2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar bugun 6 aylı aşıları vuruldu. Sizde vuruldunuz mu? 3 bacaktan birde damla vurdular. Calpol ver dedi hemşire ama alnına baktım soğuktu vermedim şimdi uyuyor siz ne yaptınız ateş çok mu oluyor nedense içimde bir korku var.... :KK43:

Kızlar bugun 6 aylı aşıları vuruldu. Sizde vuruldunuz mu? 3 bacaktan birde damla vurdular. Calpol ver dedi hemşire ama alnına baktım soğuktu vermedim şimdi uyuyor siz ne yaptınız ateş çok mu oluyor nedense içimde bir korku var.... :KK43:
Biz de olduk aşılarınızı.Biz gitmeden calpol verdik.Ateş için olmasa da Ağrı kesici olduğu için.kolay mı 3 yerinden delindi yavrum.

İşk dişlerle arası ne kadar zaman sürdü acaba biz 2 dişi çktı ama diğerlerını merak edıyorum onlarda yıne zormu çıkıyo sağl cnm efecık sorum sana

Son düzenleme:
anneler merhaba benim kızım 6,5 aylık ek gıdaya başladık tabi ki. beni emiyor kendileri bir de. sebze çorbasını hiç sevmedi öğürüyor. tarhana için erken. yayla verebiliyorum bir tek. bulgur kaç aylıktan itibaren verilebilir cevaplayabilir misiniz lütfen. bir de ben pirinç unundan ziyade yulaf unu kullanıyorum daha besleyici imiş.
ek gıda konusu dışında bir şey daha soracağım, bebişinin ayı benimkine yakın olanlar cevaplasın lütfen, bizimki desteksiz oturamıyor bi kaç saniye oturup devriliyor. siznkiler de öyle mi? şimdiden teşekkür ederim
Cnm biz 8 aylık olduk hala desteksiz oturamıyor bulgur çok faydalı ben ilk patates havuç ve bulgurla başlamıştım sonra ları kereviz balkabağı ekledim şimdide sarımsak koyup pişince çıkarıyırum

selam canlar :KK70: yeni yüzler bir de uzun süredir giremeyenler,herkes iyi umarım,işe döndüm ben geçen hafta,aklım cadıda :KK24:

Ilk disler cok kolay cikmisti binlar fena gece uykusu bagirmali aglamali..2ay arasi var bu cikanlar kopek disleri bide
İşk dişlerle arası ne kadar zaman sürdü acaba biz 2 dişi çktı ama diğerlerını merak edıyorum onlarda yıne zormu çıkıyo sağl cnm efecık sorum sana

bizde cuma günü vurulacagız..nasıl geçtı gecenız ateslendı mı...aşıya gitmeden calpol vermek doğru mu?

Be
bizde cuma günü vurulacagız..nasıl geçtı gecenız ateslendı mı...aşıya gitmeden calpol vermek doğru mu?
Benim kızımda salı günü vurulacak yarın tam altı aylık olucak calpol ateş çıkmıyorsa vermeyin asının etkinliği azalabilşr onun yerine rahatlatıcı bitki çayı deneyin bence kızlar rahat uyur melekler

Benim kızımda oturamıyır ama 7 ay bitene kadar bu normal biz yarınları aylık olucaz benimde sormak istediğim birsey var benim bebeğim de hiç basmıyor dikmeye çalışıyorum yığılıyor normal mi sizin bebişlere ne durumda
Cnm biz 8 aylık olduk hala desteksiz oturamıyor bulgur çok faydalı ben ilk patates havuç ve bulgurla başlamıştım sonra ları kereviz balkabağı ekledim şimdide sarımsak koyup pişince çıkarıyırum

Benim kızımda oturamıyır ama 7 ay bitene kadar bu normal biz yarınları aylık olucaz benimde sormak istediğim birsey var benim bebeğim de hiç basmıyor dikmeye çalışıyorum yığılıyor normal mi sizin bebişlere ne durumda
Benim kizim dik duruyo ama bir sure sonra yigiliyo tabi birde one egiliyo hemen ya bende sunu merak ediyorum benim kiz yana cok donmuyo hep kalkmaya calisiyo kafayi kaldirip bakiyo oyle duruyo uzun sure niye acaba

biz bugün altıncı ay aşımızı olduk ve ateşimizıktı. calpol verdim on beş dakika sonra ağız dolusu kustu. hayırlısıyla bi atlatsaydık

X