• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben cok fena üşüttüm , doktor ciğerlerini üşütmüşsün mutlaka antibiyotik içmen lazım dedi, çok kötüydüm mecbur içtim , içtiğim gibi çıkartım , midem hala bulanıyo benim çünkü vesselam kullanamadım antibiyotiği.Zeytin yağını önerdiler 1 şeker kaşığı öksürdükçe , boğaz ağrım dayanılmaz oldukça 3 gün falan içtim çok şükür atlattım.Şimdide boğazım ağrıycak gibi olunca hemen içiyorum iyi geliyor.
Yani tedavi edici özelliği var , tabi hakiki zeytin yağı olacak, marketten alırsan sızma al riviera olmasın inşallah sanada şifa olur canım

hadi ya geçmiş olsun kuzum. bende marketten cam şişeden almıştım o var evde.
bilmiyom olmaz o heralde.
sen ayrıntılıyı naptın? bebek nası bulantın hala tavanmı yani?

Bugün itibariyle 99 günümüz kaldı ...Kızlar dün MotherCare e gittim ,normal bildiğin beşikler (tahtadan ahşap vs)1000 tl nin altına yoktu ,1900 -1600 vs cok vardı bize cok gereksız pahalı geldı ,oda yapmayacağım ıcın ılk aşamada ,6 ay ıcın besıge bu parayı vermem oda yaparım ılerıde daha ıyı

kızlar gün geçtikçe doğum korkusu almaya başladı kan verirken ödüm patlıyo doğumda nolurum diyorum.

ya kızlar bu araa park yatak bakıyorum ama bir türlü kara veremedim hangi marka iyidir daha kullanışlıdır. ikeadaki ahşağ beşiklerde iyi gibi ama ben bu kararsızlıgımdan bıktım valla
günaydınn cnmm..ben graco nun alıcam araştırdıklarım arasında en iyisi o.biraz pahalı ama çok başarılı.bi araştır istersen

Bugün itibariyle 99 günümüz kaldı ...Kızlar dün MotherCare e gittim ,normal bildiğin beşikler (tahtadan ahşap vs)1000 tl nin altına yoktu ,1900 -1600 vs cok vardı bize cok gereksız pahalı geldı ,oda yapmayacağım ıcın ılk aşamada ,6 ay ıcın besıge bu parayı vermem oda yaparım ılerıde daha ıyı
kea da 239 aldım tahta beşik bence güzel kurdum memnunum görüntüsünden 3-4 e kadar götürse yeter bana. tavsiye ederim.bütün odası 1000 i daha bulmadı düşün

günaydınn annişlerrrr.bebişin hareketlerinden uyuyamayan varmıı? gece hiççç uyuyamadım dün sbahtan beri hiç durmadı sürekli tekmeledi döndü vurdu,biraz tedirgin oldum acaba bi sıkıntısı mı var diye.sizde de oldumu hiç

kızlar gün geçtikçe doğum korkusu almaya başladı kan verirken ödüm patlıyo doğumda nolurum diyorum.
korkma canım
korktukça normal doğumdan uzaklaşıyorsun
herşeyin hayırlısı tabi.. ben sezeryan oldum bundan 9 yıl önce
bu kadar geçmesine rağmen hekimler izin vermiyor normal doğuma..

kea da 239 aldım tahta beşik bence güzel kurdum memnunum görüntüsünden 3-4 e kadar götürse yeter bana. tavsiye ederim.bütün odası 1000 i daha bulmadı düşün
ikea ya da bakacam bir de park yatak bakacam ,kararsızım ben de ,artık hangısı ıcımıze sınerse onu alacaz cnm ,seninki gayet iyiymiş

:21:
canım neticede kızımız ikimizin ortak ürünü ortak karar alalım diyorum o park yatak taraftarı ben henüz taraftar olamadım kararsız ve bekleyiş içerisindeyim :)
zaten kendimde en çok kızdıgım huyum bu kararsızlık:KK53:
neyse iki seçeneğim var bakalım hangısı olacak :)

Selam rubikcim :KK49: ben e-bebekten Kraft marka park beşik aldım 279 tl'ye hem hesaplı hemde az yer kaplıyor hemde malı iyi o_O mobilya zamanı 3-4yıl sonra bence

günaydınn annişlerrrr.bebişin hareketlerinden uyuyamayan varmıı? gece hiççç uyuyamadım dün sbahtan beri hiç durmadı sürekli tekmeledi döndü vurdu,biraz tedirgin oldum acaba bi sıkıntısı mı var diye.sizde de oldumu hiç
geçenlerde bir akşam benim kızda tıpkı seninki gibi uyutmada canım :) yarım saat döndüm durdum yatakta sonra dalmışım

selam kızlar,
benim oğluş büyüyor kilo alıyor sanırım kaburgama iyice baskı yapmaya basladı. dün gecede böbrek mi desem kaburga mı sırt mı tam kestiremiyorum öyle bi ağrıyla uyandım. kalktım bı tur attm evin içinde iyi geldı

geçenlerde bir akşam benim kızda tıpkı seninki gibi uyutmada canım :) yarım saat döndüm durdum yatakta sonra dalmışım
benmkide hareketlidir hep yatarken hareket eder mutlaka ama bu sefer farklıydı dün sabahtan başladı hiç durmadan hareket etti ve çok sertti hareketleri gecede yatarken devam etti hiç durmadan ne uyuyabildim ne kalkabildim

benmkide hareketlidir hep yatarken hareket eder mutlaka ama bu sefer farklıydı dün sabahtan başladı hiç durmadan hareket etti ve çok sertti hareketleri gecede yatarken devam etti hiç durmadan ne uyuyabildim ne kalkabildim
:) büyümüş kilo almıştır annesi. o yüzden de artık hareketleri kuvvetlenmiştir belki

:) büyümüş kilo almıştır annesi. o yüzden de artık hareketleri kuvvetlenmiştir belki
inş cnm öyledir.tedirgin oldum biraz açıkçası bi sıkıntısı varda debeleniyo mu diyeee.hoff hareket etse bi dert etmese bi dert.endişe edicek bişey buluyorum mutlaka

dün bende de oldu o kadar çok hareket ettiki aşırı rahatsız etti beni. acaba birşeymi var diye çok huzursuzlandım ama bugün sakinledi bende nedenini anlayamadım dünkü aşırı rahatsız edici hareketin arabaya yetişmek için biraz koşturdum ondan sonra başladı acaba rahatsızmı oldu diye düşündüm

Back