- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 36
Sağol canım biz de emzik kullanıyoruz ben de yolculuk boyunca emzik vermeyi düşünüyorum inşallah sorunsuz atlatırız.Simdiden iyibyolculuklar canim kolay gecti emzik verdim kalkis inisler de emmedi ama kalktiktan sonra emdi emerken uyudu inene kadar 1 saat 15 dk surdu o saat boyunca uyudu izlirden kayseriye gelmistim emdigi icin emmek istemeyince emzik verdim yutkunmasini sagladim biberon almiyo kizim bu arada
Sağol canım inşallah ilerlemez ama balgam sökücü de kullanmasa nasıl atacak o balgamı çocuklar mafoldu ya .sanırım sizde balgam söktürücü şurup kullanıyosunuz. bize de asist vermişlerdi. bugün üniversite hastanesine götürdük kontrole bir yaşın altındaki çocuklara kullandırmıyoruz öksürüğü artırıyo dedi. kesin dedi. biz de öksürükte artış olmuştu. kestik paylaşmak istedim. iki günde 250 gr vermiş kuzum. hiç iştahı kalmadı. inş sizin hastalığınız bizim ki gibi ilerlemez
Cevaplamayi unutmusum kizimi kemerle bana bagladilar ama iniste uyuyodu o yuzden baglamadimSağol canım biz de emzik kullanıyoruz ben de yolculuk boyunca emzik vermeyi düşünüyorum inşallah sorunsuz atlatırız.
ilk 6 ay reglde duzensizlik normal canim.en gec 6 aydan sonra duzene gircekkızlar merhaba sıze bırsey soracagm doğumdan sonra kırkım cıktıktan sonra az regl oldum ardana 35 gun falan gectı tekrar oldum sımdı aradan 18 gun gectı lekelen me oldu sızde nasıl normal mı
Ceva
Cevaplamayi unutmusum kizimi kemerle bana bagladilar ama iniste uyuyodu o yuzden baglamadim
Kizlar merhaba
Biraz okudum ve pek cok kisinin bebeklerinin uyuma, beslenme saatlerinde degisiklik yasadigini yazdigini gordum. Daha huzursuz, surekli kucak isteyen bebekler var benim ki gibi.. Eger beraberinde herhangi bir hastalik yoksa ates oksuruk gibi bu durum cogunlukla 23-26 hafta arasi baslayan buyume ataginin bur sonucu olabilirmis. Sabirli olup beklemek lazimmis, sonrasinda muhakkak fizİksek ve beyinsel bir gelisim
oluyormus.
Ya bu paket sutlerden mi acaba bende yapmak istiyorumdakızlar doktor bugün demir beyin gelişimi için önemli kullan dedi. iki güne bir ver kilo başı dedi.sabah akşam bölebilirsin dedi. altıncı ayda kan alıp d vitamini ve demir deposuna bakıyoruz. bir yaşına kadar bir daha bakılmıyo dedi. beş ay bitince kucakta oturtabilirsin dedi. altı ay sonunda da destekli oturtmaya başlayın.yoğurt evde günlük inek sütünden mayala üç çay kaşığı başla dedi. aklıma bunlar geldi şimdilik
bi doktora mı götürseniz acaba? belki başka bir şeyi vardırKizlar carsamba asi vurulduk asidan beri huzursuz gunduz yine biraz uyuyo gece hic uyumuyo uyumasa yine iyi apartmani ayaga kaldircak kadar susmadan agliyo salliyorum kucakta gezdiriyorum yok napcami sasirdim boyle olan varmi surekli agliyo ya
yok günlük süt dedi. ben aoç nin şişedeki günlük sütlerimden alıcam. köyden de doğal yoğurt mayası getirtecem günlük 125 ml lik kavanozlara mayalıcam. ama hemrn başlamayacam. hastalığımızı atlatalım öyle. zaten iitahsız anne sütü alsın istiomYa bu paket sutlerden mi acaba bende yapmak istiyorumda
Goturdum ama biseyi yok diye yolladilar of ya baska bi doktora dahami gostersem bi sorayim dedimbi doktora mı götürseniz acaba? belki başka bir şeyi vardır
biz de de oldu aşıdan sonra ben de dönemseldir diştir dedim meğer hastaymış oğlum. hasta olmasın da geçer inş dönemseldirGoturdum ama biseyi yok diye yolladilar of ya baska bi doktora dahami gostersem bi sorayim dedim
Goturdum ama biseyi yok diye yolladilar of ya baska bi doktora dahami gostersem bi sorayim dedim
Merhaba herkese,hasta olan bebişlere acil şifalar dilerim,evde misafirim var yatılı yaklaşık on gündür,bebeğim huysuz,uyutmaya çalışırken göğsümü yumrukluyor bağrış çağrış uykuya dalıyor,vücudu ateş var gibi sıcak, ateşine baktım normal,sormak istediğim diş çıkarma aşamasında bebekler günfüz ve gece de huysuz mu oluyor?
Kızlar uzun süredir (temmuz annesiyim doğumdan beri belkide) aranıza katılamadım malum bebek bakımı vs. Ama bugün su yazılanları okudum da içime bi şüphe girdi.temmuzda doğan neredeyse tüm bebeklerimizde bronsit öksürük almış başını gidiyorbenimki de dahil.iki gündür öksürmeye başladı.hepsi aynı zamanda aynı anda.böyle olunca aklima tek bisey geliyor: aşılar.bebeklerin ya bağışıklığını fazlasıyla azaltıyor yada başka bi etki yaparak hastalanmasına sebep oluyor.çünkü listelerde gerekli gereksiz o kadar aşı var ki ben o kadar kiyamiyorum yavrularimiza.
a
belki pişik olabilir, poposunu kontrol et cnm. Benimki de huysuz bu aralar, poposu kızarmış ondan diye düşünüyorum yatırınca acıyor tabi doğal olarak. Zeytinyağı sürdüm, bir dahaki açtığımda da kuruladım pudra sürdüm bakalım nolacak