2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar dün doktor kontrolümüz vardı.hastane çok kalabalıktı.yavrum uykusuzluktan perişan oldu.çok şükür sağlığı yerinde bir dahaki kontrolünü 9 aylık olduğunda verdiler.cuma günü aşımız var şu karda kışta dışarı çıkmak da zor oluyo.

Canım bizde 4 temmuz dogumluyuz.şubatta ise basliycam.şimdiden alıştırdım.yoğurt beyaz peynir çorba elma püresi muz pekmez veriyorum.
Allah bağışlasın benim oğluşunla aynı gün doğumlu bebişiniz. Maşallah sizinki yemek konusunda iyimi bende veriyorum sizin verdiklerinizle aynılarini ama muz dışında diğerlerini yemek istemiyor ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum.

Allah bağışlasın benim oğluşunla aynı gün doğumlu bebişiniz. Maşallah sizinki yemek konusunda iyimi bende veriyorum sizin verdiklerinizle aynılarini ama muz dışında diğerlerini yemek istemiyor ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum.
Canım senin bebisini de Allah bağışlasın.ben yemek yemeye şöyle alıştırdım.biz yemek yerken sofraya bebişimi de oturttum.Yemek yerken bize baktı.sonra istemeye başladı bende az az verdim,şimdi de öğün olarak veriyorum.kızım tek başına yemeyi sevmiyor.birileri de muhakkak yiyecek:-)bizde ana kız birlikte yiyoruz,akşamda babamızla.İnşallah siz de tez vakitte alışırsınız.

bebisin kilosu falan nasıl benim kız bu ara kilo almiyo bu ay 445 gram almis
1,5 ayda 750gr aldik biz canım...
Yemek yemek konusunda da her şeyi denedik biz yemek yerken o kendi mamasını yemek istemiyor siz ne yiyorsanız ondan verin diyor. Yoğurt yedirmek için karşında yapmadığım soytarılık kalmıyor yine de yemiyor aç biliyorum açlıktan ağlıyor yemek yemiyor emmek olsun hemen saldırıyor...

1,5 ayda 750gr aldik biz canım...
Yemek yemek konusunda da her şeyi denedik biz yemek yerken o kendi mamasını yemek istemiyor siz ne yiyorsanız ondan verin diyor. Yoğurt yedirmek için karşında yapmadığım soytarılık kalmıyor yine de yemiyor aç biliyorum açlıktan ağlıyor yemek yemiyor emmek olsun hemen saldırıyor...
benim kız da geçen ay 7400 gelmişti.dün 7845 geldi ama bezine kadar çıkardık çıplak tartıldı.yeme konusunda demekki bebegin daha ek gıdaya hazır değil.kendileri hazır olduklarında istiyorlar zaten

Bu arada temmuz bebişlerinden diş çıkaran var mı bizim yeni gelecek herhalde elimiz ağzımızda alt damağı yoluyoruz resmen. Aşırı mızmızız bu durumu nasıl daha rahat atlatırız hanımlar sizce?

Kızlar havalar nasıl ben Konya'dayım hayat resmen felç , biraz önce elektrik kesildi eyvah dedim gitti doğalgaz annemlere diye hazırlandım onların elektrik varmış tabi bu havada gitmek çok zor olacaktı çok şükür geldi elektrik inşallah bir daha gitmez

Kızlar havalar nasıl ben Konya'dayım hayat resmen felç , biraz önce elektrik kesildi eyvah dedim gitti doğalgaz annemlere diye hazırlandım onların elektrik varmış tabi bu havada gitmek çok zor olacaktı çok şükür geldi elektrik inşallah bir daha gitmez
inşallah gitmez canım elektrik minik bebiklerimiz üşümesin:anneadayı:

iyi geceler kızlar, düzcede de hayat felç, acayip kar var.. pazartesi işe başlamıştım ama bugün yarın kardan işe gitmicem, başkanım sağolsun :) bizim dişler de ha çıktı ha çıkacak çıkamadı bi türlü, hep huzursuz hep huysuz..
bu arada whatsapp muhabbeti olmuş ben de takip etmek isterim orda, buraya pek devam eden kalmamış o yüzden sanırım.

X