2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doktor kontrolünede 2 hafta var daha.napsamki bilemedim ama kaşıntı yanma fln yok sadece öyle akıntı
bende de kaşıntı yoktu ,idrar kültüründen anlaşıldı mantar olduğu ,doktor zaten akıntın mı var dıye sordu hemen ,hamilelikte görülüyormuş bu tip mantar.Valla canım istersen ara bir doktorunu sor en basit yolu bu

doktor kontrolünede 2 hafta var daha.napsamki bilemedim ama kaşıntı yanma fln yok sadece öyle akıntı

dun benimde su gibi ve birazda sari akintim vardi gece acile gittik ultrason nst turnusol kagidi alttan muayne acilma varmi diye hepsi temiz cikti canim korkma baski yapiormus az az idrar kaciriyormusum

dun benimde su gibi ve birazda sari akintim vardi gece acile gittik ultrason nst turnusol kagidi alttan muayne acilma varmi diye hepsi temiz cikti canim korkma baski yapiormus az az idrar kaciriyormusum
Bende ondan şüpheleniyorum ama bilemedm.olmazsa bende gideyim acile aynılarından banada yapsınlar içim rahat eder en azından

ben anlamıyorum bu erkekleri
demezler hem hamile hem işe gidiyor demiyolar ki hassas
nedir bu lastik gibi uzatmak stresin büyük etken olduğu Allah korusun söylemeli biri eşine

bu arada dik dur canım.. kv üst katına hayır!!!

idrar kültürü tahlil mi oluyor cnm .bn yaptırmıştım enfeksiyon çıkmıştı ilaç kullandım ama mantar fln demedi doktor

Bende ondan şüpheleniyorum ama bilemedm.olmazsa bende gideyim acile aynılarından banada yapsınlar içim rahat eder en azından

sen bilirsin canim ama bende cok korktum dun saat 2.30dan basladi 7 ye kadar tatli kasigi kadar yarisi akinti yarisi su geldi ama allahtan bebisten degilmis :)

Deneyimli anne yorumları ve netteki araştırmalar sonucu mustella aldım ben

idrar kültürü tahlil mi oluyor cnm .bn yaptırmıştım enfeksiyon çıkmıştı ilaç kullandım ama mantar fln demedi doktor
evet idrar da ne var ne yok ona bakıyorlar işte cnm sende mantar yokmuş ıste ama enfeksiyon varmış ondan bıle olabılır akıntı

Yok canım ilaç yazmadı. Sancım için serum taktılar bir de erken doğumu engellemek için iğne yaptılar. Magnezyumu da düzenli kullanacakmışım o da erken doğumu engelliyormuş

bu bebislerin acelesi ne boyle yahu?
hepsi erken gelmeye mehilliler.
allahim yardimcin olsun insallah atlatirsin birtanem

Tatlım stresten bir tanıdığım geçen haftalarda ölü doğum yaptı. Bunu anlatmıştım daha ne diyim ben buna kim ne anlatsın daha.. Öfke kontrolü yok adamda...

Ben en iyisi iş çıkışı acile gideyim bi baktırayım.idrar testinide tekrarlayım gitmişken

Bence de tatlım. Sağlık şakaya gelmez özellikle gebeyken.. Belki boş yere telaş yapıyoruz ama en azından boş olduğundan emin olmak da iyi diye düşünüyorum.

Yok canım ilaç yazmadı. Sancım için serum taktılar bir de erken doğumu engellemek için iğne yaptılar. Magnezyumu da düzenli kullanacakmışım o da erken doğumu engelliyormuş

Oyy bir aceleci bebiş daha :) İnşallah hazır olur da öyle gelir dünyaya...

Bence de tatlım. Sağlık şakaya gelmez özellikle gebeyken.. Belki boş yere telaş yapıyoruz ama en azından boş olduğundan emin olmak da iyi diye düşünüyorum.
aynen canımcım bende aynı fikirdeyim en azından kafam rahat eder,hemde beişimi görmüş olurum

günaydın kızlar, günlerdir sıcaklardan bunalmıştım bugün ki hava çok iyi geldi. kapalı ve çok hafif esintili temmuz sonuna kadar hep böyle olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…