2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Arkadaslar merhaba
Bazi bebeklerin hasta olmasina cok uzuldum umarim hemen toparlarlar ve kimsenin bebegi hasta olmaz. Bebeklerin hastanmasi kadar insanin kendini caresiz hissettigi bir durum olamaz. Allah yavrularimizi buyuturken hepimizin yardimcisi olsun.

Arkadaslar merhaba
Bazi bebeklerin hasta olmasina cok uzuldum umarim hemen toparlarlar ve kimsenin bebegi hasta olmaz. Bebeklerin hastanmasi kadar insanin kendini caresiz hissettigi bir durum olamaz. Allah yavrularimizi buyuturken hepimizin yardimcisi olsun.
teşekkürler. inşallah çabuk iyileşir kuzularımız

sizde macrolü kullanmaya başlayınca kakasında pişmiş yumurta bayazı gibi şeyler oldu mu? kaç gündür kullanıyosunuz canım. kaç günde etki eder acaba
Bizim kakamızda henüz olmadı ama ben daha dün kullanmaya başladım belki de onun içindir bilmiyorum ama kakasını çok yapmaya başladı sizde de öyle oluyor mu ?

Bizede bronsit dedi canim ventolin ve zaditen verdi
Hastalandılar diye insan üzülüyor ama sonuçta anne sütü alırken vücudu savaşmayı öğreniyor , maalesef hastalıkta hayatın bit parçası rabbim şifa versin böyle böyle öğrenecekler işte . Rabbim beterinden korusun

çok
Hastalandılar diye insan üzülüyor ama sonuçta anne sütü alırken vücudu savaşmayı öğreniyor , maalesef hastalıkta hayatın bit parçası rabbim şifa versin böyle böyle öğrenecekler işte . Rabbim beterinden korusun
doğru söylüyosun Allah beterinden saklasın

Gunaydinlar herkese :):):KK53: kizimla dun memlekete annemin yanina geldim ucakla geldik tabi kizim durmazsa ya aglarsa diye kac gundur tasalaniyodum ama oyle olmadi kalkarken emzirdim emereken gogsumde uyudu inis yapana kadar deliksiz uyudu :nazar::nazar:

Gunaydin kizlarr..bi yardim edin bana ya ne yapacagimi sasirdim. Oglumun az da olsa bi uyku duzeni vardi ama iki gundur mahfolduk. Kucaktan biraktigim an uyaniyo ve aglamaya basliyo sabaha kadar kucakta uyumak istiyo. Nedn acaba? Ates ishal vs. Hic bisi yok.

Arkadaslar çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir bebekler hiç bir bebek hasta olmasın daha minicikler bizimde babamız gripti gecti gececek bizimkine inş gecmeden atlatırız şu günleri

Gunaydin kizlarr..bi yardim edin bana ya ne yapacagimi sasirdim. Oglumun az da olsa bi uyku duzeni vardi ama iki gundur mahfolduk. Kucaktan biraktigim an uyaniyo ve aglamaya basliyo sabaha kadar kucakta uyumak istiyo. Nedn acaba? Ates ishal vs. Hic bisi yok.

Canım benim kızımda aynen uyanıyo en ufak bi sesten ankamadım ne olduğunu oyun halısından alıp beşiğe ordan kpltuğa kucağa vs gezip duruyoruz banyo yaptırdığım halde uyumadı inanamıyorum.

Merhaba herkese,hasta olan bebişlere acil şifalar dilerim,evde misafirim var yatılı yaklaşık on gündür,bebeğim huysuz,uyutmaya çalışırken göğsümü yumrukluyor bağrış çağrış uykuya dalıyor,vücudu ateş var gibi sıcak, ateşine baktım normal,sormak istediğim diş çıkarma aşamasında bebekler günfüz ve gece de huysuz mu oluyor?

Gunaydinlar herkese :):):KK53: kizimla dun memlekete annemin yanina geldim ucakla geldik tabi kizim durmazsa ya aglarsa diye kac gundur tasalaniyodum ama oyle olmadi kalkarken emzirdim emereken gogsumde uyudu inis yapana kadar deliksiz uyudu :nazar::nazar:
Günaydın canım biz de sömestr da uçak yolculuğu yapıcaz ben ve kızım ilk kez uçağa binicez nasip olursa..Bebeğini kemerle sana bağladılar di mi?Yoksa ana kucağı falan kullandıniz mı?İnerken de emzirdin mi? Bakalım bizimki nasıl geçecek ..

Kızlar uzun süredir (temmuz annesiyim doğumdan beri belkide) aranıza katılamadım malum bebek bakımı vs. Ama bugün su yazılanları okudum da içime bi şüphe girdi.temmuzda doğan neredeyse tüm bebeklerimizde bronsit öksürük almış başını gidiyorbenimki de dahil.iki gündür öksürmeye başladı.hepsi aynı zamanda aynı anda.böyle olunca aklima tek bisey geliyor: aşılar.bebeklerin ya bağışıklığını fazlasıyla azaltıyor yada başka bi etki yaparak hastalanmasına sebep oluyor.çünkü listelerde gerekli gereksiz o kadar aşı var ki ben o kadar kiyamiyorum yavrularimiza.

Arkadaslar çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir bebekler hiç bir bebek hasta olmasın daha minicikler bizimde babamız gripti gecti gececek bizimkine inş gecmeden atlatırız şu günleri

Canım benim kızımda aynen uyanıyo en ufak bi sesten ankamadım ne olduğunu oyun halısından alıp beşiğe ordan kpltuğa kucağa vs gezip duruyoruz banyo yaptırdığım halde uyumadı inanamıyorum.

Merhaba herkese,hasta olan bebişlere acil şifalar dilerim,evde misafirim var yatılı yaklaşık on gündür,bebeğim huysuz,uyutmaya çalışırken göğsümü yumrukluyor bağrış çağrış uykuya dalıyor,vücudu ateş var gibi sıcak, ateşine baktım normal,sormak istediğim diş çıkarma aşamasında bebekler günfüz ve gece de huysuz mu oluyor?

Herkes de aynı dert var benim kızım da uyanıkken huysuzluk ediyor sadece kucağıma alıp diğer odaları gezince susuyor.Uykusu var ama uyutamıyorum kolay kolay.Normalde ayakta sallardım artık çırpınıyo sallatmıyo.Bazen kucakta pışpışlayarak uyutuyorum ona da bazen müsade etmiyo.Emzirerek uyutuyorum 3 saatte bir emzirme falan yalan oldu artık bütün düzenimiz bozuldu.Niye böyle olduk ben de merak ediyorum.

Bugün ben de gördüm beyaz beyaz şeyler kakasında ve söylediğin gibi kıvamı değişti.
sanırım sizde balgam söktürücü şurup kullanıyosunuz. bize de asist vermişlerdi. bugün üniversite hastanesine götürdük kontrole bir yaşın altındaki çocuklara kullandırmıyoruz öksürüğü artırıyo dedi. kesin dedi. biz de öksürükte artış olmuştu. kestik paylaşmak istedim. iki günde 250 gr vermiş kuzum. hiç iştahı kalmadı. inş sizin hastalığınız bizim ki gibi ilerlemez

Günaydın canım biz de sömestr da uçak yolculuğu yapıcaz ben ve kızım ilk kez uçağa binicez nasip olursa..Bebeğini kemerle sana bağladılar di mi?Yoksa ana kucağı falan kullandıniz mı?İnerken de emzirdin mi? Bakalım bizimki nasıl geçecek ..
Simdiden iyibyolculuklar canim kolay gecti emzik verdim kalkis inisler de emmedi ama kalktiktan sonra emdi emerken uyudu inene kadar 1 saat 15 dk surdu o saat boyunca uyudu izlirden kayseriye gelmistim emdigi icin emmek istemeyince emzik verdim yutkunmasini sagladim biberon almiyo kizim bu arada

X