benım doktorumda artık baslaya bılırsınız dedı ama daha arastırmadım ılk ek gıda olarak ne verıyorsunuz bı yardımcı olurmusunuzEk gidaya adim attik inss hadi bismillahh uc bes ck yogurtla basladik boyle boyle bir ay ay devam etmeyi düşünüyorum bir ay sonra ogun olarak vercem.ins o zaman 5 buçuk aylık olacak...
Yogurt meyve suyu meyve puresi muhallebi sebze puresi ve corba olarak devam etmeyi düşünüyorum şimdilik...zaten ayri seferlerde yiyecegi icin ve farkli meyve sebzeler 3 gün kuralına gore verecegimiz icin 6 ayini bulur ogun olmasibenım doktorumda artık baslaya bılırsınız dedı ama daha arastırmadım ılk ek gıda olarak ne verıyorsunuz bı yardımcı olurmusunuz
Ama sabah cok erken saatte bitiyormus. İki gundur gidiyorum kalmadi diyorlar. Her zaman nasil bulurum bilemedimCanim buyuk marketlerde gunluk sisede satiliyo keci sutu.
Canin gecmis olsun cok. Umarim bir daha tekrarlamaz ama tekrarlarsa gotur canim. Cok ufaklar insan cok korkuyo ya, hayirlisiyla bir buyuselerdi.Çok geçmiş olsun canım
Bende inek sutu ile yapicam sanirim, keci sutuyle yapilan agir oluyormus oule diyorlar. Peki sevdimi canim senin minnos yogurdu? Ben ilk defa yarin vericemBen inek sütü kullanıyorum canım
Evet canim hem zor hem de biraz tadi agir diyorlar. Bilemedim bende ama sanirim yarinda bulamazsam inek sutu kullanicamkeçi sütü anne sütüne daha yakın ama bulmak zor, inek sütünden mayalıyorum zaten büyük oğluma ,ufaklığa da ondan veririm
Ilk kasikta yuzunu burusturdu ama devaminda vermiyorum diye sinirlendi kasigi gorunce agzinu aciyo.. Daha vercektim esim yeter dedi 4,5 ck yedi bakalımBende inek sutu ile yapicam sanirim, keci sutuyle yapilan agir oluyormus oule diyorlar. Peki sevdimi canim senin minnos yogurdu? Ben ilk defa yarin vericem
Yerimm ben onu yaa.. Maasaallh kuzuna insallah hep boyle olur ve guzel yer annesiIlk kasikta yuzunu burusturdu ama devaminda vermiyorum diye sinirlendi kasigi gorunce agzinu aciyo.. Daha vercektim esim yeter dedi 4,5 ck yedi bakalım
Benimde yagli ben ilk defa burda okudum ama vardir belki baglantisiev
evet yağlı ve oğlum sadece anne sütü alıyo.
Hangi marka başka birşey örtmüyor musunuz?Ben uyku tulumu giydiriyorum canım
Valla canım bimden almıştım markasını falan hiç hatırlamıyorum :) başka bir şey örtmüyorumHangi marka başka birşey örtmüyor musunuz?
Ben mothercare den aldim. Sadece uyku tulumu ile yatiyor, cok memnunumHangi marka başka birşey örtmüyor musunuz?
Odanın sıcaklığını kaçta tutuyorsunuz?Ben mothercare den aldim. Sadece uyku tulumu ile yatiyor, cok memnunum
Bizim ev ortalama 23 derece. Odasida oyle. Yatmadan once 1 saat kadar da buhar makinasini aciyorum.Odanın sıcaklığını kaçta tutuyorsunuz?
Kizlar nasilsiniz canlar ben 2cocukla coook yogunum sizleri cok ozledim hicran benelse bufy nlr yapiyosnz
Kızlar merhaba oda sıcaklığını kaçta tutuyorsunuz bir de uyurken ne örtüyorsunuz bebişlerinizin üzerine
meyve suyunu cam rendeden mı gecırıyorsunuzYogurt meyve suyu meyve puresi muhallebi sebze puresi ve corba olarak devam etmeyi düşünüyorum şimdilik...zaten ayri seferlerde yiyecegi icin ve farkli meyve sebzeler 3 gün kuralına gore verecegimiz icin 6 ayini bulur ogun olmasi