- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimki yara oldu ama akıntı dikkatimi çekmedi. acaba yaranın kabuğu kalktığı için olmuş olabilir miArkadaşlar merhaba verem aşımızdan akıntı geldi oğlumun badisinde fakkettim normal mi sizlerde de oldu mu çok Endişe ettim
Evet kabuğu kalkmış ama Endişe ettim doktorumuza da ulaşamadımbizimki yara oldu ama akıntı dikkatimi çekmedi. acaba yaranın kabuğu kalktığı için olmuş olabilir mi
kız kardeşim hemşire ben ona sorar buraya yazarımEvet kabuğu kalkmış ama Endişe ettim doktorumuza da ulaşamadım
gerçekten mi çok memnun olurumkız kardeşim hemşire ben ona sorar buraya yazarım
canım bizimki de kabuk bağladı ama akıntı farketmedimArkadaşlar merhaba verem aşımızdan akıntı geldi oğlumun badisinde fakkettim normal mi sizlerde de oldu mu çok Endişe ettim
güle güle kullanın canım.ben oturur vaziyette koyuyorum kuzumu.doktorumuz oturabilecegini söylemişti.kızlar mama sandalyemiz geldi ve oğlum da sevdi. şimdilik yarı yatar pozisyonda kullanıyorum. ben memnun kaldım. hepsiburadadan 239 a almıştım. holmer indirimdeydi. bşr saat orda oyuncaklarıyla oynuyor iki gündür
Evet cnm bizde o kabuk düşünce olducanım bizimki de kabuk bağladı ama akıntı farketmedim
kusura bakma biraz geç oldu ama sordum. eğer çok akmıyorsa sıkıntı yok gözlemledin çok akıyosa milrop kapmış olabilir dedigerçekten mi çok memnun olurum
teşekkür ederim biz daha tam oturamıyoruzgüle güle kullanın canım.ben oturur vaziyette koyuyorum kuzumu.doktorumuz oturabilecegini söylemişti.
Bende oturur vaziyette koyuyorum Bazense yatar vaziyette artık oturabilirlergüle güle kullanın canım.ben oturur vaziyette koyuyorum kuzumu.doktorumuz oturabilecegini söylemişti.
Çok değil 4 5 damla birşey mikrop alacakta hiçbirşey yapmadım ki çamaşırlar ütüleniyor banyo suyunu da kaynatıyorum inşallah öyle bir durum yokturçok teşekkür ederimkusura bakma biraz geç oldu ama sordum. eğer çok akmıyorsa sıkıntı yok gözlemledin çok akıyosa milrop kapmış olabilir dedi
biz aşı olurken şişecek, kızarıp, yara olacak demişti hemşiremiz. muhtemelen içi iltihaplanoyordur. korkma 4-5 damla çok değil. dewam ederse doktora götürürsün. pazartesi dr randewum var orda da sorarım tekrarÇok değil 4 5 damla birşey mikrop alacakta hiçbirşey yapmadım ki çamaşırlar ütüleniyor banyo suyunu da kaynatıyorum inşallah öyle bir durum yokturçok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimbiz aşı olurken şişecek, kızarıp, yara olacak demişti hemşiremiz. muhtemelen içi iltihaplanoyordur. korkma 4-5 damla çok değil. dewam ederse doktora götürürsün. pazartesi dr randewum var orda da sorarım tekrar
biz de daha tam oturamıyoruz destekli şekilde oturuyorteşekkür ederim biz daha tam oturamıyoruz
Canım ben ankaradayım sanırım sende ankaradasin muayeneye nereye gidiyorsunÇok teşekkür ederim
Merhabaarkadaslar herzaman bu topiği okuyordum ancak uye olabildim 22temmuz doğumlu bir kızım var ek gıdalara basladık siz ne durumdasınız neler veriyorsunuz bebişlere acaba hazım problemi yasayan oluyor mu?
evet canım ilçesindeyim sen nerdesin?buarada kiloma özellikle yaptığım bişey olmadı sadece bi öğünde fazla yediysem diğer öğünde birazdaha hafif yedimKizzz jeya sen yozgatdamisin kız toprak çekmiş ya beni