• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

VALLA güleryüzlü ama böyle sert cevaplar verebilen çok hızlı hareket eden bir doktor.
ne bileyim ben ne sorcağımı bilemiyorum ona.
heran kızcak gibi geliyor bana öyle his veriyor bende çok yırtık değilim çkiniyom.
allaha sığıncam artık eray bey var ona gidesim geliyor ama izmitte bana uzak çokda youn bu saatden sonra hiç olcak iş değil :KK43:
neyse allahım büyük ne derse o herşey bahane bebeğin yiycek ekmeği yokmuş.
aynen cnm sen kötü şeyler getirme aklına inş sağ salim alıcaz bebişleri.herkesin başına kötü bişey gelebilir bunu engelleyemezsin ki,o yüzden bol bol dua edip Allaha sığınacağız başka yolu yok.çoğu doktor öyle saatlerce ilgilenmiyor malesef acele kontrol edip postalıyor hmn

aynen cnm sen kötü şeyler getirme aklına inş sağ salim alıcaz bebişleri.herkesin başına kötü bişey gelebilir bunu engelleyemezsin ki,o yüzden bol bol dua edip Allaha sığınacağız başka yolu yok.çoğu doktor öyle saatlerce ilgilenmiyor malesef acele kontrol edip postalıyor hmn
EVET ne biçim dimi her gitmemizde 100 e yakın para veriyoruz
kafada soru işaretleriyle çıkıyoruz.
bi kurtarsak bu dr lardan :)

ahahah :) az kaldı vala yakında bezimizi ağlarız :) ama onada yapamayız ki ben yapamam şahsen :)

heee orasını bilmiyorum canım araştır bakalım :)
aynen canım yapamam bende.son ay dahada sıkıntı olcakmış wc işi,daha nasıl sıkıntı olabilir ki hayal edemiyorum...aynen ben araştırmaya devam ediyim

EVET ne biçim dimi her gitmemizde 100 e yakın para veriyoruz
kafada soru işaretleriyle çıkıyoruz.
bi kurtarsak bu dr lardan :)
bi sürü soru oluyor kafamda bebeği görünce hepsini unutuyorum boş boş çıkıyorum kontrolden.sonra net başında oturup kendi kendimi yiyiorum

Ben aklıma geldikçe yazıyorum soruları sonra unutuyorum diye :KK45: gidince de çıkartıp soruyorum :)
ben devlet hastanesine gidiyorum.
zaten 3. gebelik olunca soru sormaya gerek duymuyorum.
ama şu aralar kramplar için magnezyuma ihtiyacım oluyor. onu söyleyeceğim . yazsın vitamin.

aynen canım yapamam bende.son ay dahada sıkıntı olcakmış wc işi,daha nasıl sıkıntı olabilir ki hayal edemiyorum...aynen ben araştırmaya devam ediyim
canım evde dogum ıznınde oluruz o zaman alırız pc mizi telefonumuzu otururuz wc ye öyle geçiririz zamanı :)

ben devlet hastanesine gidiyorum.
zaten 3. gebelik olunca soru sormaya gerek duymuyorum.
ama şu aralar kramplar için magnezyuma ihtiyacım oluyor. onu söyleyeceğim . yazsın vitamin.
Tecrübeli anne olmak başka tabi ne güzel :) Şimdi biz değişik bişi olsa anında ne oldu acaba moduna geçtiğimiz için bazen muayene gününe kadar bile zor dayanıyoruz :)

merhaba kızlar doğum için çantalarınızı hazırladınızmı ben sezaryan ile doğum yapacağım hazırlayanlar neler koyduklarını paylaşabilirler mi?

Kızlar ,bebişi idrar torbasına baskı yapan var mı benim gibi ,sabahtan beri sanki oraya vuruyormuş gibi oluyor ,wc ye gittim çıkınca anında gene baskı var,bu durumda bebek hangi pozisyonda bunu da bır anlasam??Kafası mı aşağıya gıttı bılemedim
benim öyle baskı yaptığında tersti yani oturur pozisyonda idi ama bilemiyorum tabi.tekmeler aşağıdamı yukarıdamı

benimde aynen senin anlattığın gibiydi o yukarıdaki sertliği ben hep bebeğin poposudur dönmüştür diye düşünmüştüm meğerse kafasıymış:KK70:.bana doktor erken doğum riskin olabilir dedi o baskıdan dolayı fitil kullandım soluma yattım 1 2 gün şimdi sanırım döndü.hem rahatladım hemde artık tekmeler yukarıda:KK46::KK9:

o ar
tekmeler bugün aşağıda ama sanki dışa vurmuyor içeriye vuruyor ,yuzu sırtıma dönük olabılır dıye duşundum
alarda tekmeler falan o kadar hafifki doğru düzgün birşey hissetmiyordum bile .tamam hareket ediyor ama sadece genelde hissediyordum o kadar.şimdi babası aa bu ayağı falan diye seviyor o kadar değişti yani

benimde aynen senin anlattığın gibiydi o yukarıdaki sertliği ben hep bebeğin poposudur dönmüştür diye düşünmüştüm meğerse kafasıymış:KK70:.bana doktor erken doğum riskin olabilir dedi o baskıdan dolayı fitil kullandım soluma yattım 1 2 gün şimdi sanırım döndü.hem rahatladım hemde artık tekmeler yukarıda:KK46::KK9:
maşallah ..benımki de pazartesiye kadar dayansın pazartesi doktor kontolum var bakalım ne durumda benım kız :KK46::KK46::KK46:

o ar

alarda tekmeler falan o kadar hafifki doğru düzgün birşey hissetmiyordum bile .tamam hareket ediyor ama sadece genelde hissediyordum o kadar.şimdi babası aa bu ayağı falan diye seviyor o kadar değişti yani
ay evet yaa ben de bırkac gun hıssetmedım neredeyse bır kıpırdama oluyor ama nedır anlayamadım ..ya muhtemelen aynı sekılde benımkı de oturuyor senınkı gıbı inşallah döner ya ..hatta o dönem panıkledım neen hareket etmıyor dıye meğer pozisyonundan kaynaklı hıssedemıyormusum

ay evet yaa ben de bırkac gun hıssetmedım neredeyse bır kıpırdama oluyor ama nedır anlayamadım ..ya muhtemelen aynı sekılde benımkı de oturuyor senınkı gıbı inşallah döner ya ..hatta o dönem panıkledım neen hareket etmıyor dıye meğer pozisyonundan kaynaklı hıssedemıyormusum
soluna yatarak dinlen gün içinde gerçekten işe yarıyor neredeyse birkaç gün hiç oturmadım hep soluma yatark dinlendim bence yan yatınca dönmek için alan genişliyor.o kadar ki artık sol tarafım çok acımıştı bütün gün o şekilde yatmaktan.sanırım iişe yaradı gerçekten rahatladım.beni en az 4 hafta geriye götürdü rahatlık açısından çünkü o baskı beni çok kötü yapmıştı

Back