2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
a

belki pişik olabilir, poposunu kontrol et cnm. Benimki de huysuz bu aralar, poposu kızarmış ondan diye düşünüyorum yatırınca acıyor tabi doğal olarak. Zeytinyağı sürdüm, bir dahaki açtığımda da kuruladım pudra sürdüm bakalım nolacak :KK17:
canım doğal zetinyağı sür her açmada iyice kuruladıktan sonra. pudra solunum yolu enfeksiyonuna sebep oluyomuş. parçalar yapışıyomuş önerilmiyo. benim oğlum da çok kötü pişik olmuştu. desitin, bepantol, hematen hiç biri geçirmedi. zeytinyağı iki günde geçirdi. ben artık sadece zeytinyağı kullanıyorum. çok şükür pişik derdimiz olmuyo. geçmiş olsun

GÜNAYDIN KIZLAR. PAMUKÇUK OLMUŞTUKYA PAMUKÇUĞUMUZUN BÜYÜK BİR KISMI GEÇTİ ANCAK ŞİMDİDE BACAKLARIMIZDA SİVİLCE TARZI ŞEYLER ÇIKMAYA BAŞLADI. YARIN 5 AYIMIZ DOLUYOR BU AY O KADAR SIKINTILI GEÇTİ Kİ ANLATAMAM. GECE UYKUDAN UYANIP AĞLAMALARIMIZ MI DERSİNİZ MEMEYİ REDDETMELERİMİZ Mİ DERSİNİZ TÜM SORUNLARI YAŞIYORUZ ANLAYACAĞINIZ. YAZ GELSE ARTIK BİRAZ AYAKLANSALAR ÇİMLERE UZANIP OYUNLAR OYNASAK DİYE HAYAL EDİYORUM AMA O VAKTE DAHA ÇOK VAR BİR DE DİŞ ÇIKARMA FASLIMIZ OLACAK Kİ BELKİ DE BUNLAR İYİ GÜNLERİMİZ NE DERSİNİZ?

günaydın iyi sabahlar bebeğim artık tam anlamıyla ben büyüdüm diyor. uykusunu düzene soktum ne güzel derken herşey başa döndü. uslu bi çocuk derken inatçı çıktı.memeyi zaten gündüzleri ret ediyor anca nazla şebeklikle zor veriyorum oda gönlü olursa ağladığı zaman yastığını, çarşafını çekip atıyor, oturumuna gelmeye çalışıror. bide hergün aynı saatte ağlama krızine giriyor.
zor günler kapıda galiba.

günaydın iyi sabahlar bebeğim artık tam anlamıyla ben büyüdüm diyor. uykusunu düzene soktum ne güzel derken herşey başa döndü. uslu bi çocuk derken inatçı çıktı.memeyi zaten gündüzleri ret ediyor anca nazla şebeklikle zor veriyorum oda gönlü olursa ağladığı zaman yastığını, çarşafını çekip atıyor, oturumuna gelmeye çalışıror. bide hergün aynı saatte ağlama krızine giriyor.
zor günler kapıda galiba.
Benimki de gece uyanıp memeyi emip yatıyordu şimdi uyanıyor ağzını memeye uzatıyor kafayı geriye bir ittiriyor bir çığlık bir feryat yapmadığımız şebeklik kalmıyor aynen. Pamukçuk bizi mahvetti çocuk memeden soğudu resmen yaa...

Benimki de gece uyanıp memeyi emip yatıyordu şimdi uyanıyor ağzını memeye uzatıyor kafayı geriye bir ittiriyor bir çığlık bir feryat yapmadığımız şebeklik kalmıyor aynen. Pamukçuk bizi mahvetti çocuk memeden soğudu resmen yaa...
geçmiş olsun benim kız bevaz tenli bide ağladımı gözleri yüzü kıpkırmızı oluyor dayanamıyorum . yavaş yavaş dönmelerde başladı ama çok tatlı oldular ya.

Gunaydin kizlar nasilsiiz minikler nasil.. Bizim hastalik hafifledi ama oksurugu hala var zor atlatacak gibi..rabbim sifalarini versin en kisa zamanda...

Oglum hic pisik olmadi cok şükür ne pudra ne pisik kremi kullandım spreyli bi siseye zeytin yagi koydum her alt acmada sikiyorum...

Dis bugdayini sormuş bi ark ven yapmayi düşünüyorum ama bahar gelsin oyle biraz geç olacak ama kis günün de yapmak istemiyorum hem.bu ara hasta oglum hassaslasti kalabalik olur ...

Ek gidaya adim attik inss hadi bismillahh uc bes ck yogurtla basladik boyle boyle bir ay ay devam etmeyi düşünüyorum bir ay sonra ogun olarak vercem.ins o zaman 5 buçuk aylık olacak...

Kizlar selam
Ek gidaya gecen anneler yogurdu inek sutunden mi keci sutunden mi yapmayi planliyorsunuz? Bizim doktor israrla keci sutu diyor sindirimi kolay oldugu icin. Ama bulmakta zorlandigim icin inel sutunden mi yapsam diyorum

Kizlar selam
Ek gidaya gecen anneler yogurdu inek sutunden mi keci sutunden mi yapmayi planliyorsunuz? Bizim doktor israrla keci sutu diyor sindirimi kolay oldugu icin. Ama bulmakta zorlandigim icin inel sutunden mi yapsam diyorum
Canim buyuk marketlerde gunluk sisede satiliyo keci sutu.

Kizlar selam

keçi sütü anne sütüne daha yakın ama bulmak zor, inek sütünden mayalıyorum zaten büyük oğluma ,ufaklığa da ondan veririm

Kızlarr Nasılsıniz biz çok fenayz kızım dün gece çok ateşledi akşam üstü 38 lerdeydi şurup fitil falan fayda etmedi gece 40 a çıktı çok korktm hemen ılık duş aldırdım ondan sonra düştü ama askılıyla yatırmıştım üstünede ince bişey örtmüştüm ama açmış 5 de yatmışdk üç saat uyumuşuz bi uyandım ki eli ayağı buz gibi olmuş iyice hasta olcak diye çok korkuyorum bugünde öle çıkmaya başlarsa hemen götürücem :KK43:(

Kızlarr Nasılsıniz biz çok fenayz kızım dün gece çok ateşledi akşam üstü 38 lerdeydi şurup fitil falan fayda etmedi gece 40 a çıktı çok korktm hemen ılık duş aldırdım ondan sonra düştü ama askılıyla yatırmıştım üstünede ince bişey örtmüştüm ama açmış 5 de yatmışdk üç saat uyumuşuz bi uyandım ki eli ayağı buz gibi olmuş iyice hasta olcak diye çok korkuyorum bugünde öle çıkmaya başlarsa hemen götürücem :KK43:(
çok geçmiş olsun inş hasta olmaz

çok geçmiş olsun :KK61: Benim evde sadece calpol var, fitil olarak ne kullanıyorsunuz böyle durumlarda. Allaha şükür şimdiye kadar ateşlenmedi oğlum ama yinede tedbirli olmak lazım. Dün dr'a gittim unuttum yine sormayı yaaa :KK34:

Çok geçmiş olsun canım

allhım tam meme sorunumuz bitti artk derken şimdide hastalık çıktı inş işdahı kaçmaz yawrumun geneoff off çok zormuş annelik
:KK61::KK61::KK61:

Canim cok gecmis olsun.benimkinde de dun hapsuruk burun akintisi basladi.burun tikannikligindan kaynakli bi kac kezde oksurdu.bugun hapsuruk ve burun akintisi devam ediyor.oksuruk yok.ama dun ben yinede bi cay kasiggi calpol verdim.bugunde bi anda huysuzlandi agladi.bi baktim atesi yukseliyo.37.5 ölctum ilk kez ateslendi.yine calpol verdim.zzaten bol bol emziriyorum.yine meme uclarim aciyo.emerken uyuyakaldi.elimle baktim dusmustu.insallah duzelir bebeklerimiz.Allah şifa versin.

X