• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün itibariyle 99 günümüz kaldı ...Kızlar dün MotherCare e gittim ,normal bildiğin beşikler (tahtadan ahşap vs)1000 tl nin altına yoktu ,1900 -1600 vs cok vardı bize cok gereksız pahalı geldı ,oda yapmayacağım ıcın ılk aşamada ,6 ay ıcın besıge bu parayı vermem oda yaparım ılerıde daha ıyı
insan bu rakamları görünce tahta alıp çakası geliyor . ne bu be:KK57:

inş cnm öyledir.tedirgin oldum biraz açıkçası bi sıkıntısı varda debeleniyo mu diyeee.hoff hareket etse bi dert etmese bi dert.endişe edicek bişey buluyorum mutlaka
evet . şimdi büyüdü ya . baya bi farklı hareketleri. dirsek , diz hissettiriyor kendini.

selam kızlar,
benim oğluş büyüyor kilo alıyor sanırım kaburgama iyice baskı yapmaya basladı. dün gecede böbrek mi desem kaburga mı sırt mı tam kestiremiyorum öyle bi ağrıyla uyandım. kalktım bı tur attm evin içinde iyi geldı
benmde heryerim ağrıyo bugün kamyon çarpmış gibiyim.kuyruk sokumum batıyo.Geçen gün belim ağrıyodu geçti.daha neler nelerrr :KK14:

bende komple istiyorum inşallah yarım yapmaz benim dr
oğlumda da tamamen uyumuştum hiç bişey hissetmedim kısa zamanda da iyileşmiştim

cnm epidural sezeryanı da cok tavsiye eden oluyor bebek doğar doğmaz herşeyini görüyorsun flan ama tabi hangisi daha kolay iyi olur bilemiyorum

Günaydın kızlar :)
şekerim öğlen oldu. :KK60:
dün bende de oldu o kadar çok hareket ettiki aşırı rahatsız etti beni. acaba birşeymi var diye çok huzursuzlandım ama bugün sakinledi bende nedenini anlayamadım dünkü aşırı rahatsız edici hareketin arabaya yetişmek için biraz koşturdum ondan sonra başladı acaba rahatsızmı oldu diye düşündüm
kızçem de bazen yapıyor. çırpınır gibi oluyor içerde. dışarıda olsa alır eline bakarsın . ne oluyor diye ama . ben de o gün endişe ettim mesela . noluyo bu kıza :KK57::KK57::KK57:

KIZLAR ŞİMDİ bebeği olan arkadaşla konuştum http://www.99.com.tr/ bu ürünü kullanıyormuş ben hiç duymadım çok mmnunmuş dr u önermiş anam duyan varmı ya bebeğe kullanıyormuş bende araştırıyorum eczanede satılıyormuş.

evet sezeryan olacağım
biçok insan lokal anesteziyi desteklese de ben de tamamen uyutulmaktan yanayım
Doğum korkusu sarıyor beni de yavaş yavaş.. Nasıl olacak acaba endişesi falan.. Doğru değil aslında çok düşünmek de insanın elinde olmuyor işte.. Ben de sezeryan olursa toptan uyutsunlar diyorum.. Görümcem ve bi arkadaşım epidural yaptı çok rahat oldu, çabuk ayaklandılar.. Ama KK'da epidural yapanların sıkıntısını okudum falan tırstım yani :KK43:

Doğum korkusu sarıyor beni de yavaş yavaş.. Nasıl olacak acaba endişesi falan.. Doğru değil aslında çok düşünmek de insanın elinde olmuyor işte.. Ben de sezeryan olursa toptan uyutsunlar diyorum.. Görümcem ve bi arkadaşım epidural yaptı çok rahat oldu, çabuk ayaklandılar.. Ama KK'da epidural yapanların sıkıntısını okudum falan tırstım yani :KK43:
hayırlısı ne ise o olsun canım
sezeryanı kafanda tasarlama bence
adı üstünde doğal normal doğum
ama tabi olmuyorsa da yapılacak bişey yok

Merhaba arkadaşlar.6haftalik grbeyim.doktora gittik.bebeğimizin kalp atışını duyduk.ama doktor kese biraz bozuk dedi.iğne verdi haftalık iğne.acaba kese sonradan düzelir mi

kızlar siz vücut yıkama jeli aldınızmı? bebeğin vücudunu neyle yıkıcaz ? ben şampuan,sabun,bebe yağı ve bebe sütü aldım,başka bişey alcakmıyız

Merhaba arkadaşlar.6haftalik grbeyim.doktora gittik.bebeğimizin kalp atışını duyduk.ama doktor kese biraz bozuk dedi.iğne verdi haftalık iğne.acaba kese sonradan düzelir mi

düzelir canım merak etme benimde 5. haftamda kanamam olmuştu ve kesem uzamıştı doktor 1 hafta beklicez eger duzelmezse sonlandırcaz gebelıgı dedı şuan 27 haftalık hamileyim. Sen dua et Allah'a sığın senin için en doğru şeyi hayırlı kılacaktır.

kızlar şimdi aksam 6-7 gibi aksam yemegi yiyoruz sonrasında meyve falan ama sonra sabaha kadar ac kalıyoruz bide ben 11 gibi 11.30 gibi yapıyorum kahvaltıyı bebegim cok ac kalıyor mu acaba zararı var mı var mı bu konuda bilgisi olan

dün bende de oldu o kadar çok hareket ettiki aşırı rahatsız etti beni. acaba birşeymi var diye çok huzursuzlandım ama bugün sakinledi bende nedenini anlayamadım dünkü aşırı rahatsız edici hareketin arabaya yetişmek için biraz koşturdum ondan sonra başladı acaba rahatsızmı oldu diye düşündüm
benmde düne göre sakin biraz daha.bende pikniğe fln gittim dün yoruldum biraz o yüzden mi acaba

Back