• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar faceye yazmak daha kolay olduğundan oraya yazmıştım arkadaşlar size iletmiş gördüğüm kadarıyla hepinize teşekkür ederim oğlum daha öncede gelmek istemişti zaten biliyorsunuz daha fazla tutamadık inşallah iyi olacak paşam sizler inşallah zamanında sağlıkla alırsınız kucaklarınıza bizde o zamana kadar buyur abilik taslarız artık :)
canım Allah ım sağlık sıhhat güç kuvvet versin sana da bebeğine de
iyi olacak ayaz paşa çabuk toparlayacak Allah'ın izniyle ara ara yaz merak ederiz..

Seviyorum tatlım seni de face açınca daha çok sevicem :)
eheuheuh anam beni face de napcanız kız siz :KK70:çekilmez biriyimdir face de hahahahha dün rubiğe açıklama yaptım kadın hayattan soğumuş bi cevap attı düşün rubik soğudu yani hahahaha dediğine pişman olmuş gibiydi :KK70::KK70:

Kızlar dün gece çok gergin bir gece geçirdim ve baya bağırdım da.. Yatarken çok sancım vardı. Sabah kalktığımda leğen kemiğimde ağrı vardı. Ama sancı geçmişti. Korkmama gerek var mı sizce? Bebeğin tekmeleri yerinde bununla ilgili bir sıkıntı yok. Doktoru aramak istemiyorum da...
bence yoktur stresden kasıldı vücudun demekki noldu gene kaynana uyuzumu ya

Senin ilk doğumunda nasıl oldu ki kuzum?
ilk doğumum sezeryan oldu
herşey çok iyi giderken son ay kendimi korkuttum bol bol
doktorum çocuğun doğum yoluna dönmüyor der demez de sezeryan istedim günü de geçti diye :(
o zamanlar 24 yaşındayım toydum şimdi o kadar istiyorum normal doğumu daha cesaretliyim
ama ilki sezeryan olduğu için nerdeyse hiçbir doktor yanaşmıyor :( bide çatı darlığı var bende sanırım

tabiki herşeyin hayırlısı sezeryansa hayırlı olanı öyle olsun kesinlikle
ama ben sonuna kadar normal doğum diyorum canım o yüzden korkutma kendini

eheuheuh anam beni face de napcanız kız siz :KK70:çekilmez biriyimdir face de hahahahha dün rubiğe açıklama yaptım kadın hayattan soğumuş bi cevap attı düşün rubik soğudu yani hahahaha dediğine pişman olmuş gibiydi :KK70::KK70:

Ay Allah aşkına ne güzel gülüyoruz burda bak paylşıyoruz falan face de böyle işte bunun nesinden pişman olalım kız :D

ilk doğumum sezeryan oldu
herşey çok iyi giderken son ay kendimi korkuttum bol bol
doktorum çocuğun doğum yoluna dönmüyor der demez de sezeryan istedim günü de geçti diye :KK43:
o zamanlar 24 yaşındayım toydum şimdi o kadar istiyorum normal doğumu daha cesaretliyim
ama ilki sezeryan olduğu için nerdeyse hiçbir doktor yanaşmıyor :KK43: bide çatı darlığı var bende sanırım

tabiki herşeyin hayırlısı sezeryansa hayırlı olanı öyle olsun kesinlikle
ama ben sonuna kadar normal doğum diyorum canım o yüzden korkutma kendini

Tatlım çatı darlığı leğe kemiği darlığı oluyor dimi? Onu da açmanın yolları varmış kuzum. Haberin olsun. Arkadaşımın dardı bak daha geçen hafta normal doğum yaptı..

Kızlar günaydın.bişey sorcam sizdede sarımtrak sulu akıntı oluyomuu?? bende oluyo hep korkmaya başladım sumu sızdırıyo acaba.doktor kontrolünede var daha mutlaka sorcam gidince

bence yoktur stresden kasıldı vücudun demekki noldu gene kaynana uyuzumu ya

Bu sefer eşimin gün içinde yaşadığı bir stresi bana patlatması. Ama eşim dur durak bilmez uzatmadan durmaz. Saat 8 gibi başlayıp gece 12ye kadar sürdü ve sürekli aynı cümleleri kullandı yani 10 cümle belki söylediği ama lastik don bile uzamaz bu kadar düşün yani. Sonunda yine tabi kaynanamların üst katına taşınmaya getirdi konuyuu o ayrı bir konu...

Tatlım çatı darlığı leğe kemiği darlığı oluyor dimi? Onu da açmanın yolları varmış kuzum. Haberin olsun. Arkadaşımın dardı bak daha geçen hafta normal doğum yaptı..
öyle miymiş
teşekkür ederim canım bir araştırayım ben
ama işte ilki sezeryan olunca rahim yırtılabilir diyolar uzmanlar bide
o yüzden leğeni de genişletsem gene de yapmazlar herhalde :D

Bu sefer eşimin gün içinde yaşadığı bir stresi bana patlatması. Ama eşim dur durak bilmez uzatmadan durmaz. Saat 8 gibi başlayıp gece 12ye kadar sürdü ve sürekli aynı cümleleri kullandı yani 10 cümle belki söylediği ama lastik don bile uzamaz bu kadar düşün yani. Sonunda yine tabi kaynanamların üst katına taşınmaya getirdi konuyuu o ayrı bir konu...
ya varya ben bu senin adamı anlamadım gitti ulan kadın hamile ya varmı ötesi can taşıyor stresden bişey olsa allah korusun
ayrıca istemiyorsun zorlamasın ya
benimki kaynanamla oturmak isterim akşama kadar eminmisin der sonra arar mutsuzsan alayım geleyim der mesela
ki hamdolsun ii kadın çok çile çekmiş.inş bozulmaz inş allahım senin kocayada kaynanayada akıl fikir verir
zorla güzellik olmaz beyin yokmu kaç yaşındasın sen ya alala deliriyom empati yapıyom ondan sinirleniyom

zaz86 zaz86 kuzum benim müşteri hizmetlerine ben ürünün iadesini değil değişimini istiyorum diye belirttin mi? Bir de hangi şehirdeydin tatlım sen? Hani burdaysan görümcemle konuşayım kendisinin yapabileceği bişey var mı diye ama internetten alışveriş diyorsun bu durumda belirli şubeler bakmadığı için yardımcı olmak zor tatlım ama sen sikayetimvar.com ve benzeri her yerde bunu yaz yayınla hemen karşına gelirler istediğin çözümle. Koca kosfiler bile bana bu sayede tatil teklif etti düşün artık :KK70: ben yine de görümceme danışırım tatlım. Yazdığını yeni gördüm kusura bakma lütfen...
cnmm çkk saollll belirttim yeni ürün istiyorum diye.antalyadayım şubeden alamıyomuşuz yenisini.döncez size deyim duruyolar sanki sallıyolar gibi geldi bna.bugn yine arıcam carlıcam biraz bi şampuan için uğraştırıyolar

öyle miymiş
teşekkür ederim canım bir araştırayım ben
ama işte ilki sezeryan olunca rahim yırtılabilir diyolar uzmanlar bide
o yüzden leğeni de genişletsem gene de yapmazlar herhalde :KK70:
İlki sezaryen olunca ikincinin normal doğumda tehlikesi için inan hiçbir fikrim yok tatlım. Ama yanlış hatırlamıyorsam öyle 1.yi sezaryen 2. normal doğum yapmış birinin konusu geçmişti aylar önce burada. Kimdi hiç hatırlamıyorum da of ya :(

Back