Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
evet canim buyudu simdi kardes istiyor. 2 dusuk oldu ondan sonra simdi insallah saglikla kavusuruz. oglum daha bilmiyor bisey ama senin karninda bebek var diyor hiss ediyor. daha ben test etmeden bilmeden bile karninda bebek var diyip kafasini karnima koymustu ondan 10 gun sonra testde cikti
Saglikla gelsin insallah canim 😍 oyy abisi buyumus de hissetmis resmen melek kalbiyle kardesinin gelecegini 🙏🏼

Ben de ozellikle bulantimin olmadigi gunler yuksek performans yedigimde yasadim hep dikkat ettim de 🙈 az az sık sık yemeyi bu sebeple oneriyorlar sanirim
evet canım hiç bişey istemiyo sonra uzun süre açlık olunca yediklerim de fazla geliyo bi de bayram mağlum biraz yeme düzenim bozuldu bidaha dikkat etcem, bi geçse bu akşam zorladı biraz🥹

Ben gurbetteyim kızlar baklavanın diyarı Antep’te canım evde yapılan cevizli baklava çekiyor yiyemedim tüm bayram ya buradaki ev baklavası diye satılanlar bile profeyşınıl hazır baklava gibi 😔

Çok halsizim grip oldum bayramın ilk gününde başladi burunlarim dolu dolu çok sinir oldum ya ne yapcam ben 😔
gecmis olsun. bana doktorum bol bol su icmeyi c vitamini almayi soylemisti sen yine doktoruna sor istersen. suyu cok ic bir ayagin tuvaletde kalsin o derece demisti su ya da sicak biseyler iyi gelir sicak corba

gecmis olsun. bana doktorum bol bol su icmeyi c vitamini almayi soylemisti sen yine doktoruna sor istersen. suyu cok ic bir ayagin tuvaletde kalsin o derece demisti su ya da sicak biseyler iyi gelir sicak corba
Tamam o zaman ben meyvelere abanayım hemen 1tane yemiştim sabah

Ay bende o da yok ama gobek masallah 🤣 bugun annemler kahveye geldi, iki gun gorusmedik yine buyumus civciv gobegin diyor ajdjdjdp
Ayyy tamamen şişkinlik ödem deseydin gerçekten hamilelik de x2 oluyor 😂
kızlar iyi akşamlar herkese🥰 yemekten sonra çok fazla hazımsızlık oluyo sizde de var mı, midem ağzımda sanki geçirmek için uyguladığınız bi yöntem var mı😔
Bende öyleyim az yesem de çok yesem de o mide hazmedemiyor maden suyu yeşil elma kanka oldu onlarsz asla 😂

Kızlar sol tarafımda dolgunluk hissi var bugün yoğun şekilde sizde de varmı. Bazen yürürken bazen tam otururken sol kasıkta hafif bir batma gibi birşey oluyor. Yumurtlama dönemi hani bir tarafta dolgunluk hissedilir ya ona benzer bişey. Sizde hissediyor musunuz yoksa bende sıkıntı mı var sizce ?

Kızlar sol tarafımda dolgunluk hissi var bugün yoğun şekilde sizde de varmı. Bazen yürürken bazen tam otururken sol kasıkta hafif bir batma gibi birşey oluyor. Yumurtlama dönemi hani bir tarafta dolgunluk hissedilir ya ona benzer bişey. Sizde hissediyor musunuz yoksa bende sıkıntı mı var sizce ?
Solda mı yerleşti acep

Aynı bende öyle bir kere gittim henüz kese vardı 3 hafta sonra gel dedi araya bayram falan girdi derken 9 haftalık oldum kalp sesini cumartesi duyucam🥹

Kuzum geçmiş olsun iyisindir insallah sevindim
Herseyin yolunda olmasına ❤️
Bende ayni haftaya gel dedi5+6 di bende bayram sonrası na aldim garanti oldun dedim

Ben de daha duymadım, bir duyup oh çeksem rahatlayacağım böyle sürekli diken üstündeyim. Sürekli boş gebelikle ilgili yazılar okuyorum, stresli bir süreç gerçekten. Umarım en kısa zamanda biz de rahatlarız.

Back
X