- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.352
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim zaten 37lerde surup verilmesi tabsiye edilmiyo iyi yapmissn uzerini imcelt once yuzunu fln yika dusmezse cok cikarsa vrrirsin ben 38 olunca veriyorum dusuremezsemCanım benim kızın normal ateşi 36 5 larda dır bi ara 37 ye çıktı ama calpol vermedim. Öyle gecti gecemizde. Yalnız 3 aşı bir dsmla. Aşıları en az yakandan en çok yakana doğru yaptı. Hemşiremiz iyiydi Allah a şükürler olsun atlattık
kızlar 37.8 ve üstüne çıkınca ilk önce üstünü çıkarıyorum.tek çıtçıtlı ile bırakıyorum.baktım ateşi devam ediyorsa ateş düşürücü veriyorum.dünden beri bizim oğluşta ateşi var.umarım diştir. hayırlısı bakalım. 1 aydır ek gıdaya başlamıştık.tam sebze pürelerine alıştı derken 3 gündür ağzını hiç açmıyor ek gıda almıyor. dvit ve demirini bile savaşarak içiriyorum.Benim gibi problem yaşayan oldu mu? ek gıdayı reddetme durumu olan oldu mu?çok endişelendim ve moralim bozuldu.Canim zaten 37lerde surup verilmesi tabsiye edilmiyo iyi yapmissn uzerini imcelt once yuzunu fln yika dusmezse cok cikarsa vrrirsin ben 38 olunca veriyorum dusuremezsem
Ccanim benimkilerinde 3 4 gun atesleri oldu disimiz yok ama daha bogaz enfeksiyonu gcirdik agizlarni bende zor actiriyorum isyahlari yok benimkilerinn hastaliktankızlar 37.8 ve üstüne çıkınca ilk önce üstünü çıkarıyorum.tek çıtçıtlı ile bırakıyorum.baktım ateşi devam ediyorsa ateş düşürücü veriyorum.dünden beri bizim oğluşta ateşi var.umarım diştir. hayırlısı bakalım. 1 aydır ek gıdaya başlamıştık.tam sebze pürelerine alıştı derken 3 gündür ağzını hiç açmıyor ek gıda almıyor. dvit ve demirini bile savaşarak içiriyorum.Benim gibi problem yaşayan oldu mu? ek gıdayı reddetme durumu olan oldu mu?çok endişelendim ve moralim bozuldu.
arkadaşlar çok aşırı tenhalaşmış buralar, paylaşımlarınız iyi oluyodu okuyoduk karşılaştırıyoduk bi çok şeyi sizle öğrendim, nerdesiniz yaaaaaa biz 6,5 aylık olduk, ek gıdada biraz hızlı gidiyoruz, içim hiç rahat etmiyo ama bizim yediklerimizden tadımlık ona da veriyorum, tuzlu baharatlı olduğu için iç,m rahat etmiyo tabi, ama öğün olarak ona özel hazırlıyorum çorbalarını muhallebilerini falan, tavuk kıyma balık başladınız mı tadımlık da olsa veriyo musunuz
Sağlık ocağındakilere güvenmiyorum ben dr umuz çok iyi ne derse ona göre yapıyorum daha etin lafı bile açılmadı bakalım 7. Ay kontrolunde sorcam bendeSelamlar, et konusunda ne yapiyorsunuz? Saglik ocaginda ver dediler ama internette okudugum 1-2 sitede et suyu icin bile 7. Ay yaziyordu..
Kabak balkabağı havuç patates elma armut brokoli ve bize hipp organik mamanın sabah öğle arası için yulaflısı akşam öğünü içinde iyi geceler maması var şimdilik bukadar bunları 3 er gün denedik bi sıkıntı çıkmadı şimdi öğün araları tadımlık veriyorum 7. Aya kadar böyle devam edicezBizim dr sehir degistirdi, sonrasinda da aradigimizi bulamadik henüz. . Siz neler hazırlıyorsunuz peki neler önerdi