2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben oğlum 2 aylıkken adet oldum canım , bu arada bir müddet giremedim misafirlerim vardı nasılsınız kızlar ? Uykusuzluk durumları nasıl bizimki tam gaz devam
ne güzel hemen olmuşsun darısı başıma inş. :) benim oğluş gece 2 yada 3 defa kalkıyor

U
Ben oğlum 2 aylıkken adet oldum canım , bu arada bir müddet giremedim misafirlerim vardı nasılsınız kızlar ? Uykusuzluk durumları nasıl bizimki tam gaz devam[/QUOTE

Uykusuz her gece benim bebeğim de emziği her düştüğünde uyanıyor saat bası emiyor bu yüzden gazı oluyor ve en sonunda sabaha karşı nöbet napıcazzz siz neler yapıyorsunuz

Va
Hiç bir şey yapamıyorum ben valla o ne zaman kalkarsa kalkıp emziriyorum ve en az 10 sefer kalkıyor , bizim gaz sorunumuz bitti çok şükür emzikte almadı oğlum alsaydı belki daha rahat ederdik
Benimki emmeseler uyuyor fakat emziğini derin uykuya geçmeden düşürürse bağırıyor küçücük bebecik ama tavşan uykusu bide bebekler gibi uyudum derler bebekler in uykusu gibi olsa oooo hepinize kolay gelsin arkadaslar özellikle uykusunu sevenlere

Selam kizlar oglumun pipisinden turuncu bir leke geliyor aylardir farkli doktorlara goturmeme ragman bi sonuc alamadim su ver gecer diyor su veriyorum gecmiyor son gunlerde cok artti sinirlerim cok bozuluyor yaa alsancakta iyi bi doktor varmis ona goturucem ama sizede bi sorayim dedim ayni durumu yasayan varmi

Selam kizlar oglumun pipisinden turuncu bir leke geliyor aylardir farkli doktorlara goturmeme ragman bi sonuc alamadim su ver gecer diyor su veriyorum gecmiyor son gunlerde cok artti sinirlerim cok bozuluyor yaa alsancakta iyi bi doktor varmis ona goturucem ama sizede bi sorayim dedim ayni durumu yasayan varmi
Canım ben ağustos annesiyim.aradada sizin topiğe girip fikirler alıyorum.ilk önce şunu sorayım emziriyormusun.bide vitamin ilacı sen alıyormusun?çünkü bende b vitamini alıyordum aynı senin dediğin gibi turuncu lekeler oluyordu bezinde.bende oyüzden yazmak istedim.

Canım ben ağustos annesiyim.aradada sizin topiğe girip fikirler alıyorum.ilk önce şunu sorayım emziriyormusun.bide vitamin ilacı sen alıyormusun?çünkü bende b vitamini alıyordum aynı senin dediğin gibi turuncu lekeler oluyordu bezinde.bende oyüzden yazmak istedim.

biz aşı olurken şişecek, kızarıp, yara olacak demişti hemşiremiz. muhtemelen içi iltihaplanoyordur. korkma 4-5 damla çok değil. dewam ederse doktora götürürsün. pazartesi dr randewum var orda da sorarım tekrar
doktora gittik ama bizim doktor kongreye gitmiş yoktu. soramadım. yerine bakan asistan da hiç bişey bilmiyodu. oğlum öksürüyo dedim. akciğer filmi istedi. çektirdik oğlumuz zatürre dedi. ama gilme baktım bişey gözükmüyo. ben bi uzmanıma soruyum dedi. bebeklerde sonradan kaybolan timusu zatürre sandı. uzmanı zatürre değiş demiş. kulak iltıhabı var antibiyotik yazıyorum dedi. yetişkinler için olan antibiyotiği yazmış. fark etmesen ne olacaktı acaba? çok sinirliyim. şuan sadece petirısu kullanıyoö üç gün kullanıp başka dra götürcem

Hayir kullanmiyorum vitamin emziriyorum

oğlumun bezinden de bazen geliyor önce çok korkmuştum ama dedikleri gibi suyu az alınca oluyormuş doktor önemli bişey olmadığını söylemişti.sıvı alımı az oldğu zaman olur.yine götür sen geçmiş olsun

ilk doğduğunda bizde de olmuştu susuz kalmıştır böbrekleri demişti dr hemen de geçti inşallah sizinde geçer

Be
Benim kızımda da doğduğu ılk hafta olmuştu benim bildiğim tam doymaz ise olurmuş ek gıda faln alıyor mu acaba

Kızlar bizde 15 temmuz doğumluyuz.sadece anne sütü veriyorum suyu bile çok nadir veriyorum.meyve sularını ve pürelerini tattırıyorum ufak ufak.ama işe başlayacağım artık herşeyden vermem gerek sanırım.uyku düzenimiz hiç yok gündüz iki sefer 40 dk falan uyuyor gecede 6 kez kalkıyoruz en az sizlerde nasıl bebişlerin durumları

Kızlar bizde 15 temmuz doğumluyuz.sadece anne sütü veriyorum suyu bile çok nadir veriyorum.meyve sularını ve pürelerini tattırıyorum ufak ufak.ama işe başlayacağım artık herşeyden vermem gerek sanırım.uyku düzenimiz hiç yok gündüz iki sefer 40 dk falan uyuyor gecede 6 kez kalkıyoruz en az sizlerde nasıl bebişlerin durumları[/QUOTE

Ah o 40 dk uykuları biliyormusun bilmiyorum ama bebekler kırk dk da bir uyanıp başarabilirse tekrar uyur benim kızımda öyle 40 dk da bir uyanıyor onu atlattıysa en fazla 2 saat Buda geceleri oluyor benim kızımda22 Temmuz doğumlu uyumadan emmesini için gıdalara başladık işe baslıyacaksan almıştır derim sebze püresi ile başlayabilirsin

Kızlar bizde 15 temmuz doğumluyuz.sadece anne sütü veriyorum suyu bile çok nadir veriyorum.meyve sularını ve pürelerini tattırıyorum ufak ufak.ama işe başlayacağım artık herşeyden vermem gerek sanırım.uyku düzenimiz hiç yok gündüz iki sefer 40 dk falan uyuyor gecede 6 kez kalkıyoruz en az sizlerde nasıl bebişlerin durumları
Canım bizde 4 temmuz dogumluyuz.şubatta ise basliycam.şimdiden alıştırdım.yoğurt beyaz peynir çorba elma püresi muz pekmez veriyorum.

X