2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hg canim sebze purelerine corbalara zeytin yagi koymuyorsan bi c.k koy canim.bide armut kabizliga iyi geliyo
ya evet zaten anne sütü ile beslenirken bile hep kaka prblemimiz vardı şimdidekabızlık suan sadece kabak vereıyorum sebze olarak bende cvb ıcın tesekkurler kartanesi

Merhaba
Hos geldin. Benim oglumda ilk haftalarda oldu sanirim cunku cok huzurduzdu. Aa sonra alisti; huzursuzlugu gecti ve daha istekli olmaya basladi. Sen herhangi bir durumvfarkettin mi ek gidaya baslayinca?
k
Hg canim sebze purelerine corbalara zeytin yagi koymuyorsan bi c.k koy canim.bide armut kabizliga iyi geliyo[/QUO

Koymazmıyım gerisine kahvaltıya bile her sabah ac karnına mutlaka armut suyu Yada kahvaltısını armut püresi ama hala gün asırı yapamıyor tek sıkıntısı bu yoksa yemekler ılgılı hersey yolunda bugün sadece ıspanak köklerini haslatçyıp zeytinyagıyla çorba kıvamı verdim belki faydası olur

Merhaba
Hos geldin. Benim oglumda ilk haftalarda oldu sanirim cunku cok huzurduzdu. Aa sonra alisti; huzursuzlugu gecti ve daha istekli olmaya basladi. Sen herhangi bir durumvfarkettin mi ek gidaya baslayinca?
Hayır sadece kabızlık e tabi yapamayınca belli saatlerde sıkıntı yapıyor uyurken sürekli ayaklarını hareket ettiriyor (biz sallanarak uyuyoruz da)özellikle sabaha karşı hersabah5-7 nöbetindeyiz

İnşallah bizde aşılırız 10 gündür düzenli ek gıda alıyor sabah kahvaltısı öğlen sebze püresi aksam üzeri dönüşümü olarak meyveli yoğurt Yada meyve Yada uyku süresi uzarsa muhallebi ama aptamil sütlü pirinçli Yada ballı irmikli fln 50 cc olacak sekilde ama bütün gün aldığı ek gıda ıkı buçuk çay bardağını geçirmiyorum doktorum böyle önermişti inşallah sağlıkla beslenir bebişlerimşz olgunuz içîn teşekkürler

Günaydın kızlar...jeya bu fotoğraflar sana arkadaşım:-) biraz olsun özlemin gider belki:-):-):-)
P_20150105_093746.jpg
P_20150105_093740.jpg
P_20150105_093647.jpg
P_20150105_093746.jpg

Kizlar ankara ya lapa lapa kar yağdi dün .kızıma camdan baktırdim.Ne kadar anlamıştır bilmem tabi.:-)Bu tatil bizim foruma yaramadı herkes kayıplarda kizlarrr nerelere gittiniz

Ben oğlum 2 aylıkken adet oldum canım , bu arada bir müddet giremedim misafirlerim vardı nasılsınız kızlar ? Uykusuzluk durumları nasıl bizimki tam gaz devam

X