun dr dan
Cnm ben şuan medline selçuk doğana gidiyorum. Adanaya daha yeni taşındım 1 ay oldu. Doktoruma tavsiye üstüne gittim 1 kere görüştüm henüz. Elektriği iyi bir doktor. Sorulara ve iletişime açık güleryüzlü. Bakalım. Sen hangi doktora gidiyorsun? Memnun musun?

Cnm neden doktor ciğer geliştirici iğne verdi? İnşallah erken doğum riskin yoktur?

Ben sağlık ocağına gittim idrarı burda yapmıyoruz diye hastaneye yönlendirdiler sonuçlar çıktı sağlık ocağında doktor yoktu gösteremedim :) ama bence git şansını dene derim :)
burda sadece sonuç göstercem ama idrar tahlilide yapmışlardı sağlık ocağında ilk zamanlarda öyle hatırlıyorm

bebişiniz farklı bir harekette bulunuyormu böyle tekme kımıldamadan farklı birşeyler yapıyor bazen tarifsiz bir hareket bir kaç gündür çok ypar oldu .nedir ki bu

kızlar erken doğum yapacağımızı nasıl anlarız?? benim kasıklarımda biraz baskı oluyor ara ara ağrıyor oturup kalkarken daha belirgin ağrıyor .

Canim senin ikizlerin var. Doktorun her ihtimale karsi vermistir. Bencede doktorunu dinle. Sonucta erken dunyaya gelirlerse daha uzun sure kuvezde kalabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…