2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah'ım onları bir an önce kavuştursun hayırlısı ile.Çok duygusallaştırdı eylüldenizin doğumu beni.Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kuzum aileden aldığı eğitim önemli. Bak senin kv iyiymiş ki kocan da iyiymiş. Benimkiler öyle değiller işte...

kızlarr benim soruu arada kaynadıı..var mı benzer bi durum yaşayan
evet canım şimdi, gordum ben de yaşadım ara ara hala da yasıyorum bu sıkıntıyı ,idrar yolunda mantar teshısı konmuştu ,ıkı ılac verdı doktorum bır vajinadan fıtıl ,dıgerı de ağızdan ıcecegın suda erıyen ilaç..pek sıkıntı yok suanda ..mantar olabilir seninki de tabi ki doktoruna sor

KIZLAR HALA kimse bebek banyo ürünleriyle ilgili yorum yapmıyor ya.
bugün herkez fikrini ve araştırmaya göre alacağı markayı yazsa güzel olur.
aramızda deneyimlilerde var fikir bekliyom arkadaşlar .
ben araştırıyorum hepsine iyi diyorlar çözemedim gitti bu işi ya.
sebamed e ph ı yüksek dedi bi arkadaş 99 diye bir ürün tavsiye etti hiç duymadım ömrümde.
bübchen iyi duydum gerçi dediğim gibi hepsine iyi diyeni görüyorum.

Günaydın kızlar 8 de Kalktım oğluşumu okula götürdüm kahvaltımı Yaptım evi biraz toparladım haberleri izleyip size yazıyorum
Hava yağmurlu serin serin oh ne güzel Sıcaklar bunaltmıştı beni
MiaChivas aman canım kayınvalide ile altılı Sütlü yaşamayı hata kaza kabul etme Sakın ben ilk evlendiğimde öyle bir hata Yaptım tecrübesizlikten tam 7 sene altlı üstlü oturduk geçen sene ayrıldım çok şükür dünya varmış be

kuzum nasıl ayaza haber ver bizede bu arada cumartesi bişeyim yokmuş dedi dr demiştin sonra nası olduda doğuma gittin
bizde dikkat edelim

Ya yüzüme gülüp arkamdan kocama konuşan kadınla kesinlikle istemiyorum zaten yakın oturmayı...

maalesef ilk doğum hikayesi senden kuzum

morxxx4 canım ben daha araştırmadım ama ilk oğlumda johsons baby kullandım memnunum
Kızlar beninin elbise almak istiyorum tatil yerinde giymek için bana tavsiye edebileceğiniz model var mi

Hayırlı olsun canım.Hepimizin duaları miniğimizle.bizi habersiz bırakma canım.hepimiz sizden gelecek haberleri bekliyoruz.

cnm ben herşeyini bübchen aldım kokuları harika ve tamamen bitkisel içerikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…