• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eylüldenizden haber var kızlar
"selam kızlar oğluşumuzu görüp geldik sütüm bir tatlı kaşığı anca geldi oda ilk sarı olan yinede koydum poşete götürdüm vereceklermiş onu 30 gram zayıflamış 100 grama kadar zayıflayabilirmiş doğum şişliği gidermiş sonra kilo almaya başlarmış inşallah sütüm gelir humana aldık bol su içiyorum yeşillik çorba falan sabah sıkı bir kahvaltı yaptım ölçtüm şekerimi yüksek çıktı doktorum bir hafta falan dikkat et yine dedi geçermiş ama
bugün daha iyiydim hiç ağlamadım güçlü bir şekilde girdim oğlumun yanına baya sohbet ettim bir ara güler gibi tepki verdi dün dudak büzmüştü bakmaya doyamadım kuzuma dokundum yine ellerine bacaklarına çenesine burnuna kızımla bana daha çok benziyor sanki gerçi çok minnoş ama maşallah çok yakışıklı oğlum inşallah kucağıma da alırım biran önce"
Allah'ım onları bir an önce kavuştursun hayırlısı ile.Çok duygusallaştırdı eylüldenizin doğumu beni.Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

ya varya ben bu senin adamı anlamadım gitti ulan kadın hamile ya varmı ötesi can taşıyor stresden bişey olsa allah korusun
ayrıca istemiyorsun zorlamasın ya
benimki kaynanamla oturmak isterim akşama kadar eminmisin der sonra arar mutsuzsan alayım geleyim der mesela
ki hamdolsun ii kadın çok çile çekmiş.inş bozulmaz inş allahım senin kocayada kaynanayada akıl fikir verir
zorla güzellik olmaz beyin yokmu kaç yaşındasın sen ya alala deliriyom empati yapıyom ondan sinirleniyom

Kuzum aileden aldığı eğitim önemli. Bak senin kv iyiymiş ki kocan da iyiymiş. Benimkiler öyle değiller işte...

kızlarr benim soruu arada kaynadıı..var mı benzer bi durum yaşayan
evet canım şimdi, gordum ben de yaşadım ara ara hala da yasıyorum bu sıkıntıyı ,idrar yolunda mantar teshısı konmuştu ,ıkı ılac verdı doktorum bır vajinadan fıtıl ,dıgerı de ağızdan ıcecegın suda erıyen ilaç..pek sıkıntı yok suanda ..mantar olabilir seninki de tabi ki doktoruna sor

KIZLAR HALA kimse bebek banyo ürünleriyle ilgili yorum yapmıyor ya.
bugün herkez fikrini ve araştırmaya göre alacağı markayı yazsa güzel olur.
aramızda deneyimlilerde var fikir bekliyom arkadaşlar .
ben araştırıyorum hepsine iyi diyorlar çözemedim gitti bu işi ya.
sebamed e ph ı yüksek dedi bi arkadaş 99 diye bir ürün tavsiye etti hiç duymadım ömrümde.
bübchen iyi duydum gerçi dediğim gibi hepsine iyi diyeni görüyorum.

Günaydın kızlar 8 de Kalktım oğluşumu okula götürdüm kahvaltımı Yaptım evi biraz toparladım haberleri izleyip size yazıyorum
Hava yağmurlu serin serin oh ne güzel Sıcaklar bunaltmıştı beni
MiaChivas MiaChivas aman canım kayınvalide ile altılı Sütlü yaşamayı hata kaza kabul etme Sakın ben ilk evlendiğimde öyle bir hata Yaptım tecrübesizlikten tam 7 sene altlı üstlü oturduk geçen sene ayrıldım çok şükür dünya varmış be

Selam kızlar faceye yazmak daha kolay olduğundan oraya yazmıştım arkadaşlar size iletmiş gördüğüm kadarıyla hepinize teşekkür ederim oğlum daha öncede gelmek istemişti zaten biliyorsunuz daha fazla tutamadık inşallah iyi olacak paşam sizler inşallah zamanında sağlıkla alırsınız kucaklarınıza bizde o zamana kadar buyur abilik taslarız artık :)

kuzum nasıl ayaza haber ver bizede bu arada cumartesi bişeyim yokmuş dedi dr demiştin sonra nası olduda doğuma gittin
bizde dikkat edelim

Günaydın kızlar 8 de Kalktım oğluşumu okula götürdüm kahvaltımı Yaptım evi biraz toparladım haberleri izleyip size yazıyorum
Hava yağmurlu serin serin oh ne güzel Sıcaklar bunaltmıştı beni
MiaChivas MiaChivas aman canım kayınvalide ile altılı Sütlü yaşamayı hata kaza kabul etme Sakın ben ilk evlendiğimde öyle bir hata Yaptım tecrübesizlikten tam 7 sene altlı üstlü oturduk geçen sene ayrıldım çok şükür dünya varmış be

Ya yüzüme gülüp arkamdan kocama konuşan kadınla kesinlikle istemiyorum zaten yakın oturmayı...

Selam kızlar faceye yazmak daha kolay olduğundan oraya yazmıştım arkadaşlar size iletmiş gördüğüm kadarıyla hepinize teşekkür ederim oğlum daha öncede gelmek istemişti zaten biliyorsunuz daha fazla tutamadık inşallah iyi olacak paşam sizler inşallah zamanında sağlıkla alırsınız kucaklarınıza bizde o zamana kadar buyur abilik taslarız artık :)
maalesef ilk doğum hikayesi senden kuzum

morxxx4 morxxx4 canım ben daha araştırmadım ama ilk oğlumda johsons baby kullandım memnunum
Kızlar beninin elbise almak istiyorum tatil yerinde giymek için bana tavsiye edebileceğiniz model var mi

Hayırlı olsun canım.Hepimizin duaları miniğimizle.bizi habersiz bırakma canım.hepimiz sizden gelecek haberleri bekliyoruz.

KIZLAR HALA kimse bebek banyo ürünleriyle ilgili yorum yapmıyor ya.
bugün herkez fikrini ve araştırmaya göre alacağı markayı yazsa güzel olur.
aramızda deneyimlilerde var fikir bekliyom arkadaşlar .
ben araştırıyorum hepsine iyi diyorlar çözemedim gitti bu işi ya.
sebamed e ph ı yüksek dedi bi arkadaş 99 diye bir ürün tavsiye etti hiç duymadım ömrümde.
bübchen iyi duydum gerçi dediğim gibi hepsine iyi diyeni görüyorum.
cnm ben herşeyini bübchen aldım kokuları harika ve tamamen bitkisel içerikli

Back