• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoppa
eşim de öyle diyo az kaldı hepsi sana kalcak diyo bnde ya bebiklere bakacaksın ya ev işine devam diye takılıyorm:)))
Hayat Müşterek tabi ki de yardım edecekler benim eşim ev işlerini pek beceremez ama çocuğa iyi bakar oyalar oyunlar oynar Ayağında filan sallar

Bizim yolculuk Alanya'ya canım kendi aracımızla gideçeğiz
Ben de gidince sorayım otel görevlilerine havuz temiz mi diye o zaman, denize giremiyorum da ben havuz temiz ise havuza girerim

yolunuz acik olsun abla insallah guzel gecirirsin gununuzu ama oralar bir harika ya ;)
sorarsin yardimci olurlar valla gittimiz otel sagolsun ilgilendi bizle denize ve havuza yakin mustakil bir oda verdiler ogle otelin icinde ki odalarda kalmadik hamislik durumundan dolayi :)

canım herkesin yapısı farklı tabi ama benim cildim çatlamaya müsait eskiden kalan baya çatlağım var kalça ve basenlerde ama bu jel dediğim gibi eskilerin bile görünümünü azalttı ben çok memnunum eczanede indirim vardı 2 tane 200 ml lık 2.si %50 indirimliydi bide aynı zamanda bebişim şampuan vs ürünlerinide alınca eczacı total üzerindede baya bi indirim yaptı baya uyguna getirmiş oldum

aynen canım dün konuşuyorum kızım şimdiden yaramazlığa başladın ama sabret biraz daha acele etme dur durduğun yerde diyorum:KK48:
anladm teşekkr ederm bi deneyeyim bakalm

Ya kizlar bende Face agustos qurubuna girmek istiyorum amma kabul etmediniz 27 hafta bitiyor 6 kilo almisim fazlami?

Tatlım Antalya mı? Ben Medical Park ta Timur Uğurlu ya gidiyorum. Pek çok tavsiye üzerine bambaşka sebeplerle başladım bu doktora ve aşırı memnunum..

Katılıyorum söylediklerinize.. Bende doktorumu değiştirerek Timur Bey'i seçtim. İyi ki degistirmisim mükemmel bir doktor :)

canım ya bu kadar detaylı yazmasaydın keşke canımızı çektirdin heeeee:KK70:
Ne yiyosunuz diye sorunca ne bileyim hemen hemen herkesin evinde olan seyleri yazdim ya da alinabilcek seyleri baska seyleri dusundum canim bilerek yazmadim.zaten yemek zorunda oldugumuz seyler bunlar duzenli.kusura bakma cnm valla

Ne yiyosunuz diye sorunca ne bileyim hemen hemen herkesin evinde olan seyleri yazdim ya da alinabilcek seyleri baska seyleri dusundum canim bilerek yazmadim.zaten yemek zorunda oldugumuz seyler bunlar duzenli.kusura bakma cnm valla
kuzum kusura bakmadım da senın onları yazdıgın saatte işte olduğumdan benim için ulaşılmazdı :KK70::KK70:

allah korusun zamanında dogumlar yapaılım insallah.bunu takıp dahada stres yapma ama herseyin bası stres cünkü rahat ol
düne kadar baya hareketli geçiyordu günler şimdi daha sakin ve bol bol dinlenerek geçirmeye çalışıyorum en azından 36. haftayı bir görsem içim rahatlayacak.hayırlısı artık.dediğin gibi streste geriyor insanı.hiçbir şeyi takmamak gerekiyor ama insanlar o kadar düşüncesizki malesef takıyorsun

Iyi geceler
bugun dr.A gittim kizim dönmus basi asagida:KK46:
30.haftada dönmusse bebek doguma kadar o pozisyonda kaliyor mu kio_O

Back