- 27 Şubat 2012
- 15.562
- 26.080
- 798
İdrarım geldiği zaman bi rahatsızlık doluluk hissi oluyor İdrarımı yaparken de az az yapıyorum sanki bacaklarım ağrıyor falan bunları yazdım doktora tek kullanımlık şase verdi yarın da gel dediBelirtileriniz neydii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrarım geldiği zaman bi rahatsızlık doluluk hissi oluyor İdrarımı yaparken de az az yapıyorum sanki bacaklarım ağrıyor falan bunları yazdım doktora tek kullanımlık şase verdi yarın da gel dediBelirtileriniz neydii
Bol bol su için idrar yolu enfeksiyonuna en iyi çözümlerden biri suİdrarım geldiği zaman bi rahatsızlık doluluk hissi oluyor İdrarımı yaparken de az az yapıyorum sanki bacaklarım ağrıyor falan bunları yazdım doktora tek kullanımlık şase verdi yarın da gel dedi
Ssağol canım günde 6,7 defa kustum hep. Bulantı ilacı da fayda etmedi. Yani bi ara kusarken artık nefessiz kaldım ölüyorım sandım. O yüzden yatış verdi doktor değerlerim de düşmüş baya bulantı kesici ve vitamin veriyorlar dönüşümlü sürekli bi sabah bi akşam alıyorum. Çok çok halsizim mahvoldum yaCanım çok geçmiş olsun ishal mi oldun sorun neydi?
İçiyorum suyu zaten normalde de çok içerim ben o yüzden böbrek değerlerim anormal çıkıyordu en son suyu azalt demişti aha azalttıkBol bol su için idrar yolu enfeksiyonuna en iyi çözümlerden biri su
Cano benim de diyetten göbek gitmişti glütensiz besleniyordum çünkü şimdi bende de Progestan şişliği mi gluten şişliği mi var bir şeylerKızlar selam bugün itibari ile 8+1’deyim fakat karnım çıkmaya başladı normalde de çok zayıf birisi değilim gebe kalmadan önce de göbeğim hafif vardı ama şuan genel bir büyüme var göğüs altımdan başlayarak. Bu kadar erken karnı çıkmaya başlayan var mı merak ettim.
Benim de çıktı canım 8+3 oldum bendeKızlar selam bugün itibari ile 8+1’deyim fakat karnım çıkmaya başladı normalde de çok zayıf birisi değilim gebe kalmadan önce de göbeğim hafif vardı ama şuan genel bir büyüme var göğüs altımdan başlayarak. Bu kadar erken karnı çıkmaya başlayan var mı merak ettim.
Benim de çıktı canım 8+3 oldum bendeKızlar selam bugün itibari ile 8+1’deyim fakat karnım çıkmaya başladı normalde de çok zayıf birisi değilim gebe kalmadan önce de göbeğim hafif vardı ama şuan genel bir büyüme var göğüs altımdan başlayarak. Bu kadar erken karnı çıkmaya başlayan var mı merak ettim.
Afedersiniz sümkürürken hep peçeteye kanlar geliyor benim deKızlar benim sürekli burnum kanıyor sizde de bu durum var mı
Ya bide afedersiniz bağırsaklarım o kadar düzensiz ki bir ishal oluyorum sonra 3 gün hiç gelmiyor bi günde 2 kere gidiyorum sonra 4 gün hiç yok. Sizde böyle bir durum var mı? Ya da başka böyle bir durumu yaşayan kimse var mı?Benim de çıktı canım 8+3 oldum bende
İyi yapmışsın ya bende öyle düşünmüştüm ama bugün sistemden bakayım saat kaçtaydı dedim bi baktım aldığım randevu görünmüyor basımdan asagi kaynar sular aktıBende ayni haftaya gel dedi5+6 di bende bayram sonrası na aldim garanti oldun dedim
Gebeliğin boyunca olumsuz hikayelerden uzak dur hersey güzel olacak sağlıkla alacağız kucağınmza insalahBen de daha duymadım, bir duyup oh çeksem rahatlayacağım böyle sürekli diken üstündeyim. Sürekli boş gebelikle ilgili yazılar okuyorum, stresli bir süreç gerçekten. Umarım en kısa zamanda biz de rahatlarız.
Çok geçmiş olsun çiçeğim tek kullanımlık ilaç yazar muhtemelenSelam kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum yarın doktora gidicem doktorum gel ilaç yazıcam dedi
Ayyyy sorma bir an hiç bitmeyecek sandım kız neydi o öyleKızlar sonunda Mart bitti ya yemin ederim hayatımın en uzun 1 ayıydı hamileliğimi öğrendiğimden beri![]()
Aynen balım onu yazdı az önce içtim yine tuvaletim geldi ajajsj beni kurtarın yaİyi yapmışsın ya bende öyle düşünmüştüm ama bugün sistemden bakayım saat kaçtaydı dedim bi baktım aldığım randevu görünmüyor basımdan asagi kaynar sular aktıeşimden dolayı cumartesi ancak gidebiliyorum iki hafta sonraya randevu boşluğu var yarın yazacağım doktoruma randevusuz bakarsa gideceğim yoksa mecburen hafta içi esim olmadan gideceğim
Gebeliğin boyunca olumsuz hikayelerden uzak dur hersey güzel olacak sağlıkla alacağız kucağınmza insalah
Çok geçmiş olsun çiçeğim tek kullanımlık ilaç yazar muhtemelen
Ayyyy sorma bir an hiç bitmeyecek sandım kız neydi o öyle![]()
Zaten onu tuvalete sıkışık içiyordu dimi ayy Allah kolaylık versin çok beter oluyor gebelik döneminde yaAynen balım onu yazdı az önce içtim yine tuvaletim geldi ajajsj beni kurtarın ya![]()
İçip sabaha kadar wc çıkmamam lazım ama pek mümkün değil gibiZaten onu tuvalete sıkışık içiyordu dimi ayy Allah kolaylık versin çok beter oluyor gebelik döneminde ya![]()
Mutlu hamileliği okudum kızlar ben şimdiye kadar. Normal bir kitap başucu diyemem
Merhabamerhaba iyi bayramlar bugün itibarıyla 5+4 üm ama beni takip eden bir doktor yok tam bayram öncesi öğrendim henüz gidemedim sürekli kasık ağrım var iki taraflı geçmiyor beni endişelendirdi olumsuz bi durum olma ihtimaline karşı da korkarak yazıyorum ama yine de yaşayan var mı bu durumu doktora danışan dayanılmaz bir ağrı değil lekelenmem yok ama sürekli bir ağrım var![]()
Umarım normaldir üşütmüş gibi regl olacakmış gibi ama geçmiyor olunca bir acabam oluştu içimi kemiriyor. Farketmeden yoruyor muyum kendimi acabaMerhababen yarin allahin izniyle 9 haftalik oluyorum, dun yine cok kasik sancim agrim vardi mesela. Ozellikle cok hareket ettigimde artiyor. Doktorum cok normal rahim buyuyor dedi artik cok takmamaya calisiyorum
![]()