Yerim ben senin o guzel oglusuunu :))Benm oglumun 7ayi doluyor hala devam:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerim ben senin o guzel oglusuunu :))Benm oglumun 7ayi doluyor hala devam:)
Biz de olduk aşılarınızı.Biz gitmeden calpol verdik.Ateş için olmasa da Ağrı kesici olduğu için.kolay mı 3 yerinden delindi yavrum.Kızlar bugun 6 aylı aşıları vuruldu. Sizde vuruldunuz mu? 3 bacaktan birde damla vurdular. Calpol ver dedi hemşire ama alnına baktım soğuktu vermedim şimdi uyuyor siz ne yaptınız ateş çok mu oluyor nedense içimde bir korku var....
Agiza herseyi alma isi suratle devam etmekte... Ve iki disimiz daha cikti 4 disikiz oldu
Aglayarak uyanmalar gecer ins artik ya...[/QUOTE
Sorum sanaydı arkadaşım ama beceremedımAgiza herseyi alma isi suratle devam etmekte... Ve iki disimiz daha cikti 4 disikiz oldu
Aglayarak uyanmalar gecer ins artik ya...
Cnm biz 8 aylık olduk hala desteksiz oturamıyor bulgur çok faydalı ben ilk patates havuç ve bulgurla başlamıştım sonra ları kereviz balkabağı ekledim şimdide sarımsak koyup pişince çıkarıyırumanneler merhaba benim kızım 6,5 aylık ek gıdaya başladık tabi ki. beni emiyor kendileri bir de. sebze çorbasını hiç sevmedi öğürüyor. tarhana için erken. yayla verebiliyorum bir tek. bulgur kaç aylıktan itibaren verilebilir cevaplayabilir misiniz lütfen. bir de ben pirinç unundan ziyade yulaf unu kullanıyorum daha besleyici imiş.
ek gıda konusu dışında bir şey daha soracağım, bebişinin ayı benimkine yakın olanlar cevaplasın lütfen, bizimki desteksiz oturamıyor bi kaç saniye oturup devriliyor. siznkiler de öyle mi? şimdiden teşekkür ederim
İşk dişlerle arası ne kadar zaman sürdü acaba biz 2 dişi çktı ama diğerlerını merak edıyorum onlarda yıne zormu çıkıyo sağl cnm efecık sorum sana
Hg ayseee.. Ay allah sabir versinnselam canlar yeni yüzler bir de uzun süredir giremeyenler,herkes iyi umarım,işe döndüm ben geçen hafta,aklım cadıda
bizde cuma günü vurulacagız..nasıl geçtı gecenız ateslendı mı...aşıya gitmeden calpol vermek doğru mu?Kızlar bugun 6 aylı aşıları vuruldu. Sizde vuruldunuz mu? 3 bacaktan birde damla vurdular. Calpol ver dedi hemşire ama alnına baktım soğuktu vermedim şimdi uyuyor siz ne yaptınız ateş çok mu oluyor nedense içimde bir korku var....
Benim kızımda salı günü vurulacak yarın tam altı aylık olucak calpol ateş çıkmıyorsa vermeyin asının etkinliği azalabilşr onun yerine rahatlatıcı bitki çayı deneyin bence kızlar rahat uyur meleklerbizde cuma günü vurulacagız..nasıl geçtı gecenız ateslendı mı...aşıya gitmeden calpol vermek doğru mu?
Cnm biz 8 aylık olduk hala desteksiz oturamıyor bulgur çok faydalı ben ilk patates havuç ve bulgurla başlamıştım sonra ları kereviz balkabağı ekledim şimdide sarımsak koyup pişince çıkarıyırum
Cnm biz 8 aylık olduk hala desteksiz oturamıyor bulgur çok faydalı ben ilk patates havuç ve bulgurla başlamıştım sonra ları kereviz balkabağı ekledim şimdide sarımsak koyup pişince çıkarıyırum
Benim kizim dik duruyo ama bir sure sonra yigiliyo tabi birde one egiliyo hemen ya bende sunu merak ediyorum benim kiz yana cok donmuyo hep kalkmaya calisiyo kafayi kaldirip bakiyo oyle duruyo uzun sure niye acabaBenim kızımda oturamıyır ama 7 ay bitene kadar bu normal biz yarınları aylık olucaz benimde sormak istediğim birsey var benim bebeğim de hiç basmıyor dikmeye çalışıyorum yığılıyor normal mi sizin bebişlere ne durumda
Insallah atlatirsiniz bizde daha olmadik bakalim nolcakbiz bugün altıncı ay aşımızı olduk ve ateşimizıktı. calpol verdim on beş dakika sonra ağız dolusu kustu. hayırlısıyla bi atlatsaydık