• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar ya bu ara canım limon yemek istiyor portakal gibi yiyorum iki üç tane 🤭 inşallah şifa olur minigime

Bende bu hafta hareket kısıtlaması çok arttı,tek başıma kalkamıyorum oturduğum yerden.
  • Sağdan sola soldan sağa dönmek yataktan doğrulmak çok zor.
  • Karnım iyice aşağı indi artık yanlarımdan sanki çekiştiriliyor gibiyim.
  • Kasıklarım ve belimde şiddetli değil ama sürekli ağrı var.
  • Arada sanki vajinam içerden yırtılıyor gibi değişik bir acı oluyor.
  • Kasıklarımda baskı çok arttı.
  • Memelerime bazen iğne batıyor gibi oluyor.
  • Nefes darlığı başladı.
  • Sürekli kasılıyorum karnım acayip şekillere giriyor.
Bu haftanın güncellemeleri 😂
Ohh ohhh içimiz açıldı 😂

Çatlak bende de hiç yok ama benim annemde de yok teyzemin karnına baktım geçen onda da gözle görülür çatlak yoktu, ben 5. Aydan beri yağ krem vs de düzenli kullandım bilmiyorum etki mi etti genetik mi çalıştı 😬
Bizde de aynı annemde ve ablamda karın bölgelerinde çatlak yok bizde genelde kalçada çatlak oluşuyor. Ben yine de karnımda da olmasın diye ilk öğrendiğim günden beri yağlıyorum karnımı şu ana kadar hiç olmadı sonra da inşallah olmaz
merhaba hanımlar gögüslerinizden sıvı geliyor mu?
Benden bir defa sıvı olarak duşta akmıştı onun dışında sanırım biraz geliyor ve kuruyor beyaz yapıyor göğüs ucunu

Bizde de aynı annemde ve ablamda karın bölgelerinde çatlak yok bizde genelde kalçada çatlak oluşuyor. Ben yine de karnımda da olmasın diye ilk öğrendiğim günden beri yağlıyorum karnımı şu ana kadar hiç olmadı sonra da inşallah olmaz

Benden bir defa sıvı olarak duşta akmıştı onun dışında sanırım biraz geliyor ve kuruyor beyaz yapıyor göğüs ucunu
Takip ediyorum kuruyunca beyaz olmuyor goguslerim dolu dolu olmus kenarını ellesem bile sıvı akıyor damla damla sonuc ne gösterecek

Benim bir göğüs ucum resmen sarı kabuk 🤷🏻‍♀️ 4.aydan beri falan öyle sanırım ve geçmiyor anlamıyorum duşta sıcak suyla uyarmadan ovalıyorum ama geçmiyor. Annem de hamileliğinde yaşamış ama bilemedim aranızda yaşayan var mı?

Gece olunca bu kasılmalar başlıyor ya şuan karnım çok sert ağrı yok diye önemsemiyorum ama

Benimde öyle oluyor normalde çarpıntım ara ara oluyor ama hastane söz konusu olunca fırlıyor insan daha da panik oluyor kapıdan çıktığın an geçiyor elimde değil bende çok uzun zamandır yok ama yaklaşık 1 senedir böyle
Çok zor bir durum Allahtan bu psikolojik tansiyon bebeğe zarar vermiyormuş. Yoksa ilaç kullanmayı düşünüyodum. Nabzın da zaten seni yorar bebeğe zararı yok dedi doktor.

Benim çok ciddi belli oluyor canım yani el mi ayak mı bilmiyorum ama ikisinden biri olduğu çok belli oluyor bildiğin itiyor sivri oluyor 😬😬 sırtını da anlıyorum artık, sırtını dayadığında sağa veya sola nefes alış verişi dışarıdan izlenebiliyor 🥹

Şuan benim öyle canım dizi ya da dirseği sanırım karnımdan çıkacak gibi oluyor 😂 eşim sürekli şok geçiriyor 😂😂
Yaaa ne güzel😍😍kızlar ben henüz parmaklarını ayaklarını vs belirgin bi sekilde yüzeyden göremedim hic. Sadece tekmeleme, seyirme vs seklinde oluyor hareketleri 🥺🥺

Yaa o zaman normal umarım erken doğumu tetiklemez süt kanalları açılıyor diye düşünmeye başlıyorum bakalım
Ben emzirmeye cok hevesli degilim ama verebildigim kdr vericm tbiki ama hevesim yokya sut dolup tascak heralde arkdsm 😆😆 sanmiyorum erken dogm vs getirme aklina hic 😆

Ben emzirmeye cok hevesli degilim ama verebildigim kdr vericm tbiki ama hevesim yokya sut dolup tascak heralde arkdsm 😆😆 sanmiyorum erken dogm vs getirme aklina hic 😆
Oldugu kadar artık gittiği yere kadar vericez sütü 😅 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 bizim bebeler biraz erkenci çıktı gelmeye meraklılar vakitlice gelsinler

Yaaa ne güzel😍😍kızlar ben henüz parmaklarını ayaklarını vs belirgin bi sekilde yüzeyden göremedim hic. Sadece tekmeleme, seyirme vs seklinde oluyor hareketleri 🥺🥺
Ayy sakin bir bebiş olur belkii harika bence 😬 bizim kız çılgın olacak anne baba çok yaramaz bebeklermiş kaçarı yok 🙈

Back
X