2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Saat 7 uyudu kızım 11 de uyandı tam yattım yanıma aldım yok daha uyumuyo yatakta bekliyoruz kim daha çok dayancak bilmiyorum benimde uykum kaçtı zaten bide konusuyo anlatiyo sanki bütün gün ben onla değilde o benle ilgileniyo derdini döküyor ellerine Ayy nebuyuk sesi var aglamasi daha kibarca sanki =) %) ×)

Canım bende o kan damlasından 6 ay cektım hep kabız fıtılle yaptırdım dr sordum kan damlası yapıyo vermesem olmaz ver dedı ama ben vermemeye basladım yavrum yapmaya basladı pis damla hayatımızı kararttı bırakman daha tehlıkeli dıyo bende vermıyorum yettı artık

1 haftaya yakin vermeyecem kizimin bagirsaklari bi duzelsin biraz bir gun verip iki uc gun ara vererek vercem kan degerine bakilmadan verildi ki dr 4.ay kontrolunde verdi 8.ayda kan tahlillerine bakacak bide o zaman goturecem insallah bi sikintimiz cikmazsa 8.ayda goturecem

Ben bir çok doktora götürdüm Oğlumu ihtiyaç olursa kan damlası verîrîz Demişti aslında bunun için tahlil yapmaları gerekmiyor mu?O Dr öyle Demişti şuan götürdüğüm doktorda 4 ay bitince 15 ,20 gün sonra başla dedi.Sağlık Ocağında hemen başla dediBen tahlil yapılıp başlanması inancındayım.fakat doktoruma da güvenmek istiyorum.Vermemenin daha büyük zararı olacaksa Kabızlığa razıyım.Sanırım bu dönemdeki bebeklerin hiç birinin uyku düzeni yok.Annem benden bahsederken bir uyuturdum seni 3 saat uyutsun gündüz diyor gece de hiç kalkmazmışımBenim oğlum gündüz bırak uyumayı yalnız kalmayı bile istemiyorYemeğimi bile zor yiyorum.

Bizimde hala gaz sıkıntımız var bide bu kan damlasi yuzunden kabız olmayı dusunemiyorum bile bende vermedim bi surede dusunmuyorum bildigim kadariyla 8.ayda bakacaklarmis kanlarina eger gaz sikintisi gecerse bende 6.ayda veririm yoksa o 8.aydaki kontrolü beklicem dedigin gibi onceden bunlar mi varmis

Gunaydin kizlar.. Kan damlasini bende iki gun verdim verdikten bi kac saat sonra kaka yapti rengi koyu kahverengiydi bi an beynimden kaynar sular döküldü sobra damla aklima geldi ikinci gunde kakasinin icinde siyah siyah parcalar vardi... Bende vermekten vazgectim parebenli oldugu icin icimede sinemisti parabensiz bi tane varmis onu alcam

Canim senin bebek ne kadarlik

Aldiktan sonra ismini paylasir misin canim bende alayim arastirip simdi esimi aradim karsisinda eczane var tanidik bi soracak size yazarim ne dicek bakalim

Geçmiş olsun,göğüs uçları için ben evicap e vitamini kapsülü kulanmıştım,kapsülü delip göğüs ucuna sürülüyor,inşaallah en kısa zamanda gazını çıkarmayı öğrenir,allah kolaylık versin,en zor büyüyen yavru insan yavrusuymuş.

Hic duymamistim e vitamini.eczanelerde mi var?lansinoh kullaniyorum ama hic bi faydasi yok.bide bu aralar sündürüyo resmen ucu.canimi cok yakiyo.eliyle mememi itekliyo kendinide emerken geri cekiyo.sizim sizim sizliyorum.ccoook tesekkurler..:)

Canım tek seferde kaç ml veriyorsun ?

genelde 120-130 cc veriyorum ama değişiyor bazen çok aç olduğunu düşündüğümde 140 yapıyorum yada ilave olarak tekrar hazırlıyorum. Zaten doyduğunda artık almıyor. Deneyerek öğrenmelisin.

Iyi aksamlar herkese erkek bebis anneleri kanguru kullanıyo musunuz. Sakincali oldugunu okudum erkek bebekler icin zaten alinca uzun sureli kullanmam markete giderken yada avm de filan ama kafam karisti

ilk oğlumda almamıştım ama şimdi 2sini de markete giderken falan aynı anda zaptedebilmek için aldım. 3-4 kere ancak kullanmışımdır

ilk oğlumda almamıştım ama şimdi 2sini de markete giderken falan aynı anda zaptedebilmek için aldım. 3-4 kere ancak kullanmışımdır
Tesekkur ederim arkadaslarda ayni senn gibi dediler cok kullanmamislar, almicam bende :) bu arada Allah hepimizin yardimcisi olsun senn de daha da fazla yardimcin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…