- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.621
aynen cnm sen kötü şeyler getirme aklına inş sağ salim alıcaz bebişleri.herkesin başına kötü bişey gelebilir bunu engelleyemezsin ki,o yüzden bol bol dua edip Allaha sığınacağız başka yolu yok.çoğu doktor öyle saatlerce ilgilenmiyor malesef acele kontrol edip postalıyor hmnVALLA güleryüzlü ama böyle sert cevaplar verebilen çok hızlı hareket eden bir doktor.
ne bileyim ben ne sorcağımı bilemiyorum ona.
heran kızcak gibi geliyor bana öyle his veriyor bende çok yırtık değilim çkiniyom.
allaha sığıncam artık eray bey var ona gidesim geliyor ama izmitte bana uzak çokda youn bu saatden sonra hiç olcak iş değil
neyse allahım büyük ne derse o herşey bahane bebeğin yiycek ekmeği yokmuş.
EVET ne biçim dimi her gitmemizde 100 e yakın para veriyoruzaynen cnm sen kötü şeyler getirme aklına inş sağ salim alıcaz bebişleri.herkesin başına kötü bişey gelebilir bunu engelleyemezsin ki,o yüzden bol bol dua edip Allaha sığınacağız başka yolu yok.çoğu doktor öyle saatlerce ilgilenmiyor malesef acele kontrol edip postalıyor hmn
aynen canım yapamam bende.son ay dahada sıkıntı olcakmış wc işi,daha nasıl sıkıntı olabilir ki hayal edemiyorum...aynen ben araştırmaya devam ediyimahahah :) az kaldı vala yakında bezimizi ağlarız :) ama onada yapamayız ki ben yapamam şahsen :)
heee orasını bilmiyorum canım araştır bakalım :)
bi sürü soru oluyor kafamda bebeği görünce hepsini unutuyorum boş boş çıkıyorum kontrolden.sonra net başında oturup kendi kendimi yiyiorumEVET ne biçim dimi her gitmemizde 100 e yakın para veriyoruz
kafada soru işaretleriyle çıkıyoruz.
bi kurtarsak bu dr lardan :)
Ben aklıma geldikçe yazıyorum soruları sonra unutuyorum diyebi sürü soru oluyor kafamda bebeği görünce hepsini unutuyorum boş boş çıkıyorum kontrolden.sonra net başında oturup kendi kendimi yiyiorum
ben devlet hastanesine gidiyorum.Ben aklıma geldikçe yazıyorum soruları sonra unutuyorum diyegidince de çıkartıp soruyorum :)
AYNEN :) sinirlerim bozuluyor.bi sürü soru oluyor kafamda bebeği görünce hepsini unutuyorum boş boş çıkıyorum kontrolden.sonra net başında oturup kendi kendimi yiyiorum
ben kullanıyorum canım sabah uyandığımda hemen içiyorum daha sonra kahvaltı yapıyorumGünaydın teyzecikler doktorum ilacımı değiştirmiş gyno ferro sanol vermiş bu ilacı kullanan var mı aç karnına yazıyor ama siz ne zaman kullanıyorsunuz
ben maltofeer kullanıyorum.ben kullanıyorum canım sabah uyandığımda hemen içiyorum daha sonra kahvaltı yapıyorum
canım evde dogum ıznınde oluruz o zaman alırız pc mizi telefonumuzu otururuz wc ye öyle geçiririz zamanı :)aynen canım yapamam bende.son ay dahada sıkıntı olcakmış wc işi,daha nasıl sıkıntı olabilir ki hayal edemiyorum...aynen ben araştırmaya devam ediyim
Tecrübeli anne olmak başka tabi ne güzel :) Şimdi biz değişik bişi olsa anında ne oldu acaba moduna geçtiğimiz için bazen muayene gününe kadar bile zor dayanıyoruz :)ben devlet hastanesine gidiyorum.
zaten 3. gebelik olunca soru sormaya gerek duymuyorum.
ama şu aralar kramplar için magnezyuma ihtiyacım oluyor. onu söyleyeceğim . yazsın vitamin.
benim öyle baskı yaptığında tersti yani oturur pozisyonda idi ama bilemiyorum tabi.tekmeler aşağıdamı yukarıdamıKızlar ,bebişi idrar torbasına baskı yapan var mı benim gibi ,sabahtan beri sanki oraya vuruyormuş gibi oluyor ,wc ye gittim çıkınca anında gene baskı var,bu durumda bebek hangi pozisyonda bunu da bır anlasam??Kafası mı aşağıya gıttı bılemedim
tekmeler bugün aşağıda ama sanki dışa vurmuyor içeriye vuruyor ,yuzu sırtıma dönük olabılır dıye duşundumbenim öyle baskı yaptığında tersti yani oturur pozisyonda idi ama bilemiyorum tabi.tekmeler aşağıdamı yukarıdamı
alarda tekmeler falan o kadar hafifki doğru düzgün birşey hissetmiyordum bile .tamam hareket ediyor ama sadece genelde hissediyordum o kadar.şimdi babası aa bu ayağı falan diye seviyor o kadar değişti yanitekmeler bugün aşağıda ama sanki dışa vurmuyor içeriye vuruyor ,yuzu sırtıma dönük olabılır dıye duşundum
maşallah ..benımki de pazartesiye kadar dayansın pazartesi doktor kontolum var bakalım ne durumda benım kızbenimde aynen senin anlattığın gibiydi o yukarıdaki sertliği ben hep bebeğin poposudur dönmüştür diye düşünmüştüm meğerse kafasıymış.bana doktor erken doğum riskin olabilir dedi o baskıdan dolayı fitil kullandım soluma yattım 1 2 gün şimdi sanırım döndü.hem rahatladım hemde artık tekmeler yukarıda
ay evet yaa ben de bırkac gun hıssetmedım neredeyse bır kıpırdama oluyor ama nedır anlayamadım ..ya muhtemelen aynı sekılde benımkı de oturuyor senınkı gıbı inşallah döner ya ..hatta o dönem panıkledım neen hareket etmıyor dıye meğer pozisyonundan kaynaklı hıssedemıyormusumo ar
alarda tekmeler falan o kadar hafifki doğru düzgün birşey hissetmiyordum bile .tamam hareket ediyor ama sadece genelde hissediyordum o kadar.şimdi babası aa bu ayağı falan diye seviyor o kadar değişti yani
soluna yatarak dinlen gün içinde gerçekten işe yarıyor neredeyse birkaç gün hiç oturmadım hep soluma yatark dinlendim bence yan yatınca dönmek için alan genişliyor.o kadar ki artık sol tarafım çok acımıştı bütün gün o şekilde yatmaktan.sanırım iişe yaradı gerçekten rahatladım.beni en az 4 hafta geriye götürdü rahatlık açısından çünkü o baskı beni çok kötü yapmıştıay evet yaa ben de bırkac gun hıssetmedım neredeyse bır kıpırdama oluyor ama nedır anlayamadım ..ya muhtemelen aynı sekılde benımkı de oturuyor senınkı gıbı inşallah döner ya ..hatta o dönem panıkledım neen hareket etmıyor dıye meğer pozisyonundan kaynaklı hıssedemıyormusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?