- Konu Sahibi ayse1234512
- #36.301
31. haftadan hepinize selam kızlar :)
İstanbul'da yaşayanlara sorum var :)
Doğum yapacağınız hastaneyi netleştirdiniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben central kozyatagında yapacam gibi gorunuyor suanda31. haftadan hepinize selam kızlar :)
ayy kızlar dün misafirlerim geldi iş yerinden bi kaç arkadaş ve biri eşiyle..tabi iş çıkışı akşam sana gelicez çaya falan dediler ben o halde nasıl eve gidip toparlayıp bişeyler yaptım hala şaşıyorum hayır kadınla ilk defa tanışıyoruz bana normal yaptım doğumu çok zordu bi daha asla yapmam çok acı çektim falan dedi anlattı da anlattı ben şok tabi..sonra da diyo ki ben senin gözünü korkutmuş gibi olmiym da nasıl insanlar var yaa..öyle miymiş
teşekkür ederim canım bir araştırayım ben
ama işte ilki sezeryan olunca rahim yırtılabilir diyolar uzmanlar bide
o yüzden leğeni de genişletsem gene de yapmazlar herhalde
bendede var canım o sorun doktorum bana suyun gelmesi balonda bi delik açılması gibi olur dedi durmadan akar demişti. bu farklı bişi normal bişi demişti için rahat olsunkızlarr benim soruu arada kaynadıı..var mı benzer bi durum yaşayan
Nasil aciliyormuski?Tatlım çatı darlığı leğe kemiği darlığı oluyor dimi? Onu da açmanın yolları varmış kuzum. Haberin olsun. Arkadaşımın dardı bak daha geçen hafta normal doğum yaptı..
bu bebislerin acelesi ne boyle yahu?
hepsi erken gelmeye mehilliler.
allahim yardimcin olsun insallah atlatirsin birtanem
Oyy bir aceleci bebiş daha :) İnşallah hazır olur da öyle gelir dünyaya...
Dün kontrolüm vardı, şimdilik geçmiş sıkıntımız. İnşallah tekrarlamaz canım
fiyatlar nasıl orada?ben central kozyatagında yapacam gibi gorunuyor suanda
Allah korusun canım öyle kötü şeyler düşünmeTatlım stresten bir tanıdığım geçen haftalarda ölü doğum yaptı. Bunu anlatmıştım daha ne diyim ben buna kim ne anlatsın daha.. Öfke kontrolü yok adamda...
normal doğum 1950,sezeryan 2500 ,isteğe bağlı sezeryan 3500 (bunlar ssk lıya uygulanan fıyatlar )fiyatlar nasıl orada?
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN cnm inş birdaha tekrarlamaz dikkatli ol aman biraz daha sabretsin kuzunDün kontrolüm vardı, şimdilik geçmiş sıkıntımız. İnşallah tekrarlamaz canım
teşekkürler tatlım :)normal doğum 1950,sezeryan 2500 ,isteğe bağlı sezeryan 3500 (bunlar ssk lıya uygulanan fıyatlar )
benmde doktor kontrolüm 2 hafta sonraydı ama bugün acile gidicem ya gitmişken bebişide görürüm iyi olurBen kızımı 3 hafta sonra görücem
Aksam gelicezmi dediler,hamileyken sana gelmeleri degil seni cagirmalari lazimdi zatrn yuzsuzlugu buradan belli.insanlar cok ggarip.bende bu hafta sonu yazliktaydim esimin kardesi sevgilisi bi de kv dem geldi.kvdemle kahvaltiyi hazirladk bulasiklari ben yikadim kiz masayi bile silmedi.kvdem yazik birak bn yikicam dio umuru degil kizin.aksam yemeginde de uyudu okuz gibi hazirladk uyandirdik yedi yemegini toplanacak baktim umuru degil,uzandim salincaga canim sirtim agrio bnm hallediver buralari kv demede birak sen tugba halletckmis dedm kizin yaninda uzandm keyfime baktm.utanmasa agzina koydurtcak yemegini,cok degisik insanlar.ben hamile birinin evine asla gidemem gideceksmde samimiyimdr herseyi alip gderm amacm onu gormek olurayy kızlar dün misafirlerim geldi iş yerinden bi kaç arkadaş ve biri eşiyle..tabi iş çıkışı akşam sana gelicez çaya falan dediler ben o halde nasıl eve gidip toparlayıp bişeyler yaptım hala şaşıyorum hayır kadınla ilk defa tanışıyoruz bana normal yaptım doğumu çok zordu bi daha asla yapmam çok acı çektim falan dedi anlattı da anlattı ben şok tabi..sonra da diyo ki ben senin gözünü korkutmuş gibi olmiym da nasıl insanlar var yaa..
doktor kontrolünede 2 hafta var daha.napsamki bilemedim ama kaşıntı yanma fln yok sadece öyle akıntı
çok saol cnm evet genlede yaşanan bi durum anladığım kadarıyla içim rahatladı biraz olsun.bugnde acile gidip baktırınca iyice rahatlarımbendede var canım o sorun doktorum bana suyun gelmesi balonda bi delik açılması gibi olur dedi durmadan akar demişti. bu farklı bişi normal bişi demişti için rahat olsun