• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm neden doktor ciğer geliştirici iğne verdi? İnşallah erken doğum riskin yoktur?
cnm bnmkiler ikiz ve tüp bebek 34-38.haftalarda doğabilir diye verdi genelde 37de doğar bnm ikizlerim bi sorun olmaz ama dedi yine önlem alalım dedi zaten haftalık 2 ampul progestan da oluyorm erken gelmesinler diye

morxxx4 morxxx4 canim kotu senaryolari aklina getirme. Yarin ne olacagimiz belli degil. Belki hatirlarsin ilk 4 ayi yatarak gecirdim bebegin dusme ihtimali var diye. Simdi o ihtimal yok ama yarina yasiyacagininda garantisi yok. Insallah hepimiz bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz.

aynen canım yapamam bende.son ay dahada sıkıntı olcakmış wc işi,daha nasıl sıkıntı olabilir ki hayal edemiyorum...aynen ben araştırmaya devam ediyim
Yazin daha az saat kapali tut canim yogurt mayaladigin kabi.ben 2-3 poset geciriyrm kaba.4saatte mayalanms oluyor.hic acmadan cok da sallamadan dolaba koyuyrm ertesi gune kadar acmiyrm.makina alan arkdslarm hic kullanmadi.bi arkdsin annesi sutun icine mayayi koyup firini az isitip yapiyor.cocuk icin her gun gunluk yogurt mayaliyorlar mesela.bir su bardagina sut+maya koyup kalorifer ustunde yarim sa tutuyorlardi.mayalanms oluyordu.sen mayalayabilirsn bence.suyu cok cikmis oluyorsa yada eksiyorsa cok saat kapali kalms demektr :KK66:

ben hazırladım canım şöyleki : 2 adet gecelik biri dantelli şık diğeri penye,bir adet sabahlıklı penye lohusa pijama takımı,emzirme sütyeni,emzirme atleti,kullan at lohusa kilodu,orkid gece pedi,göğüs kalkanı,göğüs pompası,göğüs pedi,2 adet hamile kilodu,2 adet çorap,lohusa tacı-terliği,humana still tea, bunlar benm için.bebişede 1 tane 10 lu hastane çıkışı bi tane 5 li hastane çıkışı,bi tane penye yelek,2 tane penye battaniye,3 eldiven,2 şapka,iki tane yedek uzun kollu çıtçıtlı body,emzik,biberon,ıslak pamuk,normal temizleme pamuğu,10 tane bez,10 tane ağız silme müslin bez,1 tane mermerşahi,2 adet çorap.şimdilik bunlaru koyudm,eksik varsa aklıma geldikçe koyarım heralde
Gogus pompasini falan yikadn mi hic?

Kızlar iki gündür oramda kaşıntı başladı sinir etti.niye oluyo ki?? ne sürmem gerekiyo geçmesi için??

aa senin erken doğum riskin mi var bn oğuma kdr haaftada 2 doz vuruncam

Canım benim tek gebelik ve bebeğimin böbrekleri büyümeye devam ediyor. Bu hafta bu iğneyi verdi. Sanıyorum her ihtimale karşı önlem için mi yaptırdı anlamadım. Bir daha vurulacak mıyım onu da bilmiyorum.. Sen doğuma kadar haftada 2 doz vurulcan demekki :/ ikizler de öyle oluyor duymuştum da bana niye yaptırıyor anlamadım :) rahmimde kapalı, hani açıklık falan da yok şu an.. Bakalım her hafta kontrole gidiyorum pazartesi ne dicek..

slm hayırlı cumalar kızlar dr un bana verdiği ciğer geliştirici iğnenin içinde kortizon varmıs az biras sağlık ocağındaki hemşire ile eczacı korkuttu beni dr u aradım söledm bn de dr hiç bi zararı yok mutlaka vurdurman gerek sakın ihmal etme dedi offf ne zormus yaa içime kurt düşürdüler arastırdım biçok hamile kadın da vurdurmus gayet sağlıklı bebikler doğurmuşlar
Cnm neden doktor ciğer geliştirici iğne verdi?

Kızlar
Park yatak Aldim bi de kenarlari pamuk kumasli besik.bunlarin icini bi silmek gerek degil mi? Neyle silsem acaba?
Bir de elektronikler var.gogus pompasi vs.onlari ne yapsam.elektronik olmayan parcalari sirkeli suda falan mi bekletsem?
Daha erken biliyrm ama bugun aksam iyi bi alisveris yapaym artk eksik cok bisey kalmasn istiyorum.neyle silceksem alayim evde bulunsun
Fikri olanlar yazarsa sevinirim

Yazin daha az saat kapali tut canim yogurt mayaladigin kabi.ben 2-3 poset geciriyrm kaba.4saatte mayalanms oluyor.hic acmadan cok da sallamadan dolaba koyuyrm ertesi gune kadar acmiyrm.makina alan arkdslarm hic kullanmadi.bi arkdsin annesi sutun icine mayayi koyup firini az isitip yapiyor.cocuk icin her gun gunluk yogurt mayaliyorlar mesela.bir su bardagina sut+maya koyup kalorifer ustunde yarim sa tutuyorlardi.mayalanms oluyordu.sen mayalayabilirsn bence.suyu cok cikmis oluyorsa yada eksiyorsa cok saat kapali kalms demektr :KK66:

Gogus pompasini falan yikadn mi hic?
saol cnm bide öyle mayalamayı deniyim.
göğüs pompasını manuel benm en küçük parçasına kadar çıkardım 10 dk suda kaynattım,birde beslenme gereçleri yıkama jeli almıştım onunla yıkayıp tekrar kaynar suyla duruladım en son kurutup kaldırdım

morxxx4 morxxx4 canim kotu senaryolari aklina getirme. Yarin ne olacagimiz belli degil. Belki hatirlarsin ilk 4 ayi yatarak gecirdim bebegin dusme ihtimali var diye. Simdi o ihtimal yok ama yarina yasiyacagininda garantisi yok. Insallah hepimiz bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz.
EVET KUZUM doğuncada garantisi olmadığı gibi hiçbirimizin garantisi olmadığı gibi saol cnm rahat içim hamdolsun.
hemen allaha dönüyorum güçleniyorum.

Merhaba kizlar
Karnim acayip catlak ya napcam ben catlak yagi suruyorum basindan beri ama bi fayda etmiyor :eek:
kuzum dr lar herkez diyorki çatlıcaksa çatlıyor çok doğruymu hepsi hikaye benim karnım çatlamadı ama kalçam çatladı
arkadaşın göbeği haritaya döndü sürüyordu banamısın demedi. üzülme olucaksa engel olamazsın.
benim henüz göbek temiz çatlarmı şimdiden sonra bilmiyorum merak ediyoum karnıda aşırı büyük.

Canım benim tek gebelik ve bebeğimin böbrekleri büyümeye devam ediyor. Bu hafta bu iğneyi verdi. Sanıyorum her ihtimale karşı önlem için mi yaptırdı anlamadım. Bir daha vurulacak mıyım onu da bilmiyorum.. Sen doğuma kadar haftada 2 doz vurulcan demekki :/ ikizler de öyle oluyor duymuştum da bana niye yaptırıyor anlamadım :) rahmimde kapalı, hani açıklık falan da yok şu an.. Bakalım her hafta kontrole gidiyorum pazartesi ne dicek..
hmm anladm cnm inş vaktinde gelir hepimizin bebekleri evet bn en az 8 hft daha vurunurum en ii ihtimal 15 ağustos en erken ise temmuz sonu ağustos bası dedi bn 2 haftada bi gidityorm nst ye de giriyorm artık

cnm ne güzel yokmu resminiz shower dan
11377141_10153340954403057_8292982070128335697_n.jpg
11351176_10153340953863057_8236991318489037062_n.jpg

Back