- 20 Mart 2014
- 2.277
- 1.671
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.661
cnm bnmkiler ikiz ve tüp bebek 34-38.haftalarda doğabilir diye verdi genelde 37de doğar bnm ikizlerim bi sorun olmaz ama dedi yine önlem alalım dedi zaten haftalık 2 ampul progestan da oluyorm erken gelmesinler diyeCnm neden doktor ciğer geliştirici iğne verdi? İnşallah erken doğum riskin yoktur?
Yatılmıyor canım yaa. Rapor alalı 1 ayı geçti bn yine çok yoruluyorumbencede hiç çıkmamak en mantıklısıo günlerim hayalini kuruyorum rubikcim yan gelip evde yatmanın
aa senin erken doğum riskin mi var bn oğuma kdr haaftada 2 doz vuruncamBende vuruldum salı günü. Evet kortizon varmış. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Benim sabah 2 doz 12 saat sonra 2 doz vuruldu. Seninki nasıldı?
Yazin daha az saat kapali tut canim yogurt mayaladigin kabi.ben 2-3 poset geciriyrm kaba.4saatte mayalanms oluyor.hic acmadan cok da sallamadan dolaba koyuyrm ertesi gune kadar acmiyrm.makina alan arkdslarm hic kullanmadi.bi arkdsin annesi sutun icine mayayi koyup firini az isitip yapiyor.cocuk icin her gun gunluk yogurt mayaliyorlar mesela.bir su bardagina sut+maya koyup kalorifer ustunde yarim sa tutuyorlardi.mayalanms oluyordu.sen mayalayabilirsn bence.suyu cok cikmis oluyorsa yada eksiyorsa cok saat kapali kalms demektraynen canım yapamam bende.son ay dahada sıkıntı olcakmış wc işi,daha nasıl sıkıntı olabilir ki hayal edemiyorum...aynen ben araştırmaya devam ediyim
Gogus pompasini falan yikadn mi hic?ben hazırladım canım şöyleki : 2 adet gecelik biri dantelli şık diğeri penye,bir adet sabahlıklı penye lohusa pijama takımı,emzirme sütyeni,emzirme atleti,kullan at lohusa kilodu,orkid gece pedi,göğüs kalkanı,göğüs pompası,göğüs pedi,2 adet hamile kilodu,2 adet çorap,lohusa tacı-terliği,humana still tea, bunlar benm için.bebişede 1 tane 10 lu hastane çıkışı bi tane 5 li hastane çıkışı,bi tane penye yelek,2 tane penye battaniye,3 eldiven,2 şapka,iki tane yedek uzun kollu çıtçıtlı body,emzik,biberon,ıslak pamuk,normal temizleme pamuğu,10 tane bez,10 tane ağız silme müslin bez,1 tane mermerşahi,2 adet çorap.şimdilik bunlaru koyudm,eksik varsa aklıma geldikçe koyarım heralde
aa senin erken doğum riskin mi var bn oğuma kdr haaftada 2 doz vuruncam
Cnm neden doktor ciğer geliştirici iğne verdi?slm hayırlı cumalar kızlar dr un bana verdiği ciğer geliştirici iğnenin içinde kortizon varmıs az biras sağlık ocağındaki hemşire ile eczacı korkuttu beni dr u aradım söledm bn de dr hiç bi zararı yok mutlaka vurdurman gerek sakın ihmal etme dedi offf ne zormus yaa içime kurt düşürdüler arastırdım biçok hamile kadın da vurdurmus gayet sağlıklı bebikler doğurmuşlar
AVENT cnm göğüs kalkanı diye yaz google amcaya çıkıyo hemenHEE ondnmı o ee ne aldın nası resim atsan ya bende alayım ya yaradan korkuyom
saol cnm bide öyle mayalamayı deniyim.Yazin daha az saat kapali tut canim yogurt mayaladigin kabi.ben 2-3 poset geciriyrm kaba.4saatte mayalanms oluyor.hic acmadan cok da sallamadan dolaba koyuyrm ertesi gune kadar acmiyrm.makina alan arkdslarm hic kullanmadi.bi arkdsin annesi sutun icine mayayi koyup firini az isitip yapiyor.cocuk icin her gun gunluk yogurt mayaliyorlar mesela.bir su bardagina sut+maya koyup kalorifer ustunde yarim sa tutuyorlardi.mayalanms oluyordu.sen mayalayabilirsn bence.suyu cok cikmis oluyorsa yada eksiyorsa cok saat kapali kalms demektr
Gogus pompasini falan yikadn mi hic?
EVET KUZUM doğuncada garantisi olmadığı gibi hiçbirimizin garantisi olmadığı gibi saol cnm rahat içim hamdolsun.morxxx4 canim kotu senaryolari aklina getirme. Yarin ne olacagimiz belli degil. Belki hatirlarsin ilk 4 ayi yatarak gecirdim bebegin dusme ihtimali var diye. Simdi o ihtimal yok ama yarina yasiyacagininda garantisi yok. Insallah hepimiz bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz.
cnm ne güzel yokmu resminiz shower danmerhaba kızlar
dün babyshower imiz oldu.
güzeldi.
sizler nasılsınız .
bu aralar doktora gidip gelen oldu mu
kuzum dr lar herkez diyorki çatlıcaksa çatlıyor çok doğruymu hepsi hikaye benim karnım çatlamadı ama kalçam çatladıMerhaba kizlar
Karnim acayip catlak ya napcam ben catlak yagi suruyorum basindan beri ama bi fayda etmiyor
hmm anladm cnm inş vaktinde gelir hepimizin bebekleri evet bn en az 8 hft daha vurunurum en ii ihtimal 15 ağustos en erken ise temmuz sonu ağustos bası dedi bn 2 haftada bi gidityorm nst ye de giriyorm artıkCanım benim tek gebelik ve bebeğimin böbrekleri büyümeye devam ediyor. Bu hafta bu iğneyi verdi. Sanıyorum her ihtimale karşı önlem için mi yaptırdı anlamadım. Bir daha vurulacak mıyım onu da bilmiyorum.. Sen doğuma kadar haftada 2 doz vurulcan demekki :/ ikizler de öyle oluyor duymuştum da bana niye yaptırıyor anlamadım :) rahmimde kapalı, hani açıklık falan da yok şu an.. Bakalım her hafta kontrole gidiyorum pazartesi ne dicek..
ikiz ya bebikler cnm erken doğarlarsa diyeCnm neden doktor ciğer geliştirici iğne verdi?
cevap vericekk yokmu hiçç..hangi ialcı sürmem gerek geçmesi içinnKızlar iki gündür oramda kaşıntı başladı sinir etti.niye oluyo ki?? ne sürmem gerekiyo geçmesi için??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?