biz diş çıkardık canim o dönemde oldu o yüzden dedimbizim antibiyotik kullanmaya başlayınca oldu. doktor da diş çıkarmıyo daha dedi. zaten diş diş diye geç götürdüm doktora kendime çok kızıyorum
biz diş çıkardık canim o dönemde oldu o yüzden dedimbizim antibiyotik kullanmaya başlayınca oldu. doktor da diş çıkarmıyo daha dedi. zaten diş diş diye geç götürdüm doktora kendime çok kızıyorum
teşekkürler. inşallah çabuk iyileşir kuzularımızArkadaslar merhaba
Bazi bebeklerin hasta olmasina cok uzuldum umarim hemen toparlarlar ve kimsenin bebegi hasta olmaz. Bebeklerin hastanmasi kadar insanin kendini caresiz hissettigi bir durum olamaz. Allah yavrularimizi buyuturken hepimizin yardimcisi olsun.
Bizim kakamızda henüz olmadı ama ben daha dün kullanmaya başladım belki de onun içindir bilmiyorum ama kakasını çok yapmaya başladı sizde de öyle oluyor mu ?sizde macrolü kullanmaya başlayınca kakasında pişmiş yumurta bayazı gibi şeyler oldu mu? kaç gündür kullanıyosunuz canım. kaç günde etki eder acaba
Hastalandılar diye insan üzülüyor ama sonuçta anne sütü alırken vücudu savaşmayı öğreniyor , maalesef hastalıkta hayatın bit parçası rabbim şifa versin böyle böyle öğrenecekler işte . Rabbim beterinden korusunBizede bronsit dedi canim ventolin ve zaditen verdi
Oglumunda cok terliyo doktor normal dedi banada sadece.. peki sutun yaglimi belki dogrudurb
biz de de terleme çok oluyor. yün kullanıyoruz biz de. doktora sorduğumda sütün yağlıysa olur diye saçma bir cevap verdi
biz de dün başladık kaka sayısı arttı ve kıvamı değiştiBizim kakamızda henüz olmadı ama ben daha dün kullanmaya başladım belki de onun içindir bilmiyorum ama kakasını çok yapmaya başladı sizde de öyle oluyor mu ?
doğru söylüyosun Allah beterinden saklasınHastalandılar diye insan üzülüyor ama sonuçta anne sütü alırken vücudu savaşmayı öğreniyor , maalesef hastalıkta hayatın bit parçası rabbim şifa versin böyle böyle öğrenecekler işte . Rabbim beterinden korusun
evet yağlı ve oğlum sadece anne sütü alıyo.Oglumunda cok terliyo doktor normal dedi banada sadece.. peki sutun yaglimi belki dogrudur
Gunaydin kizlarr..bi yardim edin bana ya ne yapacagimi sasirdim. Oglumun az da olsa bi uyku duzeni vardi ama iki gundur mahfolduk. Kucaktan biraktigim an uyaniyo ve aglamaya basliyo sabaha kadar kucakta uyumak istiyo. Nedn acaba? Ates ishal vs. Hic bisi yok.
Günaydın canım biz de sömestr da uçak yolculuğu yapıcaz ben ve kızım ilk kez uçağa binicez nasip olursa..Bebeğini kemerle sana bağladılar di mi?Yoksa ana kucağı falan kullandıniz mı?İnerken de emzirdin mi? Bakalım bizimki nasıl geçecek ..Gunaydinlar herkese :):)kizimla dun memlekete annemin yanina geldim ucakla geldik tabi kizim durmazsa ya aglarsa diye kac gundur tasalaniyodum ama oyle olmadi kalkarken emzirdim emereken gogsumde uyudu inis yapana kadar deliksiz uyudu
Gunaydin kizlarr..bi yardim edin bana ya ne yapacagimi sasirdim. Oglumun az da olsa bi uyku duzeni vardi ama iki gundur mahfolduk. Kucaktan biraktigim an uyaniyo ve aglamaya basliyo sabaha kadar kucakta uyumak istiyo. Nedn acaba? Ates ishal vs. Hic bisi yok.
Arkadaslar çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir bebekler hiç bir bebek hasta olmasın daha minicikler bizimde babamız gripti gecti gececek bizimkine inş gecmeden atlatırız şu günleri
Canım benim kızımda aynen uyanıyo en ufak bi sesten ankamadım ne olduğunu oyun halısından alıp beşiğe ordan kpltuğa kucağa vs gezip duruyoruz banyo yaptırdığım halde uyumadı inanamıyorum.
Merhaba herkese,hasta olan bebişlere acil şifalar dilerim,evde misafirim var yatılı yaklaşık on gündür,bebeğim huysuz,uyutmaya çalışırken göğsümü yumrukluyor bağrış çağrış uykuya dalıyor,vücudu ateş var gibi sıcak, ateşine baktım normal,sormak istediğim diş çıkarma aşamasında bebekler günfüz ve gece de huysuz mu oluyor?
Bugün ben de gördüm beyaz beyaz şeyler kakasında ve söylediğin gibi kıvamı değişti.biz de dün başladık kaka sayısı arttı ve kıvamı değişti
sanırım sizde balgam söktürücü şurup kullanıyosunuz. bize de asist vermişlerdi. bugün üniversite hastanesine götürdük kontrole bir yaşın altındaki çocuklara kullandırmıyoruz öksürüğü artırıyo dedi. kesin dedi. biz de öksürükte artış olmuştu. kestik paylaşmak istedim. iki günde 250 gr vermiş kuzum. hiç iştahı kalmadı. inş sizin hastalığınız bizim ki gibi ilerlemezBugün ben de gördüm beyaz beyaz şeyler kakasında ve söylediğin gibi kıvamı değişti.
Simdiden iyibyolculuklar canim kolay gecti emzik verdim kalkis inisler de emmedi ama kalktiktan sonra emdi emerken uyudu inene kadar 1 saat 15 dk surdu o saat boyunca uyudu izlirden kayseriye gelmistim emdigi icin emmek istemeyince emzik verdim yutkunmasini sagladim biberon almiyo kizim bu aradaGünaydın canım biz de sömestr da uçak yolculuğu yapıcaz ben ve kızım ilk kez uçağa binicez nasip olursa..Bebeğini kemerle sana bağladılar di mi?Yoksa ana kucağı falan kullandıniz mı?İnerken de emzirdin mi? Bakalım bizimki nasıl geçecek ..