- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
- #36.281
doktor kontrolünede 2 hafta var daha.napsamki bilemedim ama kaşıntı yanma fln yok sadece öyle akıntıben cevap yazdım cnm sana mantar olabilir diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor kontrolünede 2 hafta var daha.napsamki bilemedim ama kaşıntı yanma fln yok sadece öyle akıntıben cevap yazdım cnm sana mantar olabilir diye
ayy cnm çok iyi olur sorman bakalım doktor ne dicek merak ettim,burayada yazarmısıno bende de birkaç gündür var seninle zamanlarımızda neredeyse aynı.bugün doktora gideceğim bakalım bir sıkıntı olursa belli olur herhalde
bende de kaşıntı yoktu ,idrar kültüründen anlaşıldı mantar olduğu ,doktor zaten akıntın mı var dıye sordu hemen ,hamilelikte görülüyormuş bu tip mantar.Valla canım istersen ara bir doktorunu sor en basit yolu budoktor kontrolünede 2 hafta var daha.napsamki bilemedim ama kaşıntı yanma fln yok sadece öyle akıntı
doktor kontrolünede 2 hafta var daha.napsamki bilemedim ama kaşıntı yanma fln yok sadece öyle akıntı
Bende ondan şüpheleniyorum ama bilemedm.olmazsa bende gideyim acile aynılarından banada yapsınlar içim rahat eder en azındandun benimde su gibi ve birazda sari akintim vardi gece acile gittik ultrason nst turnusol kagidi alttan muayne acilma varmi diye hepsi temiz cikti canim korkma baski yapiormus az az idrar kaciriyormusum
ben anlamıyorum bu erkekleriBu sefer eşimin gün içinde yaşadığı bir stresi bana patlatması. Ama eşim dur durak bilmez uzatmadan durmaz. Saat 8 gibi başlayıp gece 12ye kadar sürdü ve sürekli aynı cümleleri kullandı yani 10 cümle belki söylediği ama lastik don bile uzamaz bu kadar düşün yani. Sonunda yine tabi kaynanamların üst katına taşınmaya getirdi konuyuu o ayrı bir konu...
idrar kültürü tahlil mi oluyor cnm .bn yaptırmıştım enfeksiyon çıkmıştı ilaç kullandım ama mantar fln demedi doktorbende de kaşıntı yoktu ,idrar kültüründen anlaşıldı mantar olduğu ,doktor zaten akıntın mı var dıye sordu hemen ,hamilelikte görülüyormuş bu tip mantar.Valla canım istersen ara bir doktorunu sor en basit yolu bu
Bende ondan şüpheleniyorum ama bilemedm.olmazsa bende gideyim acile aynılarından banada yapsınlar içim rahat eder en azından
Deneyimli anne yorumları ve netteki araştırmalar sonucu mustella aldım benKIZLAR HALA kimse bebek banyo ürünleriyle ilgili yorum yapmıyor ya.
bugün herkez fikrini ve araştırmaya göre alacağı markayı yazsa güzel olur.
aramızda deneyimlilerde var fikir bekliyom arkadaşlar .
ben araştırıyorum hepsine iyi diyorlar çözemedim gitti bu işi ya.
sebamed e ph ı yüksek dedi bi arkadaş 99 diye bir ürün tavsiye etti hiç duymadım ömrümde.
bübchen iyi duydum gerçi dediğim gibi hepsine iyi diyeni görüyorum.
evet idrar da ne var ne yok ona bakıyorlar işte cnm sende mantar yokmuş ıste ama enfeksiyon varmış ondan bıle olabılır akıntıidrar kültürü tahlil mi oluyor cnm .bn yaptırmıştım enfeksiyon çıkmıştı ilaç kullandım ama mantar fln demedi doktor
Ben en iyisi iş çıkışı acile gideyim bi baktırayım.idrar testinide tekrarlayım gitmişkenevet idrar da ne var ne yok ona bakıyorlar işte cnm sende mantar yokmuş ıste ama enfeksiyon varmış ondan bıle olabılır akıntı
Insallah zamansiz tekrarlamaz canim ilac yazdi mi ya doktor sana
Yok canım ilaç yazmadı. Sancım için serum taktılar bir de erken doğumu engellemek için iğne yaptılar. Magnezyumu da düzenli kullanacakmışım o da erken doğumu engelliyormuş
ben anlamıyorum bu erkekleri
demezler hem hamile hem işe gidiyor demiyolar ki hassas
nedir bu lastik gibi uzatmak stresin büyük etken olduğu Allah korusun söylemeli biri eşine
bu arada dik dur canım.. kv üst katına hayır!!!
Ben en iyisi iş çıkışı acile gideyim bi baktırayım.idrar testinide tekrarlayım gitmişken
Yok canım ilaç yazmadı. Sancım için serum taktılar bir de erken doğumu engellemek için iğne yaptılar. Magnezyumu da düzenli kullanacakmışım o da erken doğumu engelliyormuş
aynen canımcım bende aynı fikirdeyim en azından kafam rahat eder,hemde beişimi görmüş olurumBence de tatlım. Sağlık şakaya gelmez özellikle gebeyken.. Belki boş yere telaş yapıyoruz ama en azından boş olduğundan emin olmak da iyi diye düşünüyorum.
aynen canımcım bende aynı fikirdeyim en azından kafam rahat eder,hemde beişimi görmüş olurum