• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

31. haftadan hepinize selam kızlar :)

İstanbul'da yaşayanlara sorum var :)
Doğum yapacağınız hastaneyi netleştirdiniz mi?

öyle miymiş
teşekkür ederim canım bir araştırayım ben
ama işte ilki sezeryan olunca rahim yırtılabilir diyolar uzmanlar bide
o yüzden leğeni de genişletsem gene de yapmazlar herhalde :KK70:
ayy kızlar dün misafirlerim geldi iş yerinden bi kaç arkadaş ve biri eşiyle..tabi iş çıkışı akşam sana gelicez çaya falan dediler ben o halde nasıl eve gidip toparlayıp bişeyler yaptım hala şaşıyorum hayır kadınla ilk defa tanışıyoruz bana normal yaptım doğumu çok zordu bi daha asla yapmam çok acı çektim falan dedi anlattı da anlattı :KK57: ben şok tabi..sonra da diyo ki ben senin gözünü korkutmuş gibi olmiym da :KK17: nasıl insanlar var yaa..

Tatlım stresten bir tanıdığım geçen haftalarda ölü doğum yaptı. Bunu anlatmıştım daha ne diyim ben buna kim ne anlatsın daha.. Öfke kontrolü yok adamda...
Allah korusun canım öyle kötü şeyler düşünme
bi gün doktor kontrolünü onu da götür de uzman ağzından duysun stresin kötü faktörlerini

ayy kızlar dün misafirlerim geldi iş yerinden bi kaç arkadaş ve biri eşiyle..tabi iş çıkışı akşam sana gelicez çaya falan dediler ben o halde nasıl eve gidip toparlayıp bişeyler yaptım hala şaşıyorum hayır kadınla ilk defa tanışıyoruz bana normal yaptım doğumu çok zordu bi daha asla yapmam çok acı çektim falan dedi anlattı da anlattı :KK57: ben şok tabi..sonra da diyo ki ben senin gözünü korkutmuş gibi olmiym da :KK17: nasıl insanlar var yaa..
Aksam gelicezmi dediler,hamileyken sana gelmeleri degil seni cagirmalari lazimdi zatrn yuzsuzlugu buradan belli.insanlar cok ggarip.bende bu hafta sonu yazliktaydim esimin kardesi sevgilisi bi de kv dem geldi.kvdemle kahvaltiyi hazirladk bulasiklari ben yikadim kiz masayi bile silmedi.kvdem yazik birak bn yikicam dio umuru degil kizin.aksam yemeginde de uyudu okuz gibi hazirladk uyandirdik yedi yemegini toplanacak baktim umuru degil,uzandim salincaga canim sirtim agrio bnm hallediver buralari kv demede birak sen tugba halletckmis dedm kizin yaninda uzandm keyfime baktm.utanmasa agzina koydurtcak yemegini,cok degisik insanlar.ben hamile birinin evine asla gidemem gideceksmde samimiyimdr herseyi alip gderm amacm onu gormek olur

doktor kontrolünede 2 hafta var daha.napsamki bilemedim ama kaşıntı yanma fln yok sadece öyle akıntı

Benim de var canim.tahlil yaptrdm cok cok az enfeksiyon var ilac kullanacak kadar degil dedi 2dr a gttm.ki o zaman kesik peynir gibi parcalar da vardi.bol su icmemi tavsiye etti.hamilelikte normalmis.bebek icin sorun dglmis

bendede var canım o sorun doktorum bana suyun gelmesi balonda bi delik açılması gibi olur dedi durmadan akar demişti. bu farklı bişi normal bişi demişti için rahat olsun
çok saol cnm evet genlede yaşanan bi durum anladığım kadarıyla içim rahatladı biraz olsun.bugnde acile gidip baktırınca iyice rahatlarım

Merhaba kizlar dun aksam kanamam oldu ama hafifti disari cikmistim biraz yoruldum kayinannemi aradim o da devam ederse hastaneye git dedi devam etmedi bende aksam erkenden uyudum suan birseyim yok acaba boyle hafif kanamalar oluyor mu

kızlar hergün yada gün aşırı türk kahvesi içiyorum sizce sorun olurmu
ayrıca suyu azalttım kan ve calsiyum karışımımıda içmiyorum :(

Back