- 18 Nisan 2012
- 41
- 23
neredeyse paraben içermeyen ilaç bulamazsınız yani çoğu içerir. ama kar zarar oranı yaptığımızda kızlar anemi olup hepatosplenomegaliden kalp yetmezliğine kadar giden etkiler olacağına ilaç kullanırım daha iyi.Onu bırakın hamileyken içtiğimiz yediğimiz kullandığımız kremlerin çoğunda var. hatta sabunlar ve şampuanlar dahil.yani kaçış yok.
Ben yastık kullanmıyorum. iskelet sisteminin gelişimi için yastık kullanılmamalı ve yatakta yumuşak olmamalıbu arada bebişler uyurlarken yastık kullanan varmı?
Asi mi dagilmamis acaba sislik olmamasi lazim korkma bisey yoktur ama yarin bi hemsireye sor arayip seni bilgilendirecektir onemli bisey deildir gecer benceArkadaşlar bir sorum olacak... pazartesi aşı yaptırdık geçen gün farkettim hala daha devam eden aşı yerinde iç kısmında şişlik var dokununca anlaşılıyor... kızarıklık yok. Neden olaki
Arkadaşlar bir sorum olacak... pazartesi aşı yaptırdık geçen gün farkettim hala daha devam eden aşı yerinde iç kısmında şişlik var dokununca anlaşılıyor... kızarıklık yok. Neden olaki
Evet yarın arayacağım. Bezini değişirken bakıyorum hala devam. bir hafta oldu geçmeliydiAsi mi dagilmamis acaba sislik olmamasi lazim korkma bisey yoktur ama yarin bi hemsireye sor arayip seni bilgilendirecektir onemli bisey deildir gecer bence
mercimek kadar değil malesef misket kadar ama çok kurcalamak istemiyorum elimle ....4.ay asisindan sonra bizim de needeyse 1ay mercimek buyklugunde sertlik vardi. Doktor uyardi olabilir korkmayin diye. 20gunde falan gecti
Son hali mercimek kadardi zamanla kuculecegini dusunuyorum, soguk kolonyali pamukla masaj yapabilirsin demisti doktor bana. Bi sor bakalm yarin sen de.mercimek kadar değil malesef misket kadar ama çok kurcalamak istemiyorum elimle ....
Teşekkür ederim o zaman sizin söylediğiniz gibidir. Yakan iğne tarafı olsa normal karşılayacaktım ama diğeri olunca biraz ürktüm.Son hali mercimek kadardi zamanla kuculecegini dusunuyorum, soguk kolonyali pamukla masaj yapabilirsin demisti doktor bana. Bi sor bakalm yarin sen de.
Gecmis olsun
Bizde de sag bacakti.soldaki daha cok yakar demisti ebe vururken:)Teşekkür ederim o zaman sizin söylediğiniz gibidir. Yakan iğne tarafı olsa normal karşılayacaktım ama diğeri olunca biraz ürktüm.
evet aynen sağ bacakta şişlik zatenBizde de sag bacakti.soldaki daha cok yakar demisti ebe vururken:)
Ben henuz meyveye baslamadim. Sebze puresi veriyorum. Havuc patates iki gundur de kabak ekliyorum.Arkadaslar gunaydin
ek gidaya baslayan arkadaslar acaba bebeklerine organik sebze meyva veya tahil mi veriyorsunuz?
Anladim canim . Bu organik isi sinir bozucu biraz, pirince kadar herseyi organik almak gerekiyor bir baslayinca.. Off neden hersey katkili oldu ki, isimiz zorlasiyor boyle..Ben henuz meyveye baslamadim. Sebze puresi veriyorum. Havuc patates iki gundur de kabak ekliyorum.
Organik bulmam burda pek mumkun degil malesef