• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biri su face grubuna beni alsın ya :( eklemiştim şimdi yükleme hatası veriyor acaba yanlış gruba mı bakıyorum kk 2015 agustos anneleri değil mi facdeki grubun adı?

Aksam gelicezmi dediler,hamileyken sana gelmeleri degil seni cagirmalari lazimdi zatrn yuzsuzlugu buradan belli.insanlar cok ggarip.bende bu hafta sonu yazliktaydim esimin kardesi sevgilisi bi de kv dem geldi.kvdemle kahvaltiyi hazirladk bulasiklari ben yikadim kiz masayi bile silmedi.kvdem yazik birak bn yikicam dio umuru degil kizin.aksam yemeginde de uyudu okuz gibi hazirladk uyandirdik yedi yemegini toplanacak baktim umuru degil,uzandim salincaga canim sirtim agrio bnm hallediver buralari kv demede birak sen tugba halletckmis dedm kizin yaninda uzandm keyfime baktm.utanmasa agzina koydurtcak yemegini,cok degisik insanlar.ben hamile birinin evine asla gidemem gideceksmde samimiyimdr herseyi alip gderm amacm onu gormek olur
ahh kuzum ya sorma bi de ilk defa geliyorlar evime ne yapacağımı şaşırdım tek başımayım bi de..arkadaş da diyo ki hnm poğaça yaptı sen bişey yapma..olldu bi poğaça yetecek çünkü...küçük çocuğuda var şimdi yatak odaına girer dedim çarşaf ütüledim değiştirdim falan bi yandan ev günlük kullandıklarımla misafirlik olanları falan çıkardım bir saat içinde bi yandan bebişe bişey olmasın diye dua ediyordum valla..

Benim de var canim.tahlil yaptrdm cok cok az enfeksiyon var ilac kullanacak kadar degil dedi 2dr a gttm.ki o zaman kesik peynir gibi parcalar da vardi.bol su icmemi tavsiye etti.hamilelikte normalmis.bebek icin sorun dglmis
saol cnm içim çok rahatladı,benmde 2 hafta önce enfeksiyon çıkmıştı idrarda ilaçta kullandım ama geçmedi demekki ondan kaynaklıda olabilir

kızlar hergün yada gün aşırı türk kahvesi içiyorum sizce sorun olurmu
ayrıca suyu azalttım kan ve calsiyum karışımımıda içmiyorum :KK43:
ayy cnm bnm kahveyi ben de çok severim ama zararlıymış kahve artık içme istersen cafein bebişi kötü etkiliyormuş dr bana içme dedi :( özellikle bu aralar çok su tüketmeliyiz biz...

canım salmışsın baya :KK12: ilaçlarını ihmal etmeee heleki kan ve kalsiyum sakınnnnnnn.suyuda arttırrrrrr veeee kahveyi azalttt

KIZLAR HALA kimse bebek banyo ürünleriyle ilgili yorum yapmıyor ya.
bugün herkez fikrini ve araştırmaya göre alacağı markayı yazsa güzel olur.
aramızda deneyimlilerde var fikir bekliyom arkadaşlar .
ben araştırıyorum hepsine iyi diyorlar çözemedim gitti bu işi ya.
sebamed e ph ı yüksek dedi bi arkadaş 99 diye bir ürün tavsiye etti hiç duymadım ömrümde.
bübchen iyi duydum gerçi dediğim gibi hepsine iyi diyeni görüyorum.
Canim valla ben mustelanin atopik ciltlere bile iyi geldigini okudum bircok yerde ama sebamedden de cok memnun kisi var ben yinede musteladan vazgecemedim mustela olur sanirim ama sebamedin bebek vucudu icin sabununu almayi dusunuyom

Kuzum yaaa benimde iki sinavim var okulun bitmesine kuantum sinavlarimi gecmem icinde dua edermisin nolur:KK15:ist agit gel cok zor oluyo artik:KK51:
rabbim inşallah hayırlısıyla geçmene yardımcı olur canım. işlerin ras gider inş.
inş yolunda gider herşey.

merhaaba hanımlar sabah şeker yuklemesine gittim daha yeni geldim iş yerine 16:30 da da randevum var kızımı görcem. inşallah sonuclarım iyi cıkar

Bana doktor türk kahvesi günde bir tane izin verdi ama neskafe falan kesinlikle istemiyor. Suya dikkat etmeye çalış bebeklerimizin suyu her 2-3 saatte bir yenileniyormuş. Bu yüzden suya daha çok ihitacımız varmış. Bir de kalsiyum magnezyum erken doğumu da engelliyormuş aklında bulunsun.

Canim valla ben mustelanin atopik ciltlere bile iyi geldigini okudum bircok yerde ama sebamedden de cok memnun kisi var ben yinede musteladan vazgecemedim mustela olur sanirim ama sebamedin bebek vucudu icin sabununu almayi dusunuyom
ya mustela bitek eczanedemi satılıyor peki nedense bana iyi değilmiş hissi veriyor bu mustela bi soğuk geliyor neden anlamadım ilk kez hamileliğimde duydum ama böyle inanasım gelmiyor ürüne. :s

ya mustela bitek eczanedemi satılıyor peki nedense bana iyi değilmiş hissi veriyor bu mustela bi soğuk geliyor neden anlamadım ilk kez hamileliğimde duydum ama böyle inanasım gelmiyor ürüne. :s
Yok canim ben hepsiburadadan siparis verecegim bircok blogda okumustum cok memnunlardi hani bebegin basinda konak oluyo ya o olmamis o yuzden en azindan diyorum ilk hassas zamanlarinda bunu kullanayim sebameddende cok memnunlar canim kafana hangisi ytarsa artik:KK15:

Bana doktor türk kahvesi günde bir tane izin verdi ama neskafe falan kesinlikle istemiyor. Suya dikkat etmeye çalış bebeklerimizin suyu her 2-3 saatte bir yenileniyormuş. Bu yüzden suya daha çok ihitacımız varmış. Bir de kalsiyum magnezyum erken doğumu da engelliyormuş aklında bulunsun.
kuzum neccafe hiç sevmem zaten 1 tane sakızlı türk kahvesi içiyorum düzenliyor bu ara tansiyon sorunum var.
ölürsem şaşırmayın anacım 1 ay önce 8 aylık kadın tansiyon düştü öldü haberi okumuştum
çünki otururken dahi düşmeye başladı gene hamileliğin başındaki gibiyim yani 9-5 sürekli halsizim bu ara bulantılarda var.
korkuyorum bazen ayaklarımda aşırı derecede şiş tanınmıcak haldeler bu 1 haftadır bi değişik oldu herşeyim.

Benim arkadaşım 9 ay önce doğum yaptı o çok memnun musteladan sanırım ben de onu kullanıcam canım

kuzum neccafe hiç sevmem zaten 1 tane sakızlı türk kahvesi içiyorum düzenliyor bu ara tansiyon sorunum var.
ölürsem şaşırmayın anacım 1 ay önce 8 aylık kadın tansiyon düştü öldü haberi okumuştum
çünki otururken dahi düşmeye başladı gene hamileliğin başındaki gibiyim yani 9-5 sürekli halsizim bu ara bulantılarda var.
korkuyorum bazen ayaklarımda aşırı derecede şiş tanınmıcak haldeler bu 1 haftadır bi değişik oldu herşeyim.

Tövbe tövbe o nasıl laf kız, ağzından yel alsın ne ölümü deli kız. Daha çok yolumuz var

Dediğim gibi benimki çok şekerli olmasın dedi Türk kahvesine bir tane izin verdi ama ben çay falanda içmiyorum hiç. Suyu azalttığın içinde vücudun ödem tutuyor ve bu yüzden şişliğin artıyor olabilir canım

Back