Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Hiç yalancı kasılma hissetmedim galiba ya ya da nasıl bir sey oldugu hakkında bilgim yok kızlar🥺Bu arada 33+1 haftalığız kızlar hamileliğimden beri hiç çatlağım olmadı🧿 ama bugün internette hep 8. aydan sonra 9. ayda oluyor catlaklar diye bir sey okudum. 9. ayda birden bire mi oluyor nasıl oluyor. Aranızdaböyle catlak olusanlar var mı?
Bende cok merak ediyorum acaba olucak mi diye su anda bendede hic yok ama sanki bazi yerlerinde kirmizi biseyler var gibi anlayamiyorum

Annesine kıyamayan bir oğluş diyelim 🥹 bizim kız karın duvarımı yırtıyor bildiğin kedi gibi tırmıkladığına eminim 😂😂😂🙈
Doğduktan sonra da tam tersi olur genelde öyle diyorlar 😂 kızlara daha uysal, erkekler için ise düz duvara tırmanır derler ama süreç gösterir bunu 😂umarım bizi cok üzmezler canim

Bende cok merak ediyorum acaba olucak mi diye su anda bendede hic yok ama sanki bazi yerlerinde kirmizi biseyler var gibi anlayamiyorum
Kırmızı bi seyler varsa catlak baslangıcı diyorlar canım bol bol nemlendir o bölgeyi. Umarım olmaz🥺🙏🏻
Benimki de sakin 🫠 grubun erkek bebekleri sakin, kızlar çılgın herhalde :D
Öyle galiba ya anlatılanlar çünkü bende hiç yok ya gerçekten çok sakin ya da pozisyondan. Arada çok cosuyor ona bile şaşırıyorum😂😂

Benim de öyle akşam oldumu eşim eve gelince ağrılarım başlıyor 😅 bizim bebeler gelmeye merakli çıktılar
Aynen valla dünden beri sıklaştı karnımın sertleşmesi yarın daha 34+0 olacağım en son 9 gün önden gidiyordu şimdi durum ne bilmiyorum pazartesi kontrolde

Kızlar sizlerin ve bebeklerinizin güncel kilo durumu ne suan🌸
31+0 dayim kuzu +12 kilo ile devam bebis 1750 idi 5 gun once boyunu hatrlamoyorum bu ara yine birqz kacti ipin ucu +10 du aslinda ama tatli borek bayram.cilginligi hoppp hemen 2 kilo alivermisim benim doktorum cok.takiltili kiloya o yuzden agzimi tutmak zorundaym 😆😆

Aranızda silikon meme ucu aparatını kullananız oldu mu? Mantıklı bir sey mi ? Yara olusumunu falan mı engelliyor ne işe yarıyor tam olarak? Görümcemde acılmamıs bi kutu vardı verdi de hic bilgim yok

Kızlar sizlerin ve bebeklerinizin güncel kilo durumu ne suan🌸
33+2 deyim canım bebiş 32+0 da 1942 gramdı şuanda bilmiyorum haftaya pazartesi gideceğim tekrar ama hesaplarıma göre 25-30 gram aralığında alıyor günlük, bende 9 kilo aldım

Back
X